Τα ζωδιακά ζευγάρια που θα χωρίσουν το 2023

Θα πέσουν τίτλοι τέλους στην σχέση τους

Τα ζωδιακά ζευγάρια που θα χωρίσουν το 2023

Ένας χωρισμός δεν έρχεται έτσι ξαφνικά… Προφανώς και τα προβλήματα υπάρχουν ήδη στην σχέση αυτών των ζωδιακών ζευγαριών και θα ενταθούν ακόμα περισσότερο μέσα στο 2023. Οι πλανήτες δεν τα ευνοούν και θα φέρουν την οριστική ρήξη. Ωστόσο στην ζωή, κάθε εμπόδιο έρχεται πάντα για καλό, οπότε ίσως ήρθε η ώρα τα ζώδια αυτά να προχωρήσουν και να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους με κάποιον άλλο άνθρωπο για να βρουν την ευτυχία και την ηρεμία που δεν είχαν στην σχέση που τελειώνει.

Πάμε να δούμε για ποια ζωδιακά ζευγάρια μιλάμε:

Θες να γνωρίζεις τι να περιμένεις το 2023;Παράγγειλε τώρα την Προσωπική Ανάλυση ενός έτους, από το Astrology. gr.

ΛΕΩΝ-ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα προβλήματα στην σχέση του Λέοντα και του Υδροχόου ξεκίνησαν ήδη από την στιγμή που μπήκε ο Κρόνος στον Υδροχόο. Το οριστικό όμως τέλος στην σχέση τους, θα το φέρει ο Πλούτωνας, ο οποίος θα κάνει την είσοδό του στον Υδροχόο στις 23 Μαρτίου και πραγματικά δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο. Έρχεται να ολοκληρώσει το έργο του Κρόνου και να ισοπεδώσει την σχέση αυτή, πολύ απλά γιατί είναι σαθρή, έχει προβλήματα, είναι τοξική και κάνει κακό και στους δύο. Ο Πλούτωνας θα λύσει τον γόρδιο δεσμό και θα τους αναγκάσει και τους δυο να πιάσουν πάτο, προκειμένου να βρουν τον πραγματικό τους εαυτό και να αναγεννηθούν από τις στάχτες τους, αλλά σε νέες σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ-ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πρόκειται για δύο ζώδια που έχουν ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ τόσο από τον Κρόνο, όσο και τον Ουρανό που θα παραμείνει αρκετό καιρό στον Ταύρο να ταρακουνάει τη σχέση τους, που έχει περάσει από σαράντα κύματα. Ωστόσο το οριστικό τέλος, θα το δώσει ο Πλούτωνας. Μόλις μπει τον Μάρτιο στον Υδροχόο, η επιρροή του πάνω στον Ταύρο και τον Σκορπιό θα είναι πολύ μεγάλη και καθοριστική. Ήδη τα δύο αυτά ζώδια είναι στα όριά τους και η σχέση τους κρέμεται από μια κλωστή. Ε, λοιπόν την κλωστή αυτή θα την κόψει οριστικά το 2023 ο Πλούτωνας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ-ΙΧΘΥΕΣ

Η αλήθεια είναι ότι ο Δίας «κάλυψε» πολλά προβλήματα και θέματα που μπορεί να υπήρχαν στη σχέση αυτή. Είναι άλλωστε ο πλανήτης της χαράς, της τύχης και της ευημερίας. Δεν θα μπορούσε να κάνει αλλιώς. Ωστόσο, ο Δίας θα φύγει από τους Ιχθύς στις 20 Δεκεμβρίου για να περάσει στον Κριό. Φεύγοντας, θα πάρει μαζί του και το «πέπλο» κάτω από το οποίο κάλυπτε όλα τα προβλήματα, για να έρθει ο Κρόνος να βάλει μια σειρά στο… χάος. Ο Κρόνος θα μπει στους Ιχθύς στις 7 Μαρτίου 2023. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως θα φέρει μια πολύ μεγάλη κρίση στην σχέση της Παρθένου με τον Ιχθύ. Γιατί θα επηρεάζει την μεν Παρθένο στον τομέα των σχέσεων και του γάμου και τον δε Ιχθύ στο κομμάτι του «εγώ» και της αυτοπεποίθησής του. Προβλήματα, καβγάδες, διαφωνίες, ψυχρότητα και χωρισμός είναι μάλλον πιθανά.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved