Star Stylist 10 Απριλίου - Η πραγματική ομορφιά πηγάζει από μέσα μας

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Star Stylist 10 Απριλίου - Η πραγματική ομορφιά πηγάζει από μέσα μας

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

stella

Οι πλανήτες χορεύουν όπως και η ομορφιά! Η πραγματική ομορφιά όμως πηγάζει από μέσα μας και όσο την εμπιστευόμαστε τόσο πιο πολύ φαίνεται.

Στα μαλλιά σας μια απλή κοτσίδα θα ήταν ιδανική. Θα μπορούσατε να κάνετε μία λοξή γαλλική ή ακόμα καλύτερα να κάνετε την κοτσίδα που μοιάζει με ψαροκόκαλο. Δεν θέλει τέχνη, είναι σχετικά εύκολη. Προσπαθήστε μόνο να μην είναι ιδιαίτερα σφιχτή.

Στα νύχια σας δεν είναι ανάγκη να κάνετε κάτι, εφόσον η σημερινή μέρα δεν είναι ιδανική για αυτές τις εργασίες. Κάντε λίγο υπομονή για το μανικιούρ σας ως αύριο που είναι καλύτερα.

Για το μακιγιάζ είναι μια μέρα ελεύθερη. Σήμερα δεν θα σας πω τα χρώματα που θα χρησιμοποιήσετε. Θα προσπαθήσω να σας μεταφέρω την ενέργεια τους, έτσι ώστε να τα βρείτε μόνες σας. Εάν θα σας έλεγα ότι το Ethnic style είναι η ενέργεια της ημέρας πια χρώματα θα διαλέγατε; Αυτή η ερώτηση θα σας βοηθήσει να κινηθείτε και να ακολουθήσετε το ένστικτο σας για το ιδανικό μακιγιάζ! Καλή επιτυχία!

Η συμβουλή της ημέρας: Η ελευθερία είναι ένα σημαντικό θέμα για πολλούς από εμάς. Το ίδιο όμως συμβαίνει και στο σώμα μας. Διαλέξτε μέρες που θα έχετε τα μαλλιά σας λυτά, τα νύχια σας άβαφτα και το πρόσωπο σας χωρίς μακιγιάζ. Όλα αυτά για έναν και μόνο λόγο, με την ελευθερία μπορούμε και αναπνέουμε όπως ακριβώς και το σώμα μας!

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Τοξοτίνες που ακολουθούν την ενέργεια των καταστάσεων και αρχίζει να τους αρέσει, οι Διδυμίνες που ετοιμάζουν τις καινούριες ατασθαλίες τους , οι Παρθένες που θα ξεκινήσουν τους έρωτες και οι Ιχθύες που θα πέσουν από τα σύννεφα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved