Ζώδια Σήμερα 28/05: Κάθε παράβαση έχει και συνέπειες

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 28/05

Ζώδια Σήμερα 28/05: Κάθε παράβαση έχει και συνέπειες

Kυριακή, 28/05/2023

Παρά το ότι διανύουμε τις τελευταίες μέρες του Μαΐου, μια παγωνιά, μια ψύχρα θα έχει σήμερα με το τετράγωνο του Ήλιου στους Διδύμους με τον Κρόνο στους Ιχθύς που, όχι μόνο θα «σβήσει» κάθε διάθεση για πρωτοβουλίες και κινήσεις, αλλά θα επιβάλλει την τάξη, το μέτρο και τους περιορισμούς. Η ρεαλιστική προσέγγιση, η τοποθέτηση κανόνων και ορίων και η «τιμωρία» σε περίπτωση παραβίασής τους, όπως, επίσης, αναγκαστικοί συμβιβασμοί, φόρτωμα επιπλέον ευθυνών και καθηκόντων και κακοτυχία είναι κάποια από αυτά που περιλαμβάνει η μέρα, υπενθυμίζοντάς μας ότι κάθε πράξη μας έχει και συνέπειες, κάθε παρόρμηση και επιπτώσεις. Το σίγουρο είναι ότι θα πάρουμε ένα «μάθημα ζωής» και φυσικά στο χέρι μας είναι να μην το ξεχάσουμε.


Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι, Ιχθύες, Τοξότες και Παρθένοι, καλείστε να παραμερίσετε τα θέλω σας, να αναλάβετε επιπλέον ευθύνες και να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα στο σπίτι, τη σχέση ή τα επαγγελματικά σας, με λύσεις και αποφάσεις μάλλον δυσάρεστες, αλλά αναγκαίες.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, σφίγγετε κι άλλο το ζωνάρι και αναγκάζεστε σε επιλογές που δεν ταυτίζονται με τις επιθυμίες σας. Κι ερωτικά όμως, φαίνεται να κάνετε συμβιβασμούς και παραχωρήσεις, που όμως σας φέρνουν σε δυσχερή θέση.


Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved