Ημερήσιες προβλέψεις 20/12 για τα 12 ζώδια

Η Σελήνη στον Καρκίνο δυναμώνει το συναίσθημα και μεγεθύνει τον πόθο
Παπασταύρου Λίντα

από τη Χριστίνα Δ.









Γενικό προφίλ:

Η Σελήνη στον Καρκίνο δυναμώνει το συναίσθημα και μεγεθύνει τον πόθο. Παράλληλα, πρωί – πρωί πραγματοποιεί ένα τρίγωνο με την Αφροδίτη και δίνει τη δυνατότητα να κάνετε επιτυχημένες τεχνικές αισθητικής και κόμμωσης. Δεν ευνοεί νεωτερισμούς εκτός εάν θέλετε το αποτέλεσμα να είναι ξεκαρδιστικό. Το τετράγωνο Ερμή – Δία μας κάνει όλα να τα βλέπουμε…άσπρα.

Δύο και σήμερα για τα Χριστούγεννα και με τη φόρα που έχετε πάρει ούτε τετράγωνα δεν σας σταματούν ούτε τίποτα. Προσπαθήστε να είσαστε προσεκτικοί στις εκφράσεις σας μιας και ο Ερμής ανάδρομος στον πύρινο Τοξότη δεν αποκλείεται να προσδώσει ιστορίες σαρδάμ χαρίζοντας τριγύρω σας μνημειώδεις στιγμές γέλιου.

Η γλώσσα σας πάει ροδάνι μιας και σήμερα σαν τις γαλιάντρες θα λέτε για τα συμβάντα και τα γεγονότα που συμβαίνουν και έχουν συντρίψει το συναισθηματικό είναι σας. Μια μέρα καλή για αγορές εφόσον είναι προϊόν ώριμης σκέψεως. Στα συναισθηματικά φερθείτε ανάλογα και όχι σαν μωρά – παιδιά.

Ο Ερμής απέναντι σας ανάδρομος σας κάνει και ρετάρετε. Οι σκέψεις πιο ανάλατες από ποτέ και το πρόγραμμα σας έχει μια αρχή αλλά δεν διαφαίνεται τέλος. Συναισθηματικά και ερωτικά παίζετε τα ρέστα σας και θεωρητικά τουλάχιστον είναι αδύνατον να μείνετε στον άσσο.

Σήμερα και στον απόηχο της έκλειψης το μυαλό σας είναι κάπως, μιας και δεν βρίσκετε τον κατάλληλο χώρο και χρόνο για να ηρεμήσετε και να ρίξετε τις «στροφές» του νου σας. Αισθηματικά μπορείτε να πετύχετε πολύ περισσότερα από όσα φαντάζεστε. Δώστε χαρά και χρόνο στους άλλους.

Η παρουσία της Σελήνης στον 12ο ηλιακό σας οίκο δεν θα σας κάνει να τα βάψετε και μαύρα. Οι αντοχές είναι αξιομνημόνευτες όχι όμως και η ικανότητα διαχείρισης του χρήματος. Εκεί έχουμε ζήτημα, αφού κάποιοι σαν εσάς να βγουν προς τα έξω για ψώνια θα τονώσουν την αγορά. Αισθηματικές κουβέντες σας κάνουν ευσυγκίνητους.

Σήμερα η φαντασία σας είναι πιο έντονη από ποτέ. Θα πρέπει όμως να προσέχετε στο χώρο εργασίας τις κουβέντες που θα ανταλλάσετε γιατί για εσάς οι οδηγίες μπορεί να είναι σαφείς όμως κάποιοι συνάδελφοι με άλλο νοητικό επίπεδο και με Ερμή ανάδρομο πώς να τις αντιληφθούν; Πολλές προσκλήσεις και προτάσεις θα σας φέρουν σε μια ευχάριστα δύσκολη θέση.

Σήμερα ίσως βγουν στην επιφάνεια πτυχές του χαρακτήρα σας που οι περισσότεροι μάλλον αγνοούσαν. Έτσι μέσα από τη φαινομενικά σικ και προσεγμένη εμφάνιση κρύβεται επιμελώς ο Superman. Μέσα από δύσκολες όψεις βγαίνετε νικητές και προσφέρετε στον περίγυρο σας ασφάλεια. Να θυμάστε ότι ο Κρόνος είναι η ασπίδα σας.

Ο αντικειμενικός σκοπός της ημέρας είναι να προσπαθήσετε να κάνετε τη δουλειά σας όσο πιο διακριτικά γίνετε. Γιατί εσείς στην παρούσα φάση είσαστε έτοιμοι να ανακατώσετε το σύμπαν. Προσπαθήστε να είσαστε προσεκτικοί στις αγορές σας γιατί θα βρεθείτε εκτός προϋπολογισμού.

Προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και μη εξάπτεστε για ψύλλου πήδημα. Οι όποιες προσπάθειές σας πέφτουν στο κενό εξαιτίας λανθασμένων κινήσεων που κάνετε. Η προσωπική σας ζωή γίνετε καλύτερη εξαιτίας της διάθεσης του άλλου προσώπου να τρέξει τη σχέση.

Η σημερινή μέρα ίσως σας αναστατώσει μιας και το συναισθηματικό παρελθόν κάνει την εμφάνιση του και θέλει εδώ και τώρα να γίνει παρόν και γιατί όχι μέλλον. Όμως το πρόβλημα είναι πως κανένας δεν μπορεί να σας δώσει εχέγγυα μιας και αυτές οι κινήσεις είναι Μερκουριακά τερτίπια. Συνεκτιμήστε καταστάσεις πριν αποφασίσετε.

«Προσπαθώ να σε ξεχάσω μα δε γίνεται». Προσπαθήστε να ξεχάσετε τους λογαριασμούς γιατί δε λέει μέρα που είναι σήμερα. Ορμάτε δυνατά!! Η εργασία και η προετοιμασία αυτής είναι το καλύτερο φάρμακο για εσάς. Τελικά ήσασταν εθισμένοι στη δουλειά και το αγνοούσατε!!



Προσπαθήστε να κάνετε ασκήσεις ηρεμίας, τις χρειάζεστε σήμερα γιατί είναι αρκετά πιθανό να γίνετε έξω φρενών. Ζητήματα που μέχρι πρότινος τα προσπερνούσατε, πλέον δεν μπορείτε να τα κάνετε αμελητέα. Πάραυτα η φωτιά σβήνει τάχιστα λόγω ερωτικής συνάντησης.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved