Ζώδια Σήμερα 30/03: Πάρε πρωτοβουλίες και κάνε την έκπληξη

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 30/03: Πάρε πρωτοβουλίες και κάνε την έκπληξη

Ζώδια Σήμερα 30/03: Πάρε πρωτοβουλίες και κάνε την έκπληξη

Ο Μάρτιος φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος του και οι δυο όψεις, που γίνονται σήμερα, έχουν κοινό χαρακτηριστικό την αμεσότητα. Αφ’ ενός, το τρίγωνο του Άρη στον Καρκίνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς μας καλεί να αναλάβουμε δράση, να βάλουμε κάτω και να επεξεργαστούμε όσα δεδομένα έχουμε στη διάθεσή μας, προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας. Η μελέτη, η οργάνωση και η συνέπεια είναι το τρίπτυχο της όποιας επιτυχίας μας τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και τον προσωπικό.

Αφ’ ετέρου, η Αφροδίτη συναντά τον ανατρεπτικό Ουρανό στον Ταύρο, οπότε αναμένουμε ευχάριστα απρόοπτα, θετικές εκπλήξεις και αλλαγές στον ερωτικό και οικονομικό τομέα. Ενδεχομένως να βιώσουμε πρωτόγνωρες και συναρπαστικές εμπειρίες, να «πέσουμε» τυχαία πάνω στον έρωτα, να έρθουν χρήματα από το... πουθενά ή να κάνουμε μια εκκεντρική παρέμβαση στην εμφάνισή μας. Το κύριο ζητούμενο είναι να ξεφύγουμε από την πεπατημένη, να πρωτοτυπήσουμε, να ακολουθήσουμε την καρδιά μας και να απελευθερωθούμε από συνήθειες, από ταμπού και προκαταλήψεις.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Καρκίνοι και Ιχθύες, η διαίσθησή σας θα σας βοηθήσει να κάνετε κινήσεις και να πάρετε αποφάσεις, ενώ μια επαφή ή είδηση είναι πολύ πιθανό να φανεί εξαιρετικά χρήσιμη στην μετέπειτα πορεία σας. Να θυμάστε όμως ότι κάθε εμπόδιο, στην παρούσα φάση, είναι για καλό.

Τοξότες, Δίδυμοι και Παρθένοι, οι πράξεις σας θα σας δικαιώσουν ή θα σας χαντακώσουν. Να φανείτε σοβαροί και συνεπείς και να μην αναλάβετε τίποτα που δεν μπορείτε να φέρετε σε πέρας.

Ταύροι, ξεχωρίζετε, δείχνετε τη μοναδικότητά σας και απολαμβάνετε την προσοχή που συγκεντρώνετε. Εκμεταλλευτείτε την εύνοιά σας και κάντε κάτι μοναδικό και ανεπανάληπτο που θα σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στον προσωπικό σας στόχο!

Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, αν δεν πετάξετε από πάνω σας το μανδύα του συμβιβασμού και δεν επαναστατήσετε, κάνοντας γνωστά τα θέλω σας και αυτά που λαχταράτε, μην περιμένετε να δείτε προκοπή.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, ελεγχόμενα ρίσκα, κατόπιν μελέτης και πρωτότυπες μέθοδοι, όχι όμως εξτρίμ και ανεφάρμοστες, θα επιφέρουν τη βελτίωση των οικονομικών σας και των ερωτικών σας. Μια ευχάριστη έκπληξη είναι πιθανή, που θα σας ξεσηκώσει, ιδιαίτερα αν δεν περιμένατε με τίποτα να συμβεί.


Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved