Ζώδια Σήμερα 22/03: Ορμητικότητα, ενθουσιασμός και τύχη

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 22/03: Ορμητικότητα, ενθουσιασμός και τύχη

Ζώδια Σήμερα 22/03: Ορμητικότητα, ενθουσιασμός και τύχη


Με τρεις πλανήτες, Σελήνη, Ερμή και Δία, να συναντιούνται στον Κριό, η Τετάρτη βάφεται με έντονο κόκκινο χρώμα, καθώς γεμίζει από ορμητικότητα, ενθουσιασμό και έντονη παρόρμηση. Η ψυχολογία μας θα είναι αρκετά ανεβασμένη και θα ανέβει περισσότερο με το τρίγωνό της Σελήνης με τον Δία, που, εκτός από την άμεση εκδήλωση συναισθημάτων και κέφι, φέρνει και τύχη, εξωστρέφεια και δημοφιλία. Είναι η ιδανική μέρα για να συναντήσουμε αγαπημένα πρόσωπα, να βγούμε, να διασκεδάσουμε και να ξεχάσουμε τους καημούς και τα ζητήματα της καθημερινότητάς μας.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼



Κριοί, ξαναβρίσκετε το χαμόγελό σας, η αυτοπεποίθησή σας ανεβαίνει, έχετε την τύχη με το μέρος σας, κάνετε τα ανοίγματά σας και φυσικά η ανταπόκριση που βρίσκετε είναι θερμή. Τι άλλο θέλετε για να έχετε κέφια;



Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, είναι μια καλή ημέρα, αρκεί να την πάρετε και εσείς πιο χαλαρά και να μην δώσετε ιδιαίτερη σημασία σε κάποιες ανώριμες ή επιπόλαιες συμπεριφορές στο σπίτι, τη σχέση ή τη δουλειάς σας. Από την άλλη, ζητήστε ό,τι επιθυμείτε γιατί μπορεί να το λάβετε ή να σας... το δωρίσουν.



Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved