Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε είναι η τυχερή σου χρονιά το 2020;

Θα έχουν τύχη το 2020 τα ζώδια της Γης;

Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε είναι η τυχερή σου χρονιά το 2020;

Για κάποιους το 2020 θα είναι αρκετά τυχερό, για κάποιους άλλους όχι, αλλά έτσι γίνεται πάντα. Αν είσαι Ταύρος, Παρθένος ή Αιγόκερως, μάθε αν ευνοείσαι, αλλά και τι πρέπει να προσέξεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Δίας αλλά και ο Κρόνος είναι στο πλευρό σου και σου προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Παράλληλα, ο Ουρανός στο ζώδιό σου σε καλεί να αλλάξεις κάτι στη ζωή σου, να πετάξεις κάθε τι που δεν χρειάζεσαι πλέον ή σου είναι άχρηστο, οπότε οι δυο αυτοί πλανήτες στον γήινο Αιγόκερω θα σε βοηθήσουν σημαντικά. Αν τελειώσει μια ιστορία αγάπης, τότε μπορεί να σου φέρουν ένα καινούργιο άτομο που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει γρηγορότερα. Επίσης, θα σου παρουσιαστούν εξαιρετικές επαγγελματικές ευκαιρίες, νέες συμφωνίες, συμβάσεις ή συνεργασίες. Σε κάποιους τομείς, λοιπόν, θα έχεις αρκετή τύχη, αρκεί να λειτουργήσεις συγκροτημένα και χωρίς φόβο στα δεδομένα που θα σου παρουσιαστούν, καθώς αυτός είναι που θα σταθεί εμπόδιο στην υλική και πνευματική σου πρόοδο .

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί για τους επόμενους 12 μήνες

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα πραγματικά εκπληκτικό έτος είναι για σένα το 2020 σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Αρκετές επιτυχίες θα διαγράψεις στο ενεργητικό σου τόσο στην ερωτική, όσο και την επαγγελματική σου ζωή αφού θα σου παρουσιαστούν νέες δυνατότητες και θα είσαι πιο δημιουργική από ποτέ. Όλοι αυτοί οι μήνες, από τον Δεκέμβριο του 2019 έως και του χρόνου τον Δεκέμβριο, είναι πραγματικά εξαιρετικοί για επιχειρηματικές επενδύσεις. Αν πρέπει να αλλάξεις πόλη, να ξεκινήσεις μια νέα καριέρα, να ζήσεις έναν μεγάλο έρωτα ή να συμβιώσεις με το αγαπημένο σου πρόσωπο, να επιλέξεις την ημερομηνία του γάμου σου ή να αυξήσεις την οικογένειά σου κατά ένα ακόμα άτομο, είναι η ιδανική χρονιά. Τα πάντα μπορούν να συμβούν, αρκεί να σταματήσεις να σκέφτεσαι τόσο πολύ, καθώς το πραγματικό σου πρόβλημα είναι ότι υπεραναλύεις τα πάντα και δεν αφήνεις το ένστικτό σου να σε καθοδηγήσει. Άσ' το και θα δεις ότι η ζωή σου φέτος θα είναι πιο όμορφη και συναρπαστική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας, που είναι στο ζώδιό σου, αλλά κι ο Ουρανός στον Ταύρο, είναι ευνοϊκοί για τα άλλα δύο ζώδια της Γης, τότε εσύ Αιγόκερε, ετοιμάσου για την... αποθέωση, καθώς το 2020 ίσως είναι μια από τις καλύτερες περιόδους σου. Θα έχεις μεγάλες επιτυχίες, θα καταφέρεις στόχους ετών και μάλιστα χωρίς να καταβάλλεις υπερβολική προσπάθεια, αλλά χάρη στην εύνοια που έχεις από τους πλανήτες στο ζώδιό σου τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στην προσωπική σου ζωή. Ένας γάμος ή συμβίωση, ένα παιδί, ένα ταξίδι, μια προσφορά μεγάλη ή μια καινούργια δουλειά με καταπληκτικές προοπτικές έρχονται να ολοκληρώσουν την ευτυχία σου. Το διάστημα που θα βρίσκεται κι ο Άρης στο ζώδιό σου δε θα μπορεί κανείς να σε σταματήσει. Μιας και όμως η συνοχή και η υπομονή είναι οι δύο αρετές σου και έτσι δεν κινδυνεύεις να φας τα μούτρα σου. Όσον αφορά στις Εκλείψεις, στις 26/12/19 και 5/7/20 μάλλον υπέρ σου θα είναι, αφού θα τελειώσεις με πρόσωπα και καταστάσεις που έπιαναν χώρο στη ζωή σου και θα πας παρακάτω.

Διάβασε επίσης: Κριέ, Λέοντα, Τοξότη είναι η τυχερή σου χρονιά το 2020;

Εκλείψεις 2020: Πότε έχουμε Ηλιακή και πότε Σεληνιακή Έκλειψη;

Αυτά τα 5 ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει τελείως το 2020!

Πανσέληνος 2020: Μάθε, από τώρα, πότε γίνεται και ποια ζώδια επηρεάζει!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved