Φεγγαράκι μου λαμπρό-Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης 8/1

Η θέση αυτή της Σελήνης μας εγκλωβίζει, κάνοντάς μας συναισθηματικά ευάλωτους, ειδικά αν υπάρχει λόγος
Παπασταύρου Λίντα
Φεγγαράκι μου λαμπρό-Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης 8/1

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

saloniki2

Σεληνοσκιρτήματα

Γιατί δεν θέλεις να έρθεις μαζί μας? Έχουμε προσκλήσεις για μια συναυλία που άλλοι θα παρακαλούσαν να έβρισκαν ακόμα έστω και ένα ακριβό εισιτήριο.

Μη δίνεις τόση σημασία σε ένα όνειρο ώστε να το αφήνεις να σου αλλάζει το πρόγραμμα.

Αν η διαίσθησή σου βγει αληθινή και τον δεις με την καινούργια, ακόμα καλύτερα για να το συνειδητοποιήσεις.

Εντάξει σε αφήνουμε, είσαι συναισθηματικά φορτισμένη και έχεις ανάγκη να μείνεις μόνη.

Ίσως φταίει και ο χθεσινός καβγάς με την αδερφή σου, που σου είπε πως το συναίσθημά σου την καταπιέζει. Όλο αυτό σου δημιουργεί ανασφάλεια, αν ονειρευτείς στο δικό σου κόσμο θα επανέλθεις πάλι δριμύτερη.

Η θέση αυτή της Σελήνης μας εγκλωβίζει, κάνοντάς μας συναισθηματικά ευάλωτους, ειδικά αν υπάρχει λόγος. Τις μέρες αυτές μπορούμε να καταφύγουμε σε μια τρυφερή αγκαλιά, μία ρομαντική ή μια απλοϊκή βόλτα, με την προϋπόθεση να μην δούμε τους άλλους σαν λούτρινα που απορροφούν την κλάψα μας.

Λέξεις κλειδιά: Ανασφάλεια, διαίσθηση, όνειρα, ποτό, συναισθηματική φόρτιση, yoga, καταφύγιο, περίσκεψη

Σεληνοπερπατήματα

Η μυστήρια γυναίκα βάζει στη θήκη τα ροζ γυαλιά, παίρνει ανά χείρας ένα ρομαντικό best seller και προχωρώντας σαν υπνωτισμένη για να μην διακοπεί η ονειροπόληση, χτυπάει την πόρτα των Ιχθύων σήμερα 8/1 στις 4:57 τα ξημερώματα.

Σωριάζεται σε ένα Ιχθυακό ανάκλιντρο κουβαλώντας το βάρος της καταστολής του ακριβέστατου τετραγώνου με την Αφροδίτη από τον Τοξότη, που κορυφώνεται στις 6:16 το πρωί. Μαζί με την επιρροή, της από βραδύς συνόδου με τον Ποσειδώνα, γίνεται πιο εύθραυστη και από ένα παρανερωμένο ζελέ στη νέα ζωδιακή της θέση.

Δυσαρέσκεια είναι η λέξη κλειδί που ανοίγει το πρωινό μας, κάποιοι θα έχουν σαφείς ενδείξεις κάποιοι όχι, λίγο η ανασφάλεια, λίγο η ουτοπία, δίνουν τη θέση τους στο πολύ, που θα είναι η υπερκατανάλωση γλυκών – υποκατάστατων μιας εσωτερικής ακαταστασίας.

Προς το μεσημέρι η επίδραση του εξαγώνου με τον Πλούτωνα με κορύφωση στις 4:08 το απόγευμα, περιπλέκει τα πράγματα αφού η Σελήνη στους Ιχθύες σηκώνει τις διαισθητικές της κεραίες σαν τα σαλιγκάρια ανοιχτού τύπου, εστιάζοντάς τις στο συναισθηματικό καιρικό φαινόμενο που επικρατεί μέσα μας. Η διαίσθηση θα είναι ανεπτυγμένη, με κίνδυνο να δημιουργηθούν κάποια θέματα που θα προκύψουν από το σκάλισμα των επιθυμιών αλλά και των αμφιβολιών. Από την άλλη, είναι ιδανικό διάστημα για ενασχόληση με εσωτερισμό και προσωπικό διαλογισμό.

Στις 9/1 από το μεσημέρι και μετά, το εξάγωνο με τον Ήλιο με κορύφωση στις 7:06 το απόγευμα θα κλείσει τη μέρα μας με οικογενειακές αρμονικές σχέσεις, ιδιαίτερες περιποιήσεις σε αγαπημένα πρόσωπα και την θαλπωρή που αποπνέει η θέση αυτή. Επίσης η μέρα προσφέρεται για επιτυχημένες επαγγελματικές επιδιώξεις (Ήλιος στον Αιγόκερω) που η Ιχθυακή Σελήνη τις προσαρμόζει στα μέτρα μας.

Στις 10/1 από το πρωί έως το βράδυ θα υπάρξει ένας καταιγισμός όψεων που μόνο σίγουρο είναι, πως δεν θα μας αφήσουν να πλήξουμε ούτε στιγμή. Στις 8:25 το πρωί το εξάγωνο με τον Άρη από τον Αιγόκερω διευκολύνει την ήδη υπάρχουσα εύνοια σε επαγγελματικές συνδιαλλαγές δίνοντας αντοχή και ψυχικό σθένος. Στις 10:21 το πρωί το τετράγωνο με τον Ερμή από τον Τοξότη επαναφέρει τη συναισθηματική δυσκοίλια με αποτέλεσμα τις δύσκολες συνεννοήσεις, τις άδικες παρεξηγήσεις και μια διάθεση τόσο ευμετάβλητη σαν τη θερμοκρασία μιας φράουλας που μετά την απόψυξη πρέπει να ψηθεί μέσα στο γλυκό.

Στις 11:43 η σύνοδος με τον Ουρανό δεν θα μπορέσει να εντυπωσιάσει με την πρωτότυπη αμφίεσή της μια και θα είμαστε τόσο βουτηγμένοι στο συναίσθημα, που θα νομίζουμε πως ήρθαν οι Απόκριες χωρίς να το καταλάβουμε, παραβλέποντας το πραγματικό νόημα.

Λίγο αργότερα στις 1:13 το μεσημέρι η σύνοδος με τον Δία μπορεί να γίνει μια λυτρωτική και καλότυχη όψη που θα ξεκαθαρίσει τη μέρα, αν δεν πέσουμε στην παγίδα να διογκώσουμε την επιρροή όλων των όψεων, με τη θέση της Σελήνης από τους Ιχθύες.

Στις 5:24 το απόγευμα η Σελήνη προπονείται για την είσοδό της στον Κριό, που με άλλη διάθεση βιάζεται για να κατακτήσει το πολυπόθητο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved