Ζώδια Σήμερα 06/10: Νέα Σελήνη στον Ζυγό – Λίγοι και καλοί!

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 06/10: Νέα Σελήνη στον Ζυγό – Λίγοι και καλοί!

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 06 Οκτωβρίου

Με τη Νέα Σελήνη, που γίνεται σήμερα στον Ζυγό, έρχονταιστο επίκεντρο οι σχέσεις μας, στις οποίες καλούμαστε, όχι μόνο να αφιερώσουμε ενέργεια και χρόνο, αλλά και να εξετάσουμε βαθύτερα τι πάει στραβά για να το φτιάξουμε, αν είναι δυνατό, ή να τις τερματίσουμε. Σε γενικές γραμμές, αναγκαζόμαστε να πάρουμε αποφάσεις και πρωτοβουλίες που ενδεχομένως και να μη μας αρέσουν, όμως προκειμένου να κλείσει ένας κύκλος και να ανοίξει ένας καινούργιος, είναι απαραίτητο να βάλουμε τα υπέρ και τα κατά και να τα ζυγίσουμε. Αρκετοί θα δυσαρεστηθούν με τις εξελίξεις , όμως και για δικό μας όφελος, δεν θα πρέπει να μας απασχολήσει το «καλό μας πρόσωπο» ή αν θα μειωθούν οι «θαυμαστές» μας, αλλά το να κάνουμε το ξεσκαρτάρισμα που χρειάζεται, έστω κι αν στο τέλος μείνουν λίγοι. Αυτοί όμως θα είναι και οι εκλεκτοί...

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, συμμαχίες, συνεργασίες αλλά και σχέσεις χρειάζονται προσπάθεια να φτιαχτούν και να διατηρηθούν. Αν βλέπετε ότι ό,τι κι αν κάνετε η κατάσταση παραμένει η ίδια, μάλλον ήρθε η ώρα να αλλάξετε στάση και ενδεχομένως να βάλετε ένα τέλος. Μια ρήξη να την περιμένετε.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, φίλοι και πρώην θα κάνουν δυναμική επανεμφάνιση όμως πριν πάρετε την τελική σας απόφαση να τους δεχτείτε πίσω στη ζωή σας, αναλογιστείτε, μήπως δεν είναι για καλό σας. Κλείστε το κεφάλαιο οριστικά γιατί εσείς θα βρεθείτε μείον! Το ίδιο ισχύει και τα οικονομικά σας!

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved