Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 21 έως 23/5

Σελήνη στους Διδύμους – Νέα Σελήνη

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 21 έως 23/5

Μετά από ένα χαλαρωτικό και ήσυχο διήμερο που η ηρεμία έμοιαζε με γαλήνη λίγο πριν την καταιγίδα, η Σελήνη περνάει στο ζώδιο των Διδύμων σήμερα 21/5 στις 2:06 το πρωί, προετοιμάζοντας το έδαφος ενός πολύ δυναμικού ξεκινήματος.

Στις 2:46 το πρωί η σύνοδος με τον Ήλιο σηματοδοτεί την Νέα της φάση η οποία συνοδεύεται από ολική έκλειψη Ηλίου, επηρεάζοντας τη διάθεσή μας με απροσδόκητο τρόπο.

Η τάση να δραστηριοποιηθούμε πάνω σε εκείνους τους τομείς που απασχολούν τον καθένα ξεχωριστά, επηρεάζεται καθοριστικά από το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται στις 8:21 το πρωί.

Η μέρα ξεκινά με επικοινωνιακή διάθεση, συζητήσεις, ραντεβού, υποχρεώσεις, ευθύνες και τακτοποίηση πολλών εκκρεμοτήτων. Στην προσπάθειά μας αυτή τα επικοινωνιακά μέσα όπως υπολογιστές, τηλέφωνα, fax, μέσα μαζικής ενημέρωσης, παίρνουν φωτιά, αλλά πάντα υπάρχει ο κίνδυνος του αποπροσανατολισμού και της παραπλάνησης.

Ως το απόγευμα, στην προσπάθειά μας να επιτύχουμε τις επιδιώξεις μας, μπορούμε να γίνουμε επιτηδευμένα ασαφείς, θολώνοντας την κρίση των άλλων και αποσπώντας την έκβαση που εμείς θέλουμε. Θα πρέπει όμως να έχουμε στο νου μας, πως κάτι ανάλογο θα αποπειραθούν να κάνουν και οι άλλοι, για αυτό χρειάζονται ευέλικτοι χειρισμοί σε οποιαδήποτε κίνησή μας, σε συνδιαλλαγές με το δημόσιο, σε συζητήσεις στον εργασιακό μας χώρο, αλλά και σε διαπροσωπικές κουβέντες και αποφάσεις.

Στις 17:12 το απόγευμα το εξάγωνο με τον Ουρανό θα μας οδηγήσει ως το βράδυ σε μια ακατάσχετη λογοδιάρροια, προκειμένου να ξεκαθαρίσουμε όσο περισσότερα θέματα μπορούμε, να ζητήσουμε και να πάρουμε συμβουλές, αλλά και να προσπαθήσουμε να πείσουμε για τα ιδεώδη, τις αξίες, τις αντιλήψεις μας, προβάλλοντας ανοιχτά και αγωνιστικά την δεοντολογία μας. Σε πολιτικό επίπεδο η μέρα προσφέρεται για λογομαχίες ιδιαίτερα εμφατικές και άνοιγμα χαρτιών επάνω στο τραπέζι.

Στις 22/5 στις 00:17 μετά τα μεσάνυχτα το τετράγωνο με τον Άρη που επηρεάζει ώρες πριν, θα πυροδοτήσει το προηγούμενο βράδυ με αντιπαραθέσεις και αντιδικίες, προκειμένου να επιβληθούν απόψεις και επιθυμίες, ενώ η ένταση θα είναι μεγάλη και οι αϋπνίες το πιο φυσικό επακόλουθο. Πολλοί είναι εκείνοι που θα χρειαστούν ηρεμιστικά προκειμένου να κατευνάσουν την υπερδιέγερση που επικρατεί από την προηγούμενη μέρα.

Όλη η υπόλοιπη ημέρα θα κυλήσει με ένταση και με την αίσθηση μιας ανατρεπτικής και αμετανόητης κίνησης.

Στις 23/5 και 25' μετά τα μεσάνυχτα, η σύνοδος με την ανάδρομη Αφροδίτη που επηρεάζει από το βράδυ της 22/5 μας προκαλεί την επιθυμία να θυμηθούμε τρόπους που σε προηγούμενες ανάλογες καταστάσεις μας είχαν υποδείξει λύσεις και ανακούφιση.

Το πιθανότερο είναι να διαλέξουμε τον πιο εύκολο, αυτόν της επιδίωξης να βγούμε να διασκεδάσουμε με φίλους και γνωστούς, όπου και πάλι οι συζητήσεις θα δημιουργήσουν κενά αέρος στα στομάχια μας, από την ασταμάτητη ένταση.

Στις 1:51 το πρωί, το τρίγωνο με τον Κρόνο είναι μια όψη που επηρεάζει παράλληλα, υπενθυμίζοντάς μας πως η σοβαρότητα των καταστάσεων είναι μεγαλύτερη από εκείνη που της αποδίδουμε και ο τρόπος αντιμετώπισής μας, χρειάζεται επείγουσα επανεξέταση.

Στις 14:33 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στο οικείο και αγαπητό της περιβάλλον του Καρκίνου, ευαισθητοποιώντας μας συναισθηματικά πλέον και όχι εγκεφαλικά.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved