Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 28/4 έως 1/5

Σελήνη στον Λέοντα

Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 28/4 έως 1/5

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

Η μυστηριώδης γυναίκα ξυπνάει ξαφνικά από τη χειμερία νάρκη του πρόσφατου διημέρου και χαμογελά λαμπερή στην άνοιξη, βρισκόμενη έξω από την πόρτα του ζωδίου του Λέοντα, σήμερα 28/4 στις 19:12 το απόγευμα.

Η διάθεσή μας ως το βράδυ μοιάζει μαζική αντίδραση κατόπιν κυβερνητικής εντολής μοιράσματος χρυσού στο λαό.

Στις 29/4 στις 7:19 το πρωί, το τρίγωνο με τον Ουρανό, ξεκινά την ημέρα με εξαιρετικά δημιουργική διάθεση, έχοντας το κουράγιο να διεκπεραιώσουμε πολλές εκκρεμότητες που έχουν συσσωρευτεί και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο.

Σε ότι κάνουμε δίνουμε μια νότα πρωτοτυπίας και ασταμάτητου αυτοθαυμασμού.

Στις 12:58 το μεσημέρι το τετράγωνο με τον Ήλιο που κυβερνά και το ζώδιο στο οποίο φιλοξενείται η Σελήνη, σημαίνει πολλά για την ψυχολογία μας την οποία θα επηρεάσει ως αργά το απόγευμα.

Τις ώρες αυτές γινόμαστε ιδιαίτερα αλαζονικοί, ενώ θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις συζητήσεις μας με τους άλλους, καθώς και εν όψει εκλογών μπορεί να γίνουμε εριστικοί και ασυγκράτητοι στις έντονες διαφωνίες. Η τάση μας για επίδειξη ισχύος πυροδοτεί την αρνητική ατμόσφαιρα, ενώ οι εντάσεις καιροφυλακτούν.

Στις 23:31 το βράδυ το τρίγωνο με τον Ερμή που επηρεάζει από το απόγευμα, αποκαθιστά τα μελανά επικοινωνιακά μας παραστρατήματα, φέροντας αρμονία και αναγνώριση.

Οι ώρες αυτές προσφέρονται για μια όμορφη επικοινωνία που ξεκαθαρίζει και επαναφέρει τη σιγουριά και την αυτοπεποίθησή μας.

Στις 30/4 στις 7:55 το πρωί το εξάγωνο με την Αφροδίτη και λίγο αργότερα το τετράγωνο με τον Δία, δίνει στην ημέρα μας ως το απόγευμα την αίσθηση της απόλυτης απόλαυσης.

Νιώθουμε την επιθυμία να πάμε σε ένα μέρος που θα απολαύσουμε έναν ξεχωριστό καφέ, που θα δώσουμε την ευκαιρία στους εαυτούς μας να απολαύσουν ένα αφροδισιακό φαγητό, ενώ επιθυμούμε να ξεσκάσουμε με μια βόλτα στην παραλία.

Θεωρούμε πως αξίζουμε την πολυτέλεια μιας υπερβολής και εστιαζόμαστε σε αυτήν, νιώθοντας μεγάλη ικανοποίηση.

Στις 17:16 το απόγευμα το εξάγωνο με τον Κρόνο κλείνει το βράδυ μας με ικανοποίηση και με τη σκέψη πως μια ζωή την έχουμε και πρέπει να την γλεντήσουμε, πέφτοντας στα κρεβάτια μας ικανοποιημένοι και πλήρεις.

Στις 1/5 στις 2:04 το πρωί, η Σελήνη περνάει στην Παρθένο για να υποδεχθεί την πρωτομαγιά, πλέκοντας με σχολαστικότητα το μαγιάτικο στεφάνι.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved