Ερωτικά Κριός 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριέ, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2019 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Ερωτικά Κριός 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριέ, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου επικρατούν οι ανατροπές και η περίοδος δεν προσφέρεται για να «στοχεύσεις» σε μια «νορμάλ» σχέση αλλά κυρίως στο να αποκομίσεις εμπειρίες.

Μετά τα γενέθλιά σου, πάλι, το κλίμα γίνεται πολύ ερωτικό με την κλασική έννοια του όρου και σίγουρα δε θα βαρεθείς, αφού τα «πάνω» και τα «κάτω» είναι κατά κάποιο τρόπο ένα εντελώς δικό σου μοντέλο ζωής, με το οποίο είσαι αρκετά εξοικειωμένος/η. Ένας μεγάλος έρωτας έρχεται λοιπόν κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, το μόνο ερωτηματικό που παραμένει είναι το αν θα κάνεις εσύ την «κίνηση» ή το ταίρι σου. Να την περάσετε πάντως έτσι, δε γίνεται!

Σε βασανίζουν ερωτήματα για τη Νέα Χρονιά; Βρες ΕΔΩ τις απαντήσεις που ψάχνεις!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου η κοινωνική σου ζωή θα είναι αρκετά πλούσια και μέσα στις πολλές γνωριμίες που θα κάνεις σίγουρα θα υπάρξει και κάποια που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον για κάτι πιο… κοντινό! Και με δεδομένες τις πιέσεις που δέχεσαι στη ζωή σου κάτι τέτοιο μοιάζει μάλλον με ευλογία, υλοποιώντας στο ακέραιο τη γνωστή ρήση πως «όποιος χάνει στα χαρτιά, κερδίζει στην αγάπη»!

Μετά τα γενέθλιά σου, βέβαια, εμφανίζεται ο «κίνδυνος» μιας υπερβολικής εξιδανίκευσης, αλλά και το ενδεχόμενο ενός μάλλον «πλατωνικού» έρωτα με άτομο που βρίσκεται μακριά σου ή απλά δε μπορείς να το «φτάσεις». Εγώ πάντως θα σου προτείνω να ζήσεις αυτόν τον έρωτα, κρατώντας, απλά, σε μια γωνιά του μυαλού σου το ότι πρόκειται για ένα παραμύθι.

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου τον πρώτο λόγο έχει η… καλοπέρασή σου και μην ζητάς τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο.

Μετά τα γενέθλιά σου, βέβαια, παρότι οι… προσφορές συνεχίζονται, μπορεί να βρεθείς πολύ κοντά σε ένα διαζύγιο, είτε εκτός είτε εντός εισαγωγικών, αν είσαι ήδη «καπαρωμένος/η», οπότε περιόρισε κάπως τις «επιπολαιότητές» σου! Αντίθετα, στην περίπτωση που είσαι μόνος/η, θα σου είναι το ίδιο… εύκολο να «παντρευτείς», χωρίς να υπολογίσεις δυσκολίες και προαπαιτούμενα που όμως θα τα βρεις μπροστά σου. Για όσο διάστημα πάντως η σχέση σου θα δέχεται έξωθεν επιθέσεις θα μπορέσει να διατηρήσει την συνοχή της. Μόλις όμως αρχίσει να επικρατεί μια… παράξενη ησυχία, τότε να αρχίσεις να ανησυχείς!

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ερωτικές Προβλέψεις 2019 για όλα τα ζώδια από την Μπέλλα Κυδωνάκη

Μπορούμε να προβλέψουμε πώς θα πάει η σχέση σου το 2019 και το 2020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved