H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 30/8 έως 1/9

Σελήνη στο Ζυγό
Παπασταύρου Λίντα
H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 30/8 έως 1/9

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerina

Η μυστήρια γυναίκα άκρως καλλωπισμένη και επιδιώκοντας να διαφυλάξει την αρμονία, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου του Ζυγού, σήμερα 30/8 στις 21:26 το βράδυ.

Απέναντί της ο Ουρανός ετοιμάζεται να βρεθεί σε θέση βολής, την οποία παίρνει στις 3:08 το πρωί της 31/8 πλέον.

Η επιρροή της όψης όμως ξεκινά από το βράδυ της 30/8 αισθανόμενοι μια ψυχολογική αναστάτωση, σαν ξαφνική υπέρταση που δεν δικαιολογείται εμφανώς.

Η παρορμητική διάθεση μας ωθεί σε διάφορες δραστηριότητες, που έχουν περισσότερο συμπεριφορά καλλιτέχνη, παρά ραλίστα.

Η υπερδιέγερση είναι ένα γεγονός που θα αντιμετωπίσουν αρκετοί, ειδικά όσοι ανήκουν στα ζώδια του Ζυγού, Κριού, Αιγόκερου και Καρκίνου.

Στις 5:21 το πρωί το τετράγωνο με τον Πλούτωνα ακόμα και αν κορυφώνεται σε ώρες που συνήθως αναπαυόμαστε, επηρεάζει δυσάρεστα τις πρωινές ώρες που ακολουθούν.

Τα συναισθήματά μας είναι πολύ έντονα και αφορούν τα αγαπημένα μας πρόσωπα και τους συνεργάτες μας. Οι επιθυμίες αποκτούν τη μορφή απαίτησης, προσπαθώντας να εναρμονίσουμε τις ανησυχίες μας. Ως το βράδυ θα βρισκόμαστε σε μία διαρκή ένταση, ιεραρχώντας τα συναισθήματά μας ανάλογα με τα ερεθίσματα που εμείς οι ίδιοι προκαλούμε.

Από το απόγευμα αρχίζει η επιρροή της συνόδου με τον Κρόνο, η οποία κορυφώνεται στις 21:43 το βράδυ κλείνοντας και την ημέρα.

Η ψυχολογική κούραση καταστέλλει τη συναισθηματική ένταση, προτιμώντας το ψάρεμα από το κυνήγι, που μας δίνει τη δυνατότητα πέρα από το λαυράκι, να πιάσουμε και τους εσωτερικούς μας παλμούς.

Η απομόνωση είναι η καλύτερη λύση ακόμα και αν βρισκόμαστε με άλλους, που σημαίνει όχι περιορισμό των συναισθημάτων μας, αλλά έλεγχος αυτών και αυτοσυγκράτηση.

Στις 1/9 πλέον στις 3:28 το πρωί, το τετράγωνο με τον Άρη δεν βρίσκει εύφορο έδαφος να ξεσπάσει, η επιρροή του όμως υπάρχει και για όσους είναι ξύπνιοι, καιροφυλακτεί για συγκρούσεις, που σύμφωνα με τις προ-υπάρχουσες όψεις, θα είναι σφοδρές.

Στις 6:25 το πρωί το εξάγωνο με τον Ερμή ανοίγει την ημέρα με ευωδιαστή διάθεση, σαν φρεσκοπλυμένο ρούχο. Η νοητική μας δραστηριότητα ξεσηκώνει το χιούμορ και την ετοιμολογία και με ότι ασχολούμαστε καταφέρνουμε να πάρουμε ικανοποίηση.

Ως το απόγευμα είναι ένα πολύ καλό διάστημα για επικοινωνία ειδικά μέσα από το γραπτό λόγο, σύνταξη επιστολών, κατάθεση εύστοχων ιδεών και κινήσεις ελιγμών.

Στις 20:35 το βράδυ το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει από νωρίς το απόγευμα, προσθέτει στην ημέρα μια ρομαντική, καλλιτεχνική και nouvelle vague αίσθηση, σαν να βρισκόμαστε σε θερινό κινηματογράφο βιώνοντας τις σκηνές του Γκοντάρ.

Λίγο αργότερα στις 21:49 το βράδυ, η Σελήνη μπαίνει στον Σκορπιό σαν μια νυχτερινή βουτιά σε πολυτελέστατη φωτισμένη πισίνα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved