Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, είναι η τυχερή σου χρονιά το 2020;

Θα έχουν τύχη το 2020 τα ζώδια του Νερού;

Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, είναι η τυχερή σου χρονιά το 2020;

Για κάποιους το 2020 θα είναι αρκετά τυχερό, για κάποιους άλλους όχι, αλλά έτσι γίνεται πάντα. Αν είσαι Καρκίνος, Σκορπιός ή Ιχθύς, μάθε αν ευνοείσαι, αλλά και τι πρέπει να προσέξεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μόνο εσένα του α' δεκαημέρου, ο Δίας θα ευνοήσει αρκετά, με πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σου, είτε ως ερωτικοί σύντροφοι είτε ως συνεργάτες, που θα σου φέρουν ευτυχία και κέρδη. Εσύ όμως που έχεις τον Κρόνο και τον Πλούτωνα απέναντί σου, με τον Δία να μεγεθύνει τις καταστάσεις θα σε φέρει αντιμέτωπο με σοβαρές δυσκολίες σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Ενδεχομένως, να μπλοκάρουν όλα τα σχέδιά σου, να καβαλήσουν το καλάμι άτομα με τα οποία συνεργάζεσαι καιρό ή το ταίρι σου να μεγαλοπιαστεί και να έχει υπερβολικές απαιτήσεις, οπότε και να έλθει το τέλος. Μην ξεχνάς ότι έχεις και 3 εκλείψεις να αντιμετωπίσεις, δύο στο ζώδιό σου και μια στον Αιγόκερω, στον 7ο οίκο σου. Πράγματι, πρόκειται για αρκετά περίπλοκη χρονιά, με εχθρούς που θα εμφανιστούν στο προσκήνιο, ενώ τόσο καιρό κρύβονταν και αντιπαλότητες που θα ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο. Είναι απαραίτητο να έχεις αντοχές και γερό στομάχι, ώστε κι άμα πέσεις, να σηκωθείς γρήγορα. Επιπλέον, απόφυγε οικονομικές επενδύσεις, ριψοκίνδυνες συνεργασίες και ανθρώπους που δεν ξέρεις καλά. Ευτυχώς ο Ουρανός σε εξάγωνο με τον Ήλιο σου σε βοηθά να καταλάβεις τι είναι καλύτερο να πετάξεις από πάνω σου και τι να κρατήσεις.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί για τους επόμενους 12 μήνες

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί για άλλους ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω να φαίνονται δυσβάσταχτοι, για εσένα όμως είναι πολύ ευνοϊκοί, καθώς μπορείς να έχεις μια μεγάλη επιτυχία, αρκετά οφέλη, αλλά και να πραγματοποιήσεις ό,τι δεν κατάφερες τα τελευταία χρόνια. Μεγάλη τύχη στις οικονομικές επενδύσεις, αλλά και τις ερωτικές σχέσεις, όπως επίσης και μια αλλαγή κατοικίας, πόλης, δουλειάς είναι πολύ πιθανά να γίνουν μέσα στο 2020. Με τον Ουρανό απέναντί σου εσύ, που έχεις γεννηθεί το α' δεκαήμερο, πρέπει να αλλάξεις μυαλά και να μη θεωρείς τίποτα ως δεδομένο. Να ρισκάρεις, να τελειώσεις με κάποια κακώς κείμενα, αλλά να ξέρεις ότι κάποιες οικογενειακές, ερωτικές ή επαγγελματικές ισορροπίες θα ανατραπούν και δεν υπάρχει πισωγύρισμα. Σε αυτές τις περιπτώσεις, αφήνεσαι στο ρεύμα να σε παρασύρει κι όπου σε πάει. Αν αρνηθείς να αλλάξεις εσύ, θα σου έρθει από την άλλη πλευρά και φυσικά δε θα είναι για καλό σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Είσαι από τα πιο ευνοημένα ζώδια κατά το 2020 διότι ο Δίας, ο Κρόνος και ο Ουρανός βρίσκονται σε καλή αστρολογική θέση και μπορεί να σε βοηθήσουν σημαντικά στην υλοποίηση ενός σημαντικού έργου, στο να αυξήσεις τη δημοτικότητά σου, αλλά και στο να σε φέρουν σε επαφή με ανθρώπους που έχουν δύναμη και εξουσία. Εν τω μεταξύ, η τύχη θα είναι με το μέρος σου, αν θέλεις να ξεκινήσεις μια καινούργια επαγγελματική πορεία, ψάχνεις για δουλειά ή θέλεις να κάνεις μετάβαση από μια θέση εργασίας σε μια άλλη. Επιπλέον, ίσως συναντήσεις ένα άτομο που θα κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει πιο γρήγορα, να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια ή να αποκτήσεις ένα παιδί ή κατοικίδιο. Η οριστική επίλυση προς όφελός σου νομικών ή γραφειοκρατικών προβλημάτων και επίσης πιθανή.

Διάβασε επίσης: Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, είναι η τυχερή σου χρονιά το 2020;

Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε είναι η τυχερή σου χρονιά το 2020;

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη είναι η τυχερή σου χρονιά το 2020;

Εκλείψεις 2020: Πότε έχουμε Ηλιακή και πότε Σεληνιακή Έκλειψη;

Αυτά τα 5 ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει τελείως το 2020!

Πανσέληνος 2020: Μάθε, από τώρα, πότε γίνεται και ποια ζώδια επηρεάζει!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved