Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 19/5

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Παπασταύρου Λίντα
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 19/5

Η Μπάρμπαρα Λάφλερ άκουσε το κάλεσμα για ελευθερία και έκανε μια βόλτα στα μαγαζιά της Νέας Υόρκης χωρίς να φοράει τίποτα, εκτός πιθανόν από το άρωμα της. Οι αστυνομικοί κάποια στιγμή τη συνέλαβαν με την κατηγορία της προσβολής της δημόσιας αιδούς. Με την ψυχολογική εκτίμηση να τη βρίσκει με σώας τας φρένας, δήλωσε πως απλά άσκησε το δικαίωμα της για πλήρη ελευθερία. Και που να έρθει καμιά βόλτα στην Ελλάδα, κάτι οι λογαριασμοί της ΔΕΗ , κάτι η φορολογία κάτι η ανεργία , την βλέπω να μπαινοβγαίνει ολόγυμνη από μαγαζί σε μαγαζί με πανό – φωτοτυπία της ψυχολογικής της γνωμάτευσης!

Η εξίσωση της ημέρας

Kronos=Αφροδίτη/Ποσειδώνας=Admetos/Wi=As/Apollon= Eρμής/Ουρανός=Hades/Admetos

Αναλήθεια ή ανειλικρινής αγάπη των ανθρώπων. Ψέματα των αντιπροσώπων της κυβέρνησης. Διαχωρισμός. Το χαμηλό υψόμετρο. Μια αρχή- η εκκίνηση. Ευγενείς πελάτες. Ένα Τεχνικό Ίδρυμα ή ένα Τεχνικό Επιμελητήριο. Σπουδαστής ενός τεχνικού-τεχνολογικού ενδιαφέροντος. Ξαφνικό διάταγμα απόφασης των προσώπων. Επίσημα τηλεγραφήματα. Μεγάλη αμέλεια. Μεγάλη έλλειψη πρώτων υλών. Παράξενες μέθοδοι της κυβέρνησης.

Μια ιδανική μέρα για να κάνετε τα πράγματα όπως σας αρέσουν και να μην δώσετε λογαριασμό σε κανέναν. Αποφύγετε να πείτε ψέματα και προτιμήστε τη σιωπή. Οι άνθρωποι γίνονται αυτό που συνηθίζουν για αυτό και εσείς σήμερα αρχίστε να συνηθίζετε και με μπόρα και με κρύο να είστε χαμογελαστοί.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Ο άνθρωπος είναι λιγότερο ο εαυτός του όταν μιλάει ως ο εαυτός του. Δωσ' του μια μάσκα και θα σου πει την αλήθεια» Oscar Wilde

Το τραγούδι της ημέρας: The Andrew sisters oh Johnny- oh Johnny

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved