Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 13 έως 15/2

 

Σελήνη στον Σκορπιό

Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 13 έως 15/2
katerinanew1.jpg

από την Κατερίνα Σαλωνίκη








Η μυστήρια γυναίκα σαν μεταμεσονύχτια προβολή, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου του Σκορπιού, σήμερα 13/2 μόλις 2’ μετά τα μεσάνυχτα.

Το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται στις 00:35, επηρεάζει το βράδυ της προηγούμενης ημέρας με έναν μυστηριακό τρόπο, δίνοντας στην ατμόσφαιρα μια ξεχωριστή αύρα. Τα αναμμένα κεριά, οι ηδονικές μυρωδιές και τα αφροδισιακά φαγητά και τερτίπια, πρωτοστατούν σε ένα βράδυ που υπόσχεται ρομαντισμό, εξιδανίκευση και άφθονο ερωτισμό.

Η ερωτική διάθεση υπερκαλύπτει κάθε άλλη και τα δυνατά συναισθήματα μοιράζονται με πάθος.

Στις 7:11 το πρωί η κορύφωση της αντίθεσης με τον Δία, ανοίγει την ημέρα με την ίδια ερωτική διάθεση, προσθέτοντας υπερβολή εν όψει και της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου.

Όσοι αισθάνονται ερωτευμένοι θα το δείξουν με έμφαση, ενώ ο πονοκέφαλος των δώρων θα καλμάρει με την πρώτη θέα των υπαινικτικών αντικειμένων, που θα κάνουν θραύση.

Στις 13:45 το εξάγωνο με τον Πλούτωνα που επηρεάζει και αυτό από το πρωί έως το απόγευμα, θα κλείσει την ημέρα με γλυκές συναισθηματικές εντάσεις, που θα διαδέχονται τις αντιδράσεις μας σαν απαλά κύματα, που μας παιχνιδίζουν ασταμάτητα.

Η γοητεία των καταστάσεων και των συναισθηματικών ανταλλαγών, θα χαρακτηρίσει την ημέρα.

Στις 14/2 στην γιορτή των ερωτευμένων, η Σκορπίσια παθιασμένη Σελήνη θα έρθει σε επαφή με τον Άρη, σε όψη εξαγώνου στις 10:06 το πρωί.

Με την επιρροή αυτής της όψης θα κυλήσει όλη η μέρα, η οποία θα είναι δραστήρια, με μεγάλα αποθέματα ενέργειας, ενώ οι πρωτοβουλίες θα αφήνουν άναυδους τους άλλους.

Η μέρα εκπέμπει προτρεπτική διάθεση και ακόμα κι αν δεν νιώθουμε σίγουροι για να πράξουμε κάτι, θα ήταν ιδανικό να το πράξουμε για να σιγουρευτούμε!

Στις 15/2 στις 2:57 το πρωί η Σελήνη περνάει μάλλον με δυσκολία στον Τοξότη, αφήνοντας πίσω της απρόθυμα τη σαγήνη του έρωτα, που είχε υποπέσει.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved