Ζώδια Σήμερα 01/04: Έχει η μέρα γυρίσματα

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 01/04: Έχει η μέρα γυρίσματα

Ζώδια Σήμερα 01/04: Έχει η μέρα γυρίσματα

Ο Απρίλιος ξεκινά με το τετράγωνο της Σελήνης στον Λέοντα με τον Ουρανό και την Αφροδίτη στον Ταύρο, όπου εκεί θα υπάρξουν απρόσμενες εντάσεις και αντιδράσεις, με αποτέλεσμα να τσακωθούμε για ασήμαντη αφορμή, να βγάλουμε προκλητικότητα ή να εκτεθούμε και να χαλάσουμε τις θετικές εντυπώσεις.

Το κλίμα θα αλλάξει προς το καλύτερο από το απόγευμα και μετά, με το τρίγωνό της με τον Δία στον Κριό, όπου θα λυθούν οι όποιες παρεξηγήσεις, η ενέργειά μας θα είναι σε υψηλά επίπεδα και θα έχουμε κέφι και αισιοδοξία. Ίσως μάλιστα κανονίσουμε κάτι για το βράδυ, αφού θα είναι έντονη η τάση μας, να βγούμε και να περάσουμε όμορφα. Πιθανόν να κάνουμε και καινούργιες γνωριμίες ή να έχουμε και τα τυχερά μας. Καλό μήνα!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί, θα ξεσηκωθείτε ξαφνικά και όποιον πάρει η μπάλα. Κινδυνεύετε να γίνετε άδικοι ή προσβλητικοί και να μαλώσετε στο σπίτι ή τη δουλειά σας, όμως η όποια ένταση θα εκτονωθεί και θα περάσετε ένα όμορφο σαββατόβραδο.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, το να ρισκάρετε ή να τολμήσετε το οτιδήποτε καινούργιο είναι ένα δίλημμα που θα σας απασχολήσει αρκετά, όμως από το απόγευμα και μετά θα κάνετε αυτό που λαχταρά η ψυχή σας, αδιαφορώντας για τις συνέπειες.


Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved