Αυτά τα ζώδια έχουν ροπή στην απιστία το 2023

Μόνο ήσυχα δεν θα κάτσουν το 2023!

Αυτά τα ζώδια έχουν ροπή στην απιστία το 2023

Τα ζώδια που θα αναφέρουμε λίγο πιο κάτω θα έχουν μέσα στο 2023 μια πολύ έντονη ερωτική ζωή. Θα λάμπουν, θα φλερτάρουν και ενδεχομένως να υποκύψουν σε πειρασμούς και να... κερατώσουν το ταίρι τους. Και ακόμα και σχέση να μην έχουν, θα παίζουν σε πολλά ταμπλό παράλληλα και θα γίνει το έλα να δεις στα ερωτικά τους. Θα το ζήσουν με όλο τους το είναι το 2023 και θα πάρουν το αίμα τους πίσω για όσα δεινά είχαν περάσει τα προηγούμενα χρόνια. Μόνο που θέλει προσοχή, γιατί οι... κερατωμένες δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το 2023 είναι η χρονιά που αρκετοί Παρθένοι θα την δουν… αλλιώς. Και γι’ αυτό φταίει από τη μια ο Δίας και από την άλλη ο Κρόνος. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Με τον Δία στον όγδοο οίκο της η Παρθένος θα νιώσει μια «φούντωση, μια φλόγα» και θα είναι πιο σεξουαλική από ποτέ! Θα θέλει να δοκιμάσει καινούργιες καταστάσεις στο ερωτικό κομμάτι, να αποκτήσει εμπειρίες με διαφορετικούς συντρόφους και γενικότερα να… εξερευνήσει έναν τομέα που ίσως είχε αφήσει παραμελημένο τα προηγούμενα χρόνια. Και δεν έφτανε μόνο ο Δίας. Θα μπει και ο Κρόνος στους Ιχθύς, δηλαδή στον 7ο οίκο της και θα την κάνει να περάσει μια κρίση προσωπικότητας, ηλικίας, ταυτότητας κτλ. Θα αναρωτιέται αν η σχέση που έχει στη ζωή της, της αξίζει πραγματικά ή μήπως θα έπρεπε να βρει κάποια καλύτερη. Ο Κρόνος θα την κάνει να σκεφτεί και να αναθεωρήσει πολλά!

ΙΧΘΥΕΣ

Όσα είπαμε για την Παρθένο, λίγο ή πολύ, θα ισχύσουν και για τους Ιχθύς. Μόλις ο Δίας μπει στον Κριό, δηλαδή στον δεύτερο οίκο τους, θα δεις τα αγαπητά «Ψάρια» να γίνονται πιο ερωτικά. Θα είναι ανικανοποίητα στο κομμάτι του σεξ, θα θέλουν όλο και πιο πολλές περιπέτειες στην ζωή τους και φυσικά θα είναι επιρρεπή στον πειρασμό. Από την άλλη, μέσα στο 2023, ο Κρόνος θα περάσει στο ζώδιό τους και αυτόματα θα τους κάνει να πάθουν μια κρίση προσωπικότητας, ηλικίας, ταυτότητας. Θα αρχίσουν να αναρωτιούνται ποιο είναι το πραγματικό νόημα της ζωής τους, αν όντως έχουν όλα όσα τους αξίζουν, αν μπορούν να ζήσουν πολλά περισσότερα και απλά εκείνα επιλέγουν την… στέρηση και τον περιορισμό και πολλά άλλα. Και έτσι μεταξύ άλλων θα αποφασίσουν να ξεσπάσουν και στο σεξουαλικό κομμάτι.

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ

Το 2023 θα είναι μια χρονιά που θα φέρει πολλά για τον Κριό. Κατ' αρχάς, θα υποδεχτεί τον Δία στο ζώδιό του, ενώ στη συνέχεια της χρονιάς θα τον έχει στον δεύτερο οίκο του και αυτό είναι και καλό, αλλά και… κακό. Και θα σου εξηγήσουμε το γιατί. Αφενός θα του φέρει τύχη, εύνοια, αυτοπεποίθηση, ενέργεια και πολλά άλλα θετικά στοιχεία, αφετέρου όμως θα τον κάνει υπερόπτη. "Θα πάρει ο... απαυτός του αέρα" όπως το λέμε λαϊκά και αν δεν προσέξει είναι πολύ πιθανό να εκτεθεί. Το ίδιο συμβαίνει και στην ερωτική του ζωή. Θα λάμπει, θα είναι περιζήτητος, θα τον φλερτάρουν και αν είναι σε σχέση, θα μπει σε πολλούς, μα πάρα πολλούς πειρασμούς! Είναι πολύ πιθανό να απατήσει το ταίρι του, αλλά...τίποτα δεν θα μείνει κρυφό. Άσε που ο Δίας μπορεί να το κάνει… βούκινο και να τρέχει και να μην φτάνει.

ΖΥΓΟΣ

Είναι που είναι φλερτάκιας… Ε, το 2023 θα παραγίνει το κακό. Για τον αγαπητό Ζυγό, η νέα χρονιά κρύβει και πολλές χαρές, αλλά και κινδύνους. Κατ' αρχάς με το που θα μπει ο Δίας στον Κριό, για εκείνον θα είναι… χαράς ευαγγέλια! Τις καλύτερες στιγμές του θα ζήσει. Θα λάμπει, θα είναι περιζήτητος, θα τον θέλουν όλοι και όλες και θα είναι το αντικείμενο του πόθου. Και όλα αυτά είναι πάρα πολύ καλά, αν είναι single. Αν είναι όμως δεσμευμένος, το κέρατο θα πάει σύννεφο. Το ταίρι του δεν θα χωράει να περάσει από τις πόρτες γιατί -ως γνωστόν- όχι δεν λέει. Δεν μπορεί και να αποφασίσει ποιον/α θέλει και αν τον/την θέλει και θα γίνει… αρένα η ερωτική του ζωή! Αλλά και μόνη/ος να είναι, θα βγαίνει με πολλούς/ες ταυτόχρονα! Και αν τον πάρουν είδηση, θα τον πάρουν και με τις πέτρες! Την κουτσουκέλα πολύ πιθανό ο Ζυγός θα την κάνει μόλις ο Δίας περάσει στον Ταύρο, δηλαδή στον όγδοο οίκο του που έχει να κάνει μεταξύ άλλων και με το σεξ και τη λίμπιντο. Θα έχει έντονες σεξουαλικές επιθυμίες και θα θέλει να δοκιμάσει πολλούς απαγορευμένους καρπούς.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved