Star Stylist 23 Μαΐου - Διαλέξτε ανοιξιάτικα χτενίσματα

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Star Stylist 23 Μαΐου -  Διαλέξτε ανοιξιάτικα χτενίσματα

Η ομορφιά σήμερα είναι παντού. Ξεκινάει από τα μαλλιά και φτάνει μέχρι τα πόδια... φτου να μην μας ματιάσω.

Στα μαλλιά σας οι επιλογές είναι πολλές. Το βάψιμο είναι μια πολύ καλή επιλογή. Να ξέρετε ό, τι και να κάνετε σήμερα, θα έχει διάρκεια. Διαλέξτε ανοιξιάτικα χτενίσματα και βάλτε και λουλούδια στα μαλλιά. Μπορείτε να κάνετε μια ωραία πλεξούδα και να της προσθέσετε ένα αξεσουάρ. Όσο για αυτές που έχουν κοντά μαλλιά, εάν πιάσουν τα μαλλιά τους λίγο στο πλάι και βάλουν εκεί το αξεσουάρ θα δείξει διαφορετικό από ότι κάνουν συνήθως.

Στα νύχια σας κάντε μανικιούρ, πεντικιούρ, αφαιρέστε τους κάλους (από τα πόδια) και ό, τι άλλο θέλετε. Εγώ θα σας επιστήσω την προσοχή στο βάψιμο. Είδα κάτι που μου φάνηκε πολύ ωραίο. Ήταν γαλλικό με δύο χρώματα! Βάλτε λοιπόν μια λουρίδα μωβ και μετά μια λουρίδα ροζ για να φτιάξετε το γαλλικό. Στο τέλος πάρτε λευκό και σχεδιάστε δύο πουλάκια (μην παρεξηγηθούμε... ελεύθερα εννοώ!). Το αποτέλεσμα θα είναι υπέροχο.

Στο πρόσωπο σας μπορείτε να κάνετε πολλά. Ξεκινώντας από μάσκες ομορφιάς και οτιδήποτε άλλο θα φωτίσει το πρόσωπο σας. Διαλέξτε αποχρώσεις του ροζ, του πορτοκαλί, του θαλασσί και του μωβ για να βάψετε τα μάτια σας. Βάλτε το αντίστοιχο ρουζ και χωρίς πολλές υπερβολές θα είστε έτοιμες.

Η συμβουλή της ημέρας: Τρώτε πολλά λαχανικά και φρούτα και προτιμήστε να είναι της εποχής. Τα φρούτα του Μάιου είναι οι φράουλες και τα κεράσια ενώ τα λαχανικά είναι τα κολοκύθια, τα παντζάρια, οι πατάτες και τα βλίτα (τα καλύτερα)!

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Διδυμίνες με μεγάλη χαρά για αυτές αλλά και για τους υπόλοιπους, οι Ζυγίνες που την κούρα ομορφιάς την χρειάζονται... όπως και κανένα φρούτο και οι Υδροχόες που άλλα γίνονται στον κόσμο και άλλα αυτές παρατηρούν... πολύ μπροστά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved