Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 18 έως 20/1

Σελήνη στον Τοξότη
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 18 έως 20/1





από την Κατερίνα Σαλωνίκη









katerinanew1.jpg

Η μυστήρια γυναίκα με ασυγκράτητο ενθουσιασμό σαν μαθήτρια που τρέχει να δείξει τα αριστεία στους γονείς, χτυπάει την πόρτα του ζωδίου του Τοξότη σήμερα 18/1 στις 21:30 το βράδυ.

Με τη συνοδεία του τριγώνου με τον Ουρανό στις 23:42 που επηρεάζει από το απόγευμα, το βράδυ αναμένεται πρωτοποριακό και με άκρατο ενθουσιασμό.

Η ανάγκη μας να δραστηριοποιηθούμε προς κάθε κατεύθυνση, στην περίπτωση που το πράξουμε, θα αισθανθούμε ιδιαίτερη χαρά, καθώς και την πεποίθηση πως έχουμε πείσει για την αξία των πεπραγμένων μας.

Η δημιουργικότητα για κάποιους θα είναι πολύ έντονη, το ίδιο και η ικανοποίηση από κάτι που θα ασχοληθούμε.

Στις 19/1 στις 7:47 το πρωί το τετράγωνο με την Αφροδίτη ξεκινά και κλείνει ουσιαστικά την ημέρα, εφόσον είναι η μόνη όψη που έρχεται σε επαφή η Τοξοτίσια Σελήνη.

Όλη την ημέρα και ιδιαίτερα έως νωρίς το απόγευμα θα επικρατεί μια περιπετειώδης διάθεση. Οι εκπτώσεις θα φαντάζουν σαν κόκκινο πανί στα μάτια μας, ενώ η τάση να ξοδέψουμε πολλά, πολύ δύσκολα θα μετριαστεί. Για άλλους μια ξεχωριστή έξοδος θα τσούξει το πορτοφόλι αλλά θα γλυκάνει την επιθυμία. Γενικά η όψη αυτή δίνει μια αισθησιακή υπερβολή που θα την χρεωθούμε με αισιοδοξία και απλοχεριά.

Στις 20/11 το τετράγωνο με τον Άρη που κορυφώνεται στις 12:41 το μεσημέρι, έρχεται να χαλάσει την ως τώρα γελαστή φωτογραφία μας, δημιουργώντας από το πρωί έως το απόγευμα νευρικότητα, άγχος και ανησυχία.

Η άλλη πλευρά της Σελήνης στον Τοξότη φιλοσοφεί, αξιολογεί και βρίσκει κάποια κενά, που το τετράγωνο αυτό τα θυμώνει.

Καλό θα ήταν να ηρεμήσουμε αυτό το διάστημα και να μην εμπλακούμε σε οποιαδήποτε εριστική σκηνή, αντιπαράθεση, ή κάθε τι που χρειάζεται ρίσκο.

Η καλή διάθεση θα επανέλθει και πάλι αφού στις 23:21 το βράδυ και λίγο αργότερα στις 23:50, κορυφώνονται τα εξάγωνa με Κρόνο και Ποσειδώνα αντίστοιχα, των οποίων η επιρροή έχει αρχίσει από το απόγευμα.

Οι επιθυμίες οριοθετούνται χωρίς να περιορίζονται, η σκέψη γίνεται αντικειμενική χωρίς να ψυχραίνει και ο ρομαντισμός και η ερωτική διάθεση δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα για να μοιραστούμε με τους αγαπημένους μας.

Αν είμαστε μόνοι, η διαίσθηση και η φαντασία θα μας συνοδεύσουν σαν την πιο πολύβουη και ευχάριστη παρέα.

Η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω 42’ μετά τα μεσάνυχτα στις 21/1 πλέον, προετοιμάζοντάς μας για ένα έντονο ψυχολογικά διήμερο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved