Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 3 έως 5/10

Σελήνη στον Αιγόκερω
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 3 έως 5/10

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerina

Η μυστήρια γυναίκα παραπατώντας από την ανυπολόγιστη χαρά και ανεμελιά ενός εκτονωτικού διήμερου, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου του Αιγόκερω σήμερα στις 3/10 στις 11:47 το πρωί.

Αλλάζοντας βιαστικά διάθεση σαν ηλιόλουστη μέρα που μετατράπηκε σε μουντή, το τετράγωνο με τον Ουρανό στις 15:18 το μεσημέρι, ανατρέπει τα δεδομένα ώρες πριν και ως νωρίς το βράδυ.

Η ξαφνική ανησυχία μας αντικαθιστά σιγά – σιγά την ηρεμία, ενώ η συγκεντρωτική μας διάθεση, μας στρέφει στα αυστηρά πλαίσια του εαυτού μας.

Στις 20:07 το βράδυ η σύνοδος με τον Πλούτωνα, φορτίζει συναισθηματικά και μάλιστα τόσο πολύ, ώστε το ψυχολογικό μας φορτίο να αποβαίνει καταστροφικό για τη σκέψη μας, η οποία γίνεται εμπαθής και ανεξέλεγκτη. Οι σχέσεις μας με τους άλλους είναι δύσκολες, ενώ η συμπεριφορά πριν γίνει απόμακρη, έχει φροντίσει να πληγώσει έντονα.

Στις 4/10 πλέον στις 2:25 το πρωί, το τρίγωνο με το Δία θα καταφέρει από αργά το βράδυ της προηγούμενης ημέρας, να μη μετατρέψει σε Ομηρικό πόλεμο τους καβγάδες και τα ξεσπάσματα, αλλά να τα συγκρατήσει έστω και σε οριακά πλαίσια.

Στις 6:15 το πρωί, το τετράγωνο με τον Ήλιο που επηρεάζει ως το μεσημέρι, μας διχάζει νιώθοντας μια δυσαρμονία που δεν μπορούμε να διαχειριστούμε ψυχολογικά.

Τα θέλω και τα πρέπει μας συγκρούονται σαν καμπάνες που απορυθμίστηκαν πάνω σε ένα εκκωφαντικό θόρυβο, χωρίς ρυθμό και νόημα.

Καλό θα ήταν τις ώρες αυτές να μην αναπτύξουμε καμία δραστηριότητα και να μην αναλάβουμε καμία πρωτοβουλία σε οποιονδήποτε τομέα.

Στις 14:47 το τετράγωνο με τον Ερμή που επηρεάζει ως αργά το απόγευμα, κάνει την επικοινωνία μας να μοιάζει με τραγική ειρωνεία, αφού το αιχμηρό χιούμορ που υιοθετούμε, είναι αποτέλεσμα της εσωτερικής μας απόγνωσης που θέλουμε μάταια να καυτηριάσουμε.

Στις 21:52 το βράδυ κορυφώνεται το τετράγωνο με τον Κρόνο που η παρορμητική του φύση κάνει ακόμα πιο βαριά την ψυχολογική μας κατάπτωση.

Η μελαγχολία μας οφείλεται περισσότερο στο ότι οι σκέψεις μας αφορούν στο παρελθόν και όχι τόσο στο μέλλον. Η αυτοπεποίθηση μας έχει εγκαταλείψει, ενώ οι αρνητικές σκέψεις και ο φόβος χλευάζουν κάθε προσπάθεια αυτοσυντήρησης.

Η μόνη λύση είναι η ξεκούραση και η αίσθηση πως τίποτα δεν πάει χαμένο, ακόμα και αν χρειαστεί να εκτεθούμε ανεπανόρθωτα σε κακώς κείμενα, που αργότερα θα γίνουν μαθήματα.

Στις 5/10 πλέον, στις 8:57 το πρωί, άλλο ένα χτύπημα από το τετράγωνο με την Αφροδίτη, αρχίζει την ημέρα με δεήσεις, αφού οι σχέσεις μας μοιάζουν με σεισμόπληκτες περιοχές, ενώ κάποιες οικονομικές απώλειες ή δυσκολίες μας κάνουν να παραιτούμαστε από κάθε προσπάθεια ανασύνταξης δυνάμεων.

Όλα αυτά ως το απόγευμα στις 18:19, που η Σελήνη μπαίνει λυτρωτικά στον Υδροχόο, σαν απελευθερωτικό κίνημα που σκορπίζει χρυσάφι.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved