Ζώδια Σήμερα 01/05: Πρωτομαγιά... στα κόκκινα!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 01/05: Πρωτομαγιά... στα κόκκινα!

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 1 Μαΐου

Το καλωσόρισμα του Μαΐου δεν θα είναι και το πιο ιδανικό καθώς η Σελήνη στον Λέοντα θα κάνει αντίθεση με τον Άρη στον Υδροχόο, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι η Πρωτομαγιά δε θα είναι από τις πιο χαλαρές κι ατάραχες. Από τη μια, εγωισμοί και ανταγωνισμοί και παράπονα με τη μορφή... επίθεσης, από την άλλη, προκλητικότητα, αντιφατικότητα και αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές, θα μας φέρουν εκτός ορίων και οι αντιδράσεις μας δε θα είναι οι πιο ήπιες, ξεχνώντας τελείως το «υπεράνω» στιλ και το αφ’ υψηλού ύφος μας. Ωστόσο, για καλό δικό μας, είναι προτιμότερο να αδιαφορήσουμε ή τουλάχιστον να παραμείνουμε ψύχραιμοι, αφού όλα αυτά θα είναι περαστικά.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί εκτοξεύετε κατηγορίες, αμύνεστε σε επιθέσεις και γενικά το περιβάλλον σας μόνο ήσυχο δεν είναι. Μην το τραβάτε στα άκρα όμως γιατί δεν αξίζει. Τον εαυτό σας θα χαλάσετε.

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί, Τοξότες και Ζυγοί θα ζαλιστείτε λίγο από τα απότομα πάνω-κάτω τόσο στα οικονομικά, όσο και στα συναισθήματά σας και δε θα ξέρετε, αν πρέπει να κλάψετε ή να γελάσετε με τα παλαβά που σας συμβαίνουν!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved