Ζώδια Σήμερα 20/09: Συναισθηματική ανισορροπία

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 20/09: Συναισθηματική ανισορροπία

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου

Η Σελήνη, νωρίς το ξημέρωμα, περνά στον Σκορπιό, φέρνοντας στην επιφάνεια όλον το δυναμισμό, την ισχυρή θέληση και το πάθος που κρύβουμε, όχι μόνο το ερωτικό, αλλά για το κάθε τι που μας ενδιαφέρει. Το ένστικτό μας είναι σε πλήρη λειτουργία, έχουμε μέθοδο και επιμονή και είμαστε έτοιμοι να εκμεταλλευτούμε τις συγκυρίες υπέρ μας. Όλα αυτά μέχρι να αντιπαρατεθεί με τον Ουρανό στον Ταύρο, με αποτέλεσμα συναισθηματικά να αποσταθεροποιηθούμε, να μην είμαστε σίγουροι ούτε για το τι θέλουμε, ούτε για το τι νιώθουμε, παρά μόνο για το ότι δε μας ικανοποιούν αυτά που ήδη έχουμε. Οι εντάσεις με τον/ην σύντροφό μας ή τους συνεργάτες μας είναι πιθανές και ενδεχομένως να γίνουμε αρκετά προκλητικοί, ακόμα και αντιδραστικοί, χωρίς να υπάρχει σημαντικός λόγος.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι από τη στιγμή που δεν κάνετε το μεγάλο βήμα για να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και αποφεύγετε τις αλλαγές, θα τις «λούζεστε» από τους άλλους στις διαθέσεις, τις πράξεις και τις συμπεριφορές τους.

Κριοί και Ζυγοί ερευνήστε τα βαθύτερα αίτια για να βρείτε το γιατί δε νιώθετε ικανοποιημένοι. Να ξέρετε ότι με αγορές, σπατάλες ή εύκολο σεξ δε θα καλύψετε τα συναισθηματικά σας κενά.

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved