Ζώδια σήμερα 24/09: Νεύρα και ξεσπάσματα

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 24/09: Νεύρα και ξεσπάσματα

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου

Σήμερα, ο Ερμής στο Ζυγό κάνει αντίθεση με τον Άρη στον Κριό, οπότε, όπως αντιλαμβανόμαστε το κλίμα θα είναι τεταμένο και οι αιτίες, παλιές ή καινούργιες που μπορούν να δημιουργήσουν καβγάδες, ξεσπάσματα και διακοπές κάθε επαφής είναι πολλές. Άλλωστε, δεν πρυτανεύει ούτε η λογική, ούτε η ψυχραιμία, αντίθετα, υπάρχει εγωισμός, ισχυρογνωμοσύνη, ανυπομονησία, ευερεθιστότητα και ευθιξία. Από την άλλη, η βιασύνη ή η απροσεξία μπορεί να προκαλέσουν μικροατυχήματα ή τραυματισμούς, ενώ δεν αποκλείεται και ζημιά του μεταφορικού ή επικοινωνιακού μας μέσου. Αν μάλιστα είχε από πριν «παρουσιάσει» προβλήματα, πολύ πιθανόν τώρα... να το «αποχαιρετήσουμε» για πάντα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι παίρνετε φωτιά με το παραμικρό, δεν περιμένετε να δείτε πού θα καταλήξει μια κατάσταση ή αν έχετε δίκιο ή άδικο, με αποτέλεσμα να γίνετε μαλλιά κουβάρια στη σχέση, τη δουλειά ή το σπίτι σας.


Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες τα νεύρα και τα ξεσπάσματα συνήθως δε φέρνουν λύσεις σε θέματα, με φίλους, πρώην και νυν ή οικονομικά. Προσπαθήστε να ανακτήσετε την ψυχραιμία σας γιατί εκεί που σας χρωστούσανε, θα σας πάρουν και το βόδι.


Λέοντες, Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι προσοχή στο τι λέτε και κάνετε! Δε θέλει και πολύ να παρεξηγηθείτε με άτομα του περιβάλλοντός σας και να κόψετε επαφές ή να χτυπήσετε!

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved