Ζώδια Σήμερα 30/05: Η τέχνη της διπλωματίας

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 30/05

Ζώδια Σήμερα 30/05: Η τέχνη της διπλωματίας

Τρίτη, 30/05/2023

Με τη Σελήνη στον Ζυγό η διατήρηση των ισορροπιών, του αρμονικού περιβάλλοντος και των καλών σχέσεων είναι τα κύρια στοιχεία της ημέρας οπότε είναι λογικό να κυριαρχήσει το συμβιβαστικό πνεύμα, η μετρίαση του εγωισμού και η ανάγκη για να βρεθούν τρόποι, έτσι ώστε να γεφυρώσουμε διαφορές και να περάσουμε τις θέσεις μας, αποφεύγοντας εντάσεις και τσακωμούς με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής μας. Σε αυτό, η έμμεση προσέγγιση και οι διπλωματικοί χειρισμοί είναι απαραίτητοι. Ας μην ξεχνάμε ότι ένας διπλωμάτης που λέει «ναι» εννοεί «ίσως», ένας διπλωμάτης που λέει «ίσως» εννοεί «όχι» και ένας διπλωμάτης που λέει «όχι» δεν είναι διπλωμάτης.


Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ζυγοί, είστε μέσα στη διπλωματία και άκρως γοητευτικοί, οπότε με το χαμόγελο και τους καλούς σας τρόπους καταφέρνετε, όχι μόνο να περάσετε το δικό σας, αλλά να γεμίσετε και θαυμαστές.

Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, το να κάνετε ένα βήμα πίσω ίσως δεν είναι και τόσο σημαντικό, αν είναι να διατηρήσετε το καλό κλίμα στη σχέση, τη δουλειά ή το σπίτι σας. Στο κάτω-κάτω, για ένα κοινό σκοπό παλεύετε και εγωισμοί δε χωρούν.

Παρθένοι και Ιχθύες θα βρείτε ευκαιρία να κάνετε κάποιες προσωπικές αγορές που θέλατε, οι οποίες θα απογειώσουν το στιλ σας. Από μόνο του όμως αυτό δε λέει κάτι! Αυτοπεποίθηση να έχετε και όλα τα άλλα περισσεύουν.


Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved