Ζώδια Σήμερα 28/11: Τα εμπόδια είναι για να ξεπερνιούνται

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 28/11: Τα εμπόδια είναι για να ξεπερνιούνται

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 28 Νοεμβρίου

Σήμερα, το τρίγωνο του ανάδρομου Άρη στους Διδύμους με τον Κρόνο στον Υδροχόο μας καλεί να αναλάβουμε δράση και να κλείσουμε κάθε τι που παραμένει ανολοκλήρωτο και δε μας αφήνει να προχωρήσουμε παρακάτω. Σχέδια μπορεί να βγουν από το συρτάρι ή ένας στόχος από τα παλιά να ξαναμπεί στο στόχαστρό μας, αν τυχόν οι συνθήκες έχουν αλλάξει, αλλά και να ξεπεραστεί ένα εμπόδιο που μας ανάγκασε να αλλάξουμε πορεία. Από την άλλη, ωθούμαστε να πάρουμε αποφάσεις και να κάνουμε συγκεκριμένες ενέργειες και κινήσεις ή να απευθυνθούμε σε ειδικούς που μπορούν να αναλάβουν την επίλυση σημαντικών ζητημάτων μας, που θα επανεμφανιστούν. Πιθανόν να έχουμε και τη βοήθεια ή συμπαράσταση ενός παλιού γνωστού ή ισχυρού ατόμου.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι και Υδροχόοι, η εκλογικευμένη πλευρά σας θα σας βοηθήσει στο να κάνετε κινήσεις και να πάρετε άμεσα αποφάσεις, ενώ μια επαφή ή είδηση είναι πολύ πιθανό να φανεί εξαιρετικά χρήσιμη στην μετέπειτα πορεία σας. Να θυμάστε όμως ότι κάθε εμπόδιο, στην παρούσα φάση, είναι για καλό.

Τοξότες, Ταύροι, Λέοντες, Παρθένοι και Ιχθύες, οι πράξεις σας θα σας δικαιώσουν ή θα σας χαντακώσουν. Να φανείτε σοβαροί και συνεπείς και να μην αναλάβετε τίποτα που δεν μπορείτε να φέρετε σε πέρας.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, προηγούνται οι υποχρεώσεις από τις επιθυμίες σας, οπότε οφείλετε να καλύψτε τις πρώτες και μετά… ό,τι περισσέψει!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved