Ζώδια Σήμερα 26/03: Πίεση χρόνου

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 26/03: Πίεση χρόνου

Ζώδια Σήμερα 26/03: Πίεση χρόνου

Με την Σελήνη στους Διδύμους να κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύςτο σίγουρο είναι ότι άνετοι και χαλαροί δε θα είμαστε. Αντίθετα, θα νιώθουμε κάπως μίζερα ή μελαγχολικά ενώ θα αγχωθούμε για τις δουλειές, ευθύνες και υποχρεώσεις που δεν έχουμε διευθετήσει και η πίεση του χρόνου θα μας φανεί αφόρητη. Οφείλουμε, όμως, να εστιάσουμε σε αυτά που πρέπει να γίνουν, να οργανωθούμε, να βάλουμε προτεραιότητες και να μην αρχίσουμε τη γκρίνια και τη μουρμούρα γιατί θα σπαταλήσουμε τη μέρα μας άσκοπα. Επιπλέον, ας είμαστε προετοιμασμένοι και για εμπόδια ή αναποδιές της τελευταίας στιγμής, για να μην εκνευριστούμε.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, καλύτερα να καταπιαστείτε με μια δουλειά είτε στο σπίτι είτε στα επαγγελματικά και να την κάνετε καλά, παρά να ανοίξετε άλλες, από το άγχος ότι δε θα προλάβετε γιατί τελικά δε θα ολοκληρώσετε καμία.

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί, συγκρατηθείτε και μην κάνετε αγορές, παρά μόνο τις αναγκαίες. Εκτός του ότι θα ταλαιπωρηθείτε άδικα και πιθανόν να μη βρείτε αυτό που θέλετε, υπάρχει η περίπτωση μετά να μετανιώσετε.


Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved