Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 06° 58' 55" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 19° 45' 16" ΚΡΙΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 12° 17' 30" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 00° 08' 10" ΙΧΘΥΕΣ
ΑΡΗΣ - 09° 22' 08" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 05° 10' 30" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 25° 17' 17" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 14° 56' 54" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 23° 27' 31" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 28° 30' 35" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 08° 50' 28" ΤΑΥΡΟΣ R

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 20/8

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 20/8

Η ζωή μας έχει μάθει ότι η αγάπη δεν είναι να κοιτάζει ό ένας τον άλλον. Αλλά να κοιτάζουν και οι δυο στην ίδια κατεύθυνση.

 

ΚΡΙΟΣ

Είστε πιο φιλικοί και ανοικτοί με όλους. Μερικοί μπορεί να βοηθήσετε έναν Υδροχόο που έχει κάποια προβλήματα προσωπικά, επειδή ακόμα διαθέτετε έντονες ευαισθησίες. Όσοι έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο δεν έχετε ξεμπερδέψει με οικογενειακά θέματα. Χρειάζεται να είστε ανοικτοί στις συναισθηματικές εμπειρίες για να έρθετε και στη θέση του άλλου που, λόγω της παρόρμησης, χάνετε αυτό το μήνυμα. Ο Καρκίνος είναι πολύ κοντά σας αλλά δεν είναι εύκολη η σχέση σας. Η σχέση με έναν Ζυγό θα γίνει πολύ καλύτερη.

 

ΤΑΥΡΟΣ 

Δυσκολεύεστε να επικοινωνήσετε με ευκολία, γιατί έχετε κάπως αφεθεί σε μονοπάτια πιο απόλυτα και πιθανόν εγωιστικά, ενώ βλέπετε ότι έχετε ανάγκη τους φίλους και την ομάδα. Το μοίρασμα σε κάποια προβλήματά σας θα σας βοηθήσει, αλλά δεν είναι εύκολο για σας, γιατί έχετε άλλες πεποιθήσεις. Όσοι έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο έχετε μεγαλύτερη βοήθεια από την οικογένεια ή από μια δουλειά η οποία είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας. Όσοι σχετίζεστε με Λιοντάρι, Σκορπιό ή Υδροχόο θα χρειαστεί να κάνετε έναν ευέλικτο χειρισμό στη μεταξύ σας σχέση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Είστε πολύ ανοικτοί σε νέες προκλήσεις και επαφές. Ο δυναμισμός που θα δείξετε είναι πολύ καλός γιατί θα σας βοηθήσει να λύσετε κάποιες υποθέσεις σας. Αν έχετε θέματα με ένα ακίνητο ή με πληρωμές σε τρίτους, πιθανόν να χρειαστεί να είστε πιο επίμονοι για να λυθεί με επιτυχία. Το αδιέξοδο που ίσως υπάρχει με έναν Αιγόκερω μπορεί να σας προβληματίζει γιατί θα πρέπει να αλλάξετε εσείς κάποια πράγματα, τα οποία μέχρι τώρα δεν δέχεστε. Οι φίλοι θα παίξουν ρόλο τουλάχιστον για σήμερα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Χρειάζεται να ενδιαφερθείτε περισσότερο για την και εσωτερική σας ηρεμία. Αυτό σας φαίνεται λίγο δύσκολο γιατί ίσως χρειαστεί να είστε αντικειμενικοί και να μην μπορείτε να το κάνετε. Αν ενδιαφέρεστε πάντως για έναν Υδροχόο, θα πρέπει να κάνετε μια μεγαλύτερη προσπάθεια για να αντιληφθείτε τα θέλω του αλλά και τον τρόπο που βλέπει τα πράγματα. Σίγουρα δεν σας καλύπτει εύκολα, όμως, αν καταφέρετε και τα βρείτε, θα κάνετε έναν απίθανο συνδυασμό, απολαμβάνοντας πολλές πλευρές της ζωής. Η μοναδικότητά σας αυτή την περίοδο σάς δίνει το πάνω χέρι σε πολλά πράγματα, ενώ ο Δίας και ο Άρης που συνεχίζουν να βρίσκονται στο ζώδιο σας πριμοδοτούν έντονα ανοίγματα και ευκαιρίες.

 

ΛΕΩΝ 

Έχετε κατά κάποιο τρόπο σκοπό να αποδείξετε ότι μπορείτε να ξεδιπλώσετε την ατομικότητά σας σε ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Υπάρχει βέβαια δυσκολία να παραδεχτείτε συναισθήματα ή να έχετε παραπάνω φιλική συμπεριφορά, αλλά ευνοείστε σε οτιδήποτε θελήσετε να κάνετε σήμερα σε πρακτικό επίπεδο. Έτσι, θα λύσετε κάποιες διαφορές που έχετε με άτομα που συνεργάζεστε, αλλά θα έρθετε και πιο κοντά με φίλους και γνωστούς. Ίσως να είστε πολύ δημοφιλείς μέσω μιας ομάδας ή ενός προσώπου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγωνιάτε να είστε κατανοητοί σε ένα πρόσωπο που έχετε μια κοινή συνεργασία, επειδή σας είναι δύσκολο να δουλεύετε κάπως ανοργάνωτα και χωρίς λογική. Αλλά μερικές φορές, όταν πρόκειται για το κοινό καλό ή για τον σκοπό μιας ομάδας, χρειάζεται να είστε περισσότερο ανοικτοί σε νέες εμπειρίες που συμπεριλαμβάνουν και φίλους. Η λογική μερικές φορές είναι αναγκαία για πρακτικά θέματα και όχι για τα συναισθήματά σας. Η σχέση με έναν Υδροχόο, που μπορεί να είναι και μέσα από τη δουλειά, σάς βοηθάει στο να γίνετε περισσότερο κοινωνικοί.

 

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods   εδώ.

 

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα έχετε την τιμητική σας, αφού θα διαπιστώσετε, κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, ότι έχετε εύνοια από ένα πρόσωπο το οποίο σας ενδιαφέρει πάρα πολύ και μπορείτε να εκδηλωθείτε πιο εύκολα. Αν απελευθερωθείτε και δεν φοβάστε το ρίσκο μπορεί να κερδίσετε και χρήματα, τα οποία θα σας δώσουν κάποιες άμεσες λύσεις. Η προσέγγιση με έναν Υδροχόο θα είναι πιο εύκολη γιατί εσείς θα είστε πιο ανοικτοί στα θέλω σας αλλά και στις προσωπικές σας εκτιμήσεις. Υπάρχει βέβαια ακόμα κάτι που σας στεναχωρεί και, κυρίως όσους είστε γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο: είστε επιβαρημένοι με οικογενειακά θέματα που μπορεί να σας φαίνονται άλυτα, αλλά όσο περνάει ο καιρός θα δείτε ότι όλα θα λυθούν πιο εύκολα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγωνιάτε για το αν θα έχετε την ίδια ανταπόκριση από κάποιους φίλους σας. Αυτό μερικές φορές όταν σας συμβαίνει σας δημιουργεί μια απόσταση από όλους και σας φαίνεται ότι κάτι έχετε κάνει λάθος. Μπορεί όμως να μην είναι ακριβώς έτσι και εσείς να παιδεύεστε χωρίς λόγο. Το σπίτι σας πάντως είναι ανοικτό σε παρέες και φίλους επιλεγμένους. Είναι πολύ σημαντικό για σας να έχετε άτομα που να εμπιστεύεστε και αυτό θα συμβεί αν εσείς αποβάλλετε κάποιες καχυποψίες που έχετε κατά καιρούς. Η επαφή με Λιοντάρι υπάρχει περίπτωση να σας ζορίζει γιατί δεν έχετε τους ίδιους στόχους.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Έχετε διάθεση να ταξιδέψετε και να ανοιχτείτε σε νέους φίλους και γνωριμίες. Η θετική σας αύρα έλκει άτομα γύρω σας, με τα οποία μπορείτε να μοιραστείτε νέες ιδέες και ενδιαφέροντα. Εσείς εκεί βρίσκετε την δύναμή σας• στο καινούργιο και σε οτιδήποτε είναι πρωτοποριακό και ασυνήθιστο. Μια νέα ευκαιρία, επαγγελματική, σας περιτριγυρίζει από εκεί που πιστεύατε ότι δεν θα γίνει τίποτε. Αν κρατήσετε μέσα σας μια εικόνα θετική θα δείτε ότι θα σας καλέσουν και μάλιστα με καλές προοπτικές.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Έχετε διάθεση να αγοράσετε μοντέρνες συσκευές ή να είστε ανοικτοί σε πρωτοποριακές μεθόδους οι οποίες μπορεί να σας φέρουν μια συνεργασία με ένα Λιοντάρι. Την εκκεντρικότητα, που μερικές φορές αλλάζει τον χαρακτήρα σας, δεν μπορείτε να την αποφύγετε γιατί μέσα από αυτήν πραγματοποιείτε τις μεγάλες σας αλλαγές. Όσοι κάνετε μια νέα αρχή διαλέγετε πιο δυναμικές συμπεριφορές για να φτάσετε στον στόχο σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Είστε πολύ δυναμικοί αλλά και συγχρόνως πολύ ανοικτοί σε πολλές υποθέσεις. Είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι έχετε μεγάλη εσωτερική εμπειρία, κυρίως με το θέμα των συνανθρώπων και της ομάδας. Επειδή μόνιμα αναζητάτε την βελτίωση της ζωής, κάνετε κινήσεις που εξελίσσουν εσάς αλλά και τους γύρω σας. Η σχέση με ένα Λιοντάρι είναι πολύ σημαντική για σας, αλλά μερικές φορές υπάρχουν δυσκολίες στην επικοινωνία. Μια καλή οικονομική πρόταση που ίσως δεχτείτε από έναν Ζυγό θα σας δώσει μια μελλοντική δουλειά, η οποία θα σας βοηθήσει αρκετά.

 

ΙΧΘYΕΣ 

Έχετε αναλάβει μεγαλύτερες υποχρεώσεις από άλλες φορές. Ο λόγος είναι ότι έχετε προσπαθήσει να γεμίσετε πολλά κενά από τον προηγούμενο καιρό. Το καλό είναι ότι τα καταφέρνετε, αφού είστε πλέον πολύ δυνατοί και άμεσα ενεργητικοί. Το μόνο που χρειάζεστε και σας δυσκολεύει είναι ότι θα πρέπει να κάνετε περισσότερες επαφές με πολλά πρόσωπα. Καθένας σάς λέει τη δική του γνώμη και θα πρέπει εσείς να καταλάβετε τι σας συμφέρει και τι όχι. Το πνεύμα συνεργασίας που θα χρειαστεί να έχετε με τους γύρω σας είναι η καλύτερη λύση για όλες τις πρακτικές δυσκολίες.

 

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

 

 

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας; 

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

 

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας; 

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

 

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved