Ζώδια Σήμερα 29/05: Αλλαγή προτεραιοτήτων

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 29/05

Ζώδια Σήμερα 29/05: Αλλαγή προτεραιοτήτων

Δευτέρα, 29/05/2023

Μέχρι το μεσημέρι η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο, σήμερα, είναι εύκολο να προσαρμοστούμε γρήγορα στις ανάγκες της καθημερινότητας και να διευθετήσουμε διάφορες δουλειές και εκκρεμότητες. Ωστόσο, αρκετά από αυτά, με την αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, θα φανούν άσκοπα κι ασήμαντα, οπότε είναι πολύ πιθανό να χάσουμε τον μπούσουλα, να μην μπορούμε να πάρουμε αποφάσεις, να βγάλουμε σωστά συμπεράσματα ή να βρεθούμε σε δίλημμα μεταξύ αυτών που προστάζει ο νους και αυτών που επιθυμεί η καρδιά μας!

Με το που θα περάσει η Σελήνη στον Ζυγό θα χαλαρώσουμε και θα ανακτήσουμε την εσωτερική μας ισορροπία. Η εμφάνισή μας θα μας απασχολήσει αρκετά γιατί θέλουμε να αρέσουμε στους άλλους, κυρίως όμως σε εμάς. Από την άλλη, θα θέλουμε να βγούμε έξω, να κοινωνικοποιηθούμε περισσότερο, να κλείσουμε με ευχάριστο τρόπο τη μέρα μας.


Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες, παρότι δεν το επιδιώκατε, σήμερα θα κινηθείτε χωρίς πλάνο κι όπου σας βγάλει. Το πιο πιθανό είναι να χάσατε τα αβγά και τα καλάθια από τις υποχρεώσεις που θα μαζευτούν, αλλά και τα μπερδέματα που θα γίνουν.

Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, πρώτα καλύψτε τις πρακτικές ανάγκες σας και μετά τις επιθυμίες σας. Αν αλλάξετε τη σειρά, παρότι θα το ευχαριστηθείτε, θα σας αφήσει εκτεθειμένους.

Ζυγοί, είστε από τους πρωταγωνιστές της ημέρας. Κυκλοφορήστε, κάντε τις δημόσιες σχέσεις σας, γνωριστείτε και προσπαθήστε να εμπλουτίσετε την προσωπική σας ζωή με ενδιαφέροντες ανθρώπους.

Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, θέλετε να ομορφύνετε τον χώρο και τη ζωή σας! Ίσως κάνετε κάποιες αγορές ή αλλαγές που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα και θα βελτιώσουν και τις σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας άτομα.

Ιχθύες θα βρείτε ευκαιρία να κάνετε κάποιες προσωπικές αγορές που θέλατε, οι οποίες θα σας απογειώσουν εμφανισιακά και θα σας ξαναδώσουν τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση.


Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved