AstroΤσαούσα 31/05 - 06/06: Είμαστε στα «τελειώματα»

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 31/05 - 06/06: Είμαστε στα «τελειώματα»

Κι όμως, δεν ισχύει για αυτή την εβδομάδα αυτό που λένε «η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται». Γιατί ναι μεν ξεκινάμε με το τρίγωνο Αφροδίτης- Ποσειδώνα που είναι του ονείρου, ειδικά για τα 3α δεκαήμερα, αλλά μετά γίνεται χαμούλης. Στις 4 του μήνα, πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων-Τοξότη που επηρεάζει περισσότερο τα 2α δεκαήμερα, κυρίως Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες. Την ίδια όμως μέρα στο ζώδιο του Ταύρου ο Ερμής συναντά τον Ουρανό και θα αρχίσουν να σκάνε νέα και ειδήσεις σοκαριστικές, ενώ θα πρέπει ειδικά τα Σταθερά του 3ου δεκαημέρου να θεωρήσουν δεδομένες τις αλλαγές και τις αναβολές στις υποθέσεις τους. Στις 5 του μήνα η Αφροδίτη μπαίνει στον Λέοντα, όπου και θα παρακάτσει γιατί θα γυρίσει ανάδρομη (αυτά θα τα πούμε εν καιρώ!) και ποιον συναντά με το καλημέρα σας; Tον Πλούτωνα στον Υδροχόο! Ξεκαθαρίσματα, οριστικά τέλη, χωρισμοί, λάθη, πάθη, από όλα έχει ο μπαξές! Δεν ελέγχεται αυτή η κατάσταση, αφήνεσαι στην μοίρα σου, απλά. Ειδικά εάν είσαι Ταύρος, Λέων, Σκορπιός ή Υδροχόος γεννημένος την 1η μέρα του ζωδίου!

ΚΡΙΟΣ ♈

Πολύ δυνατές είναι οι εξελίξεις που αναμένονται στα ερωτικά σου Κριέ του 1ου δεκαημέρου, όμως δυστυχώς στα δύο άκρα. Και εξηγούμαι! Αν ήδη έχεις τραβήξει από τα μαλλιά μία σχέση που δεν τσουλάει και σου χαλάει κι από πάνω την ψυχολογία, θα μπουν τίτλοι τέλους, όχι βέβαια ήρεμα και φιλικά. Να το περιμένεις το ξεκατίνιασμα. Αν πάλι είσαι σόλο, έρχεται κάτι μοιραίο που πάλι όμως θα σε οδηγήσει σε ακραίες συμπεριφορές… Προβλήματα θα έχεις και με τους φίλους σου, γιατί πραγματικά τους έχεις κουράσει με το να θέλεις να γίνεται πάντα το δικό σου και να τους χειρίζεσαι, όπου βρεις τα σκούρα. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, θα αρχίσεις να σκέφτεσαι για ταξίδια, μαθήματα, διάφορα άλλα εναλλακτικά και γενικά θα δώσεις έμφαση σε όλα όσα θεωρείς πως θα σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, ετοιμάσου να χάσεις λεφτά, αφού μπορεί να περικοπεί το εισόδημά σου ή, εάν είσαι τυχερός, να σου έρθεις μία ξαφνική πολύ καλή πρόταση συνεργασίας. Πολύ καλά θα πάνε τα οικογενειακά σου θέματα, καθώς όλοι θα έχετε μία αγαπουλίστικη διάθεση.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Τα οικογενειακά σου θέματα αρχίζουν να γίνονται μία δύσκολη πίστα και μόλις πας να τα αγγίξεις, σε πιάνει το στομάχι σου, Ταύρε του 1ου δεκαημέρου. Αυτή την εβδομάδα όμως δεν υπάρχουν περιθώρια για να κάνεις το παγώνι. Ορισμένες καταστάσεις, συμπεριφορές ή/και λόγια θα σε φτάσουν στα άκρα και θα βάλεις με σκληρό και απόλυτο τρόπο τα όριά σου, ενώ όποιου δεν του αρέσει, θα του δείξεις την πόρτα και θα τους δώσεις άκυρο. Κάπως έτσι θα πάρεις τον έλεγχο των πάντων. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, δώσε και σε μας καμιά συμβουλή για επενδύσεις ή για να κλείσουμε μία καλή οικονομική συμφωνία! Πέρα από την πλάκα, έχεις πολλές πιθανότητες για τέτοια ανοίγματα, όπως και για να τακτοποιήσεις χρέη και οφειλές ή να τα αποπληρώσεις. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, θα κάνεις ένα καλό ξέσπασμα προς τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου για να καταλάβουν μία και καλή ότι έχεις αλλάξει μυαλά και απόψεις. Όχι όπως τα μάθανε, λοιπόν, αλλά όπως τα βρήκαν. Μέσα από το φιλικό σου κύκλο θα έχεις και μία πολύ ενδιαφέρουσα καινούρια γνωριμία, που άνετα μπορεί να πάει προς το ερωτικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Στροφή 180ο μοιρών θα κάνεις Δίδυμε του 1ου δεκαημέρου σε ό,τι αφορά στις απόψεις που έχεις για την ζωή και γενικότερα την κοσμοθεωρία σου και μάλιστα δεν θα σηκώνεις κουβέντα. Ωστόσο, πρόσεχε, μήπως έχεις χοντρά θέματα με τα αδέρφια σου ή άλλους κοντινούς συγγενείς, αλλά και την περίπτωση να χαντακωθείς, εάν επιμείνεις να ακολουθήσεις εμμονικά κάποιο από τα επαγγελματικά σου σχέδια. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, η Πανσέληνος του μήνα γίνεται στο άξονά σου και στο δεκαήμερό σου. Είσαι από τους πρωταγωνιστές, λοιπόν, οπότε δικαιωματικά μπορείς να περιμένεις μεγάλες εξελίξεις στους σημαντικούς τομείς της ζωής, αλλά και να κλείσουν τον κύκλο τους διάφορες καταστάσεις και πρόσωπα. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα πάθεις ένα ψυχολογικό λαλά και δεν θα ξέρεις και πώς να το εκφράσεις, επομένως φρόντισε τουλάχιστον να μην πεις πάνω στην έντασή σου πράγματα που θα μετανιώσεις. Άλλωστε, έχεις κάθε λόγο να χαίρεσαι με τα επαγγελματικά σου και τα χρήματα που θα έρθουν από την δουλειά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Με πολλή προσοχή και φροντίδα θα πρέπει να κοιτάξεις τα οικονομικά σου θέματα και να πάρεις τις όποιες αποφάσεις, Καρκίνε του 1ου δεκαημέρου. Ναι μεν θα σου εμφανιστούν κάποιες ευκαιρίες για να νομίζεις ότι θα γίνεις ζάμπλουτος/η, όμως μπορεί να φτάσεις μέχρι και το χείλος του γκρεμού στο τέλος και να μην μπορείς να συνέλθεις με τίποτα. Ψυχολογικά θα έχεις να αντιμετωπίσεις κάποια χοντρά θεματάκια αυτοπεποίθησης και ανασφάλειας. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα ασχοληθείς πολύ με θέματα της δουλειάς, καθώς θα προκύψουν σε αυτόν τον τομέα εξελίξεις ή και αλλαγές που θα πρέπει να διαχειριστείς. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, εκεί που θα πίνεις με την παρέα αμέριμνος/η το καφεδάκι σου, από το πουθενά θα πέσει μαλλιοτράβηγμα και θα πείτε όσα δεν λέγονται ο ένας στον άλλον. Από την άλλη, σε εντελώς προσωπικό επίπεδο ζεις την επαγγελματική σου ευτυχία, αφού βλέπεις τα όνειρά σου να πραγματοποιούνται.

ΛΕΩΝ ♌

Έρχεται η Αφροδίτη στο ζώδιό σου και λες επιτέλους θα δω μία άσπρη μέρα σε αισθηματικά και οικονομικά Λιοντάρι του 1ου δεκαημέρου. Αμ δε! Με το που πατήσει το ποδαράκι της θα σου φέρει χωρισμό και μάλιστα οριστικό, αν και σίγουρα δε θα χάσεις κάποιο κελεπούρι. Προφανώς και θα διαλυθεί κάτι που -ούτως ή άλλως- σου τρώει τη ζωή και τα συκώτια. Βεβαίως, το να φας ήττα και στα επαγγελματικά, άρα σιγά τα λεφτά που θα βγάλεις, μπορεί να σε οδηγήσει στην παράνοια. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, μάλλον θα τα πας πολύ καλύτερα σε θέματα καρδιάς, αφού θα δεις κάποια θέματα με το ταίρι σου ή το φλερτ σου να προχωράνε, ενώ μέχρι στιγμής δεν κουνιόταν φύλλο. Όσο για σένα Λέοντα του 3ου δεκαημέρου, θα δεις τα όνειρά σου για το μέλλον να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο, είτε με κάποιον «μαγικό» τρόπο είτε γιατί θα σπρώξεις πλαγίως κάποια πράγματα. Δεν πειράζει καθόλου, άλλωστε ο σκοπός αγιάζει τα μέσα! Ωστόσο, να περιμένεις και ένα μεγάλο μπραφ στο χώρο της δουλειάς ή μία είδηση που θα σε αφήσει στήλη άλατος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Κοίτα τώρα τι θα γίνει, Παρθένε του 1ου δεκαημέρου… Έχεις κάνει τις προσπάθειες που έπρεπε για να βάλεις μυαλό στους συναδέλφους σου και να γίνεται ωραία και καλά η δουλίτσα σας, όμως αυτοί πέρα βρέχει. Σε αγνόησαν ή μπορεί και να σε υποτίμησαν. Σου λέει, αυτός/ή θα κάνει όλη τη βρωμοδουλειά γιατί είναι φιλότιμος/η. Υπολόγιαζαν όμως χωρίς τον ξενοδόχο, αφού πλέον έχεις πάρει ανάποδες και θα δουν όλοι την άσχημη πλευρά σου, αλλά και πόσο εύκολα μπορείς να πάρεις τον έλεγχο και να τους χορέψεις στο ταψί. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, βάζεις σε τάξη τα του σπιτιού σου, λύνεις θέματα που είχαν σκάσει στο πρόσφατο παρελθόν με πρόσωπα της οικογένειάς σου, ενώ εάν έψαχνες να βρεις ένα κεραμίδι να βάλεις από κάτω το κεφάλι σου, τώρα θα έχεις μία καλή ευκαιρία να το κάνεις. Αν είσαι γεννημένος το 3ο δεκαήμερο, σου έρχεται μία σχέση ή μία συνεργασία του ονείρου, που λέμε, μέσω των φίλων σου. Να 'ναι καλά τα παιδιά. Κάπως έτσι μπορεί να πάρεις λίγο πιο χαλαρά μία αλλαγή που θα προκύψει στα επαγγελματικά σου σχέδια ή ένα ταξίδι που έχεις οργανώσει.

ΖΥΓΟΣ ♎

Άκου τώρα να δεις πώς θα πάει το story Ζυγέ του 1ου δεκαημέρου… Θα ζήσεις έναν έρωτα ζηλευτό, από αυτούς που βλέπουμε στα καθημερινά τα σίριαλ και λέμε «μα γίνεται;». Ωστόσο, το πάθος θα σε οδηγήσει σε σκοτεινά και περίεργα μονοπάτια και στο τέλος οι ακραίες, τοξικές και χειριστικές συμπεριφορές θα γίνουν δεύτερη φύση σου. Αν βέβαια ήδη ζεις μία τέτοια ομορφιά (not), τότε μάλλον θα ξεστραβωθείς και θα την κάνεις για αλλού… Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, μπορεί να έχεις μία σοβαρή συζήτηση, που θα σε κάνει να πάρεις τα χαμπάρια σου για το μέλλον σου, σε επαγγελματικά και σπουδές, ενώ θα έρθουν στον αφρό και θέματα που αφορούν στα αδέρφια σου. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, τα επαγγελματικά σου πάνε τρένο! Στη δουλειά σου κάνουν μία πρόταση πολύ καλή που θα σου δώσει και πολλούς πόντους ή παίζει να ξεκινήσεις μία εντελώς νέα συνεργασία, τόσο καλή, που θα τσιμπιέσαι για να δεις, εάν είναι αλήθεια. Ευτυχώς, να λες, βέβαια, γιατί σου σκάνε και κάποια χρέη από το πουθενά!

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Καταστάσεις για σκληρούς παίχτες σε περιμένουν στα επαγγελματικά σου, αλλά αυτή την φορά Σκορπιέ του 1ου δεκαημέρου δεν έχεις καμία διάθεση για ίντριγκες, πλεκτάνες και λοιπές μουλωχτές κινήσεις. Θα ανοίξεις τα χαρτιά σου ευθύς εξαρχής και θα κόψεις μαχαίρι όποια συμπεριφορά βλέπεις πως σε κάνει να ασφυκτιάς. Ωστόσο, τίποτα δεν θα σου απαγορεύσει να ασκήσεις εσύ τον απόλυτο έλεγχο προς όλους και να τους έχεις στο ένα πόδι. Οφείλω να σε προειδοποιήσω πως θα υπάρξουν οριστικές και αμετάκλητες ρήξεις με κάποιους σημαντικούς σου συνεργάτες. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα αρχίσεις να τακτοποιείς τα οικονομικά σου, γιατί έχεις κάνει αρκετά ανοίγματα και κάπου ρε αγάπη δεν βγαίνουν τα κουκιά… Ωστόσο, επειδή ακόμη δεν έχεις προλάβει να μείνεις ρέστος/η, θα τη σώσεις την κατάσταση. Εσύ του 3ου δεκαημέρου περίμενε να σου έρθει το εγκεφαλικό από κάτι που θα σου πει το ταίρι ή ο συνεργάτης σου, ενώ μπορεί και να μάθεις τα χαμπέρια από αλλού και να μείνεις παγωτό. Βεβαίως, πιθανόν να ξεπεράσεις το σοκ σου με το να αφοσιωθείς στα δημιουργικά σου σχέδια. Στα αισθηματικά σου δε, μην αποκλείεις και το να σου έρθει ένας ολοκαίνουριος έρωτας.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Στον τοίχο θα στήσεις όποιον τολμήσει και εκφράσει αντίθετη άποψη από τη δική σου, Τοξότη του 1ου δεκαημέρου. Χαλάρωσε λιγάκι και μην μπετάρεις, γιατί μπορεί με αυτό το στιλάκι να χαλάσεις από φιλίες μέχρι και συγγένειες ξέρω 'γω! Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, δέχεσαι την επιρροή της Πανσελήνου που γίνεται στο δικό σου ζώδιο και δεκαήμερο. Αυτό σημαίνει ότι έχει έρθει η ώρα των μεγάλων αποφάσεων και γεγονότων σε επαγγελματικά, αισθηματικά και λοιπά σοβαρά θέματα. Και να θέλεις λοιπόν την ησυχία σου, το σύμπαν δεν θα σε αφήσει σε χλωρό κλαρί. Αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο, θα γίνει μεγάλο πατιρντί στη δουλειά σου. Θα πεις, θα σου πουν, γενικά θα ακουστούν πολλά και ο καβγάς που θα γίνει με τους συναδέλφους θα είναι από τους λίγους. Από την άλλη, σε περιμένουν πολλά καλά σε σχέση με τα οικονομικά του σπιτιού σου, τα κοινά χρέη που έχεις με τους δικούς σου, αλλά και τα κληρονομικά και την ακίνητη περιουσία σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Παίζεις με τη φωτιά σε ό,τι έχει να κάνει με τα οικονομικά σου και παίρνεις τόσο μεγάλα ρίσκα που μάλλον φλερτάρεις με την οικονομική καταστροφή. Μαζέψου όσο είναι καιρός Αιγόκερε του 1ου δεκαημέρου, όχι για να σωθείς, αλλά για να θρηνήσεις όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες. Τα ίδια χάλια έχουν και τα ερωτικά σου, αφού τρως κόλλημα με λάθος άνθρωπο και δεν το χωνεύει η κούτρα σου πως δεν γίνεται να αλλάξουν όλα όσα σε ενοχλούν, όσες υστερίες κι αν κάνεις. Αν τώρα γνωρίσεις το μεγάλο έρωτα, ζήσε τον, όμως να γνωρίζεις πως θα εξελιχθεί σε μία καταστροφική σχέση. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, πιο πολύ θα επηρεαστείς σε ψυχολογικό επίπεδο. Θα αποσυρθείς από όλους και όλα, θα έχεις φυσικά και το γνωστό αυστηρό- μουντρούχικο στιλάκι σου «μην με πλησιάζετε» και θα βάλεις σε τάξη τα σημαντικά θέματα που σε απασχολούν, ενώ θα πάρεις και κάποιες σοβαρές αποφάσεις. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, θα γνωρίσεις έναν κεραυνοβόλο έρωτα ή μπορεί να έχεις μία μοναδική αναπάντεχη ευκαιρία να σπρώξεις κάποιο από τα δημιουργικά σου σχέδια. Δίνω extra points στα ερωτικά γιατί η Αφροδιτούλα τις τελευταίες της στιγμές στον Καρκίνο σε πάει πολύ!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Της τρελής θα γίνει αυτή την εβδομάδα με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, Υδροχόε του 1ου δεκαημέρου. Αν έχεις ήδη μία αρρωστημένη σχέση, που δεν πρόκειται να γίνει ποτέ και με τίποτα καλά, θα τελειώσει με συνοπτικές διαδικασίες και όσο κι αν πονάς καλό είναι να σκεφτείς πως γλίτωσες. Το ίδιο θα συμβεί και σε μία συνεργασία σου που σε τρώει σαν το σαράκι, αλλά επέμενες να διατηρείς. Τώρα εάν σου σκάσει καινούριο γκομενάκι ή συνεργάτης, θα πέσεις με τα μούτρα, θεωρώντας πως βρήκες το ιδανικό, όμως εν καιρώ θα καταλάβεις τι κρύβεται από πίσω και όσα θα βγουν στην πορεία δεν θα σου αρέσουν καθόλου. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, θα κάνεις σημαντικές γνωριμίες που θα εξελιχθούν σε φιλίες ζωής ή θα σου ανοίξουν το δρόμο για μία εξαιρετικότατη επαγγελματική συνεργασία. Ίσως να βρεις και τον τρόπο ή την κατάλληλη βοήθεια να βάλεις σε εφαρμογή κάποιο από τα δημιουργικά σου σχέδια. Για σένα του 3ου δεκαημέρου, αναμένονται καβγάδες και εντάσεις στο σπίτι, μάλλον γιατί κάτι θα μάθετε που θα σας κάνει άνω-κάτω κι άντε μετά να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Πάντως από τη δουλειά σου μπορείς να περιμένεις να έρθουν λεφτάκια, που ως γνωστόν πάντα χρειαζούμενα είναι.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Οι ίντριγκες, οι πλεκτάνες και οι μηχανορραφίες θα μπουν στην ημερήσια διάταξη για σένα, Ψάρι του 1ου δεκαημέρου. Πίσω από χαμόγελα και τσιριμόνιες, θα φροντίσεις να φάει το μαύρο σκοτάδι όποιον σου δημιουργεί θέματα στο χώρο της δουλειάς ή απλά γιατί δεν σου αρέσει η μούρη του. Θα το παρατραβήξεις και κάποια στιγμή να ξέρεις ότι όσο κι αν ξέρεις να κρύβεσαι, θα σε ξεσκεπάσουν… Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, επίσης θα σε απασχολήσουν τα επαγγελματικά σου, αλλά με μία εντελώς άλλη έννοια. Εσύ θα κάτσεις να δεις τι έχεις καταφέρει μέχρι στιγμής και θα σχεδιάσεις τα επόμενα βήματά σου, ενώ μπορεί να σου παρουσιαστεί μία ευκαιρία να αναγνωριστείς και να διαπρέψεις από μία καινούρια θέση. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, θα ζήσεις μοναδικές ερωτικές στιγμές με τον/την σύντροφό σου ή θα σου παρουσιαστεί ο/η πρίγκιπας/ισσα του παραμυθιού και θα ζήσετε αιώνια ερωτευμένοι στο κάστρο σας. Σε άλλα νέα, κάτι θα ακούσεις που θα σε ταράξει πολύ ή μπορεί να έχεις μία ξαφνική πολύ ιδιαίτερη γνωριμία.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved