Τα ζωδιακά ζευγάρια που όλοι θα ζηλέψουν το 2022

Θα έχουν την καλύτερη και πιο ευτυχισμένη σχέση μέσα στο 2022 !

Τα ζωδιακά ζευγάρια που όλοι θα ζηλέψουν το 2022

Η νέα χρονιά υπόσχεται πολλά για κάποια ζώδια. Θα είναι εκείνα που θα δουν την ερωτική τους ζωή να απογειώνεται και να βρίσκονται τελικά σε μια σχέση που τους ικανοποιεί και τους δίνει ατελείωτη χαρά. Τα ζωδιακά ζευγάρια που θα σου αναλύσουμε λίγο πιο κάτω, θα περάσουν τόσο καλά μεταξύ τους το 2022 που θα κάνουν όλους τους άλλους γύρω τους να ζηλεύουν και να ευχόντουσαν να ζούσαν κι εκείνοι έναν έρωτα σαν αυτόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ - ΖΥΓΟΣ

Ένα έχουμε να πούμε: Τον Μάιο ο Δίας περνάει στον Κριό. Τι σημαίνει αυτό και γιατί θα πρέπει να πανηγυρίζουν οι Δίδυμοι και οι Ζυγοί; Ότι θα τους ευνοήσει πάρα πολύ στον ερωτικό τους τομέα και θα δώσει μεγάλες χαρές στην αισθηματική τους ζωή. Τα δυο αυτά ζώδια θα μπορέσουν να έχουν μια σχέση… από τις λίγες. Θα περάσουν φανταστικά μαζί! Θα ζήσουν χαρές και στιγμές αξέχαστες. Ο Δίας άλλωστε είναι ο πλανήτης της τύχης, οπότε αυτό το ζευγάρι θα έχει όλη την τύχη με το μέρος του για το 2022. Να ετοιμάζεται λοιπόν να περάσει φανταστικά! Θα… «σκάνε» οι εχθροί τους μόλις θα τους βλέπουν μαζί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε αυτό το ζευγάρι την μεγάλη της εύνοια θα δώσει η Αφροδίτη, η οποία θα βρίσκεται στον Αιγόκερω μέχρι το Μάρτιο του '22! Δεν το λες και λίγο… Για την Παρθένο, αυτό σημαίνει ότι ο πλανήτης της αγάπης και του χρήματος θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο της που έχει να κάνει με το φλερτ, τις σχέσεις και τον έρωτα, συν τον Δία στους Ιχθύς και 7ο οίκο της, οπότε και στις σχέσεις έχει ρέντα. Ο Αιγόκερως από την άλλη με την Αφροδίτη στον 1ο και τον Δία από τον Μάιο στον 4ο οίκο του θα έχει λάμψη, ενέργεια και ενθουσιασμό και διάθεση να νοικοκυρευτεί. Τα δυο αυτά ζώδια θα βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό στην σχέση αυτή και θα περάσουν φανταστικά!

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση!

ΚΡΙΟΣ - ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Κριός θα υποδεχτεί τον Μάιο τον Δία. Αυτό σημαίνει ότι θα ανοίξει… σαμπάνιες και θα απολαύσει όλα τα ωραία που έχει να του προσφέρει ο πλανήτης αυτός. Τύχη, έρωτα, χρήμα και γενικότερη εύνοια στην ζωή του. Από την άλλη ο Τοξότης που είναι και εκείνος ζώδιο της φωτιάς, θα μοιραστεί μαζί με τον Κριό όλη αυτή την εύνοια και την τύχη και θα περάσει καταπληκτικά. Αυτό το ζευγάρι θα λάμπει από ευτυχία και θα έχει όλες τις προδιαγραφές για να «χτίσει» μια ευτυχισμένη σχέση. Πραγματικά όταν οι άλλοι θα τους βλέπουν μαζί «θα τρώνε τα λυσσακά τους» από τη ζήλια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ - ΙΧΘΥΕΣ

Ο Δίας θα περάσει σε λίγο καιρό στους Ιχθύες και όλα τα ζώδια του νερού θα περάσουν φανταστικά! Ούτως ή άλλως ο Καρκίνος με τον Ιχθύ είναι ένα ζευγάρι αρκετά ταιριαστό, αλλά το επόμενο διάστημα που ο Δίας θα τους χαρίζει όλα του τα δώρα απλόχερα θα περάσουν… «ζωή και κότα», συν το ότι ο Καρκίνος θα έχει μέχρι τον Μάρτιο την Αφροδίτη στον 7ο οίκο του. Ο έρωτάς τους θα χτυπήσει κόκκινο, θα είναι πολύ καλά μαζί, ευτυχισμένοι και θα δουν τη ζωή τους να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Φυσικά και οι άλλοι γύρω τους θα ζηλεύουν τη σχέση τους και τον έρωτά τους.

Διάβασε επίσης:

3 άντρες του ζωδιακού που θα ψάξουν τα πάντα για σένα, πριν σου ζητήσουν να βγείτε

Αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού παραδίδονται άνευ όρων στον καλό τους

Οι 3 άντρες του ζωδιακού που είναι ρομαντικοί κι ας μην τους φαίνεται

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved