AstroΤσαούσα 29/03 - 04/04: Δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 29/03 - 04/04: Δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει

Στις 30, ο Άρης από τον Καρκίνο τριγωνίζει τον Κρόνο στους Ιχθύς και ξυπνάει τους περισσότερους από εμάς να δραστηριοποιηθούμε και να πάρουμε αποφάσεις. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη τρακάρει τον Ουρανό στον Ταύρο και φέρνει τα πάνω κάτω στην καρδιά και την τσέπη κυρίως των Σταθερών ζωδίων. Στις 3 του μήνα ο Ερμής μπαίνει στον Ταύρο και φέρνει εξελίξεις, νέα και ειδήσεις επίσης κατά κύριο λόγω στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού. Με το που πατάει το πόδι του ωστόσο σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα που πλέον είναι στον Υδροχόο και τα 1α δεκαήμερα των ζωδίων, κυρίως Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι θα ζήσουν ίντριγκες και παρασκηνιακές κινήσεις σαπουνοπερικού επιπέδου.

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Άσε κάτω το χαρτί και το μολύβι, σε περίπτωση που ασχολιόσουν με τα λογιστικά σου αυτές τις μέρες, Κριέ του 2ου δεκαημέρου, γιατί δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Λεφτά πάνε κι έρχονται στην τσέπη σου και μπορεί να πας απ’ τα ψηλά στα χαμήλα και απ' τα πολλά στα λίγα ή και τούμπαλιν.. Επομένως, κάτσε να δεις τι θα πάρεις ξαφνικά και τι θα χαλάσεις ξαφνικότερα. Αν είσαι του 1ου δεκαημέρου, πλήγμα μεγάλο θα δεχτείς στις φιλικές σου σχέση και πίστεψέ με θα εκτιμήσεις τους εχθρούς σου, μόλις καταλάβεις τι φίδια κολοβά είναι τα κολλητάρια και πόσο βαθύ λάκκο σου σκάβουν. Παίζει και να τα κάνουν όλα για να σε ξεζουμίσουν οικονομικά. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, περνάς χαλαρά την εβδομάδα σου σπιτίσια, μόνο που λίγο προς το τέλος θα σε πιάσει ένα ψυχολογικό τραλαλά.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Ταύρε του 2ου δεκαημέρου, δεν σε πιάνει κανείς και πουθενά αυτές τις μέρες, αφού η διάθεση αλλάζει διαρκώς και τα νεύρα σου σε δοκιμασία. Σαν υαλοκαθαριστήρες είναι πράγμα και κάνεις και τις εκρήξεις σου και τα ξεσπάσματά σου άπαξ και καταλάβεις ότι πιέζεσαι και δεν υπολογίζουν οι γύρω τις ανάγκες σου. Τον/την σύντροφό σου μπορεί και να τον/την διώξεις με τις κλωτσιές, χωρίς να καταλάβει καν το λόγο. Εξίσου εύκολα, ωστόσο, γνωρίζεις τον έρωτα της ζωής σου, ξετρελαίνεσαι με την πάρτη του και περνάτε μπέικα για ένα διάστημα. Αν έχεις γεννηθεί το 1ο δεκαήμερο του ζωδίου, μόλις και μετά βίας θα καταφέρεις να επιβιώσεις στη δουλειά, αφού οι πισώπλατες μαχαιριές θα δίνουν και θα παίρνουν. Πολλά μπορούν να αλλάξουν, λόγω ίντριγκας και κακών γλωσσών… Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, θα έχεις χαρούμενες συναντήσεις και ευχάριστες συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων με τους φίλους σου, αν και μπορεί να κάνεις προς τα τέλη της εβδομάδας μία ερωτική γνωριμία που θα σε στραβώσει εντελώς, αφού θα βλέπεις το αντικείμενο του πόθου σου τέλειο, ενώ κατά γενική ομολογία δεν θα είναι.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα θα έχεις, Δίδυμε του 2ου δεκαημέρου και η ρίζα του κακού θα είναι μάλλον τα λάθη και οι επιλογές που έκανες στο ερωτικό σου παρελθόν. Παρέλαση θα κάνουν από τη μνήμη και το μυαλό σου όλοι/ες οι άχρηστοι ή/και αχάριστοι πρώην σου και θα σου αναβοσβήνουν τα λαμπάκια. Πάντως, μην αποκλείεις και το σενάριο να έχεις κάποια ξαφνική επιστροφή ή να αρχίσεις νταλαβέρι με κάποιον/α που δεν πρέπει… Εσύ του 1ου δεκαημέρου, μην εμπιστεύεσαι τα σχέδιά σου και ό,τι άλλο σκέφτεσαι για το μέλλον σου σε κανέναν, όσο κι αν τους θεωρείς δικούς σου ανθρώπους, γιατί όχι απλά δεν θα χαρούν με τη χαρά σου, αντιθέτως θα κοιτάξουν και πώς να στη χαλάσουν ή ακόμη χειρότερα να σου προκαλέσουν εμπόδια και να σου βάλουν τρικλοποδιές, ενώ μετά θα σου χτυπούν φιλικά την πλάτη… Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, θα έχεις μία καλή οικονομική εξέλιξη στις αρχές της εβδομάδας, όμως έπειτα θα υπάρχει αναμπουμπούλα στο σπίτι σου κυρίως λόγω ασυνεννοησίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Μία ξαφνική γνωριμία θα κάνεις μέσα από τον φιλικό σου κύκλο, Καρκίνε του 2ου δεκαημέρου, που μπορεί στο πιτς φιτίλι να εξελιχθεί σε μία πολύ καλή συνεργασία που θα σου φέρει και μπόλικα κέρδη. Από την άλλη, μπορεί να σου φύγουν και αρκετά λεφτά για χάρη των φίλων σου, είτε γιατί θα συμβεί κάτι απρόοπτο και θα τρέξεις να συνδράμεις, είτε πάνω στο κέφι της στιγμής θα θελήσεις να κάνεις τη ζημιά σου. Αν είσαι γεννημένος/η μέσα στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου, μην δείξεις την παραμικρή εμπιστοσύνη σε φίλους σου σε ό,τι έχει να κάνει με οικονομικά θέματα, συνεργασίες, δανεικά και λοιπές δοσοληψίες. Δεν είναι τόσο ντόμπροι και σταράτοι όσο σου μοστράρονται και κινδυνεύεις να βουτηχτείς στα χρέη. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, θα ασχοληθείς με διάφορα πράγματα που θα σε ευχαριστήσουν και θα σε ανανεώσουν, ενώ προς τα τέλη της εβδομάδας μπορεί να έχεις μία παρεξήγηση με τα αδέρφια σου.

ΛΕΩΝ ♌

Λιοντάρι του 2ου δεκαημέρου, η δουλειά σου και η καριέρα σου επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις στο άμεσο μέλλον ή εσύ σε αυτές… Αν δεις και στα κάνουν πολλά-πολλά οι συνεργάτες σου, δεν το έχεις σε τίποτα να πάρεις το καπελάκι σου και να φύγεις και μάλιστα να ξεκινήσεις καινούρια πορεία που θα κάνει θραύση. Από την άλλη, μπορεί να ψυχορραγείς τη δεδομένη στιγμή και να μην βλέπεις φως στο τούνελ, όμως αναπάντεχα να σου έρθει η ευκαιρία της ζωής σου και να τη βουτήξεις από τα μαλλιά. Όλα είναι μέσα στο κάδρο και δεν υπάρχει τίποτα προβλέψιμο. Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο, από μακριά και αλάργα οποιαδήποτε νέα συνεργασία, γιατί θα βγάλεις μόνος/η σου τα μπιρμπιλωτά σου μάτια. Ό,τι κι αν σου υπόσχονται, είναι ψέμα και δύσκολα θα ξεμπλέξεις! Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, ψυχολογικά θα είσαι πολύ στα πάνω σου τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας, προς τα τέλη όμως θα αδειάσει το πορτοφόλι σου και θα ξενερώσεις φουλ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Θα το κάνεις το κέφι σου αυτές τις μέρες και χωρίς να το πολυσκεφτείς, θα πας να γραφτείς σε όποιο μάθημα σου γυαλίσει, ας είναι και εκμάθηση μαντολίνου ή μπορεί να το παραρίξεις έξω και να πας να κλείσεις μία κρουαζιέρα στις πανέμορφες βραχονησίδες μας. Όλα τα περιμένουμε από σένα, Παρθένε του 2ου δεκαημέρου. Αυτό που δεν ξέρεις είναι ότι πάνω στη βραχονησίδα μπορεί να βρεις τον μοιραίο έρωτα της ζωής σου. Αν ήδη είσαι ρεζερβέ όμως, μπαίνει χιλιομετρική απόσταση ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου και θα λιώσετε στις βιντεοκλήσεις, ενώ μπορεί και να χωρίσετε οριστικά να τελειώνετε μια και καλή. Αν είσαι γεννημένος/η μέσα στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου, άσε τις καινοτομίες και τις πρωτοπορίες στο χώρο της δουλειάς για άλλη στιγμή. Ή που θα σου κλέψουν αυτά τα κοράκια, οι συνάδελφοί σου, τις ιδέες ή που θα σε θάψουν και θα σου βάλουν στοπ από πιο ψηλά. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, θα πάρεις μία ωραιότατη... απογοήτευση στα τέλη της εβδομάδας από το έτερον ήμισυ ή το φλερτ σου.

ΖΥΓΟΣ ♎

Ή που θα βαρεθείς να μετράς τα χρέη σου Ζυγέ του 2ου δεκαημέρου ή που θα μεταπηδήσεις στην κατηγορία «δεν ξέρει τι έχει». Απρόβλεπτες εξελίξεις και γεγονότα μπορεί να σε καταφεσώσουν και τα χρέη σου να πολλαπλασιαστούν εν ριπή οφθαλμού. Το ίδιο αναπάντεχα μπορεί όμως να κερδίσεις και το λαχείο, να κληρονομήσεις τη θεία Αρχοντούλα στο χωριό (κτήματα, μποστάνια, ζα και ξέρεις η γη δεν χάνει την αξία της…) ή απλά να κάνεις μία κίνηση-ματ στα επαγγελματικά σου. Αν είσαι του 1ου δεκαημέρου, θα σου πω μόνο πως τα πάθη φέρνουν λάθη, ειδικά στα ερωτικά. Σε παίζει όπως θέλει η καψούρα σου και σε χειρίζεται, χωρίς καν να μπορείς να αντιδράσεις. Έχεις πέσει με τα μούτρα στο «γλυκό» κι όταν βγεις από κει μέσα, θα χτυπάς το κεφάλι σου. Μη με ρωτάς γιατί, δεν μπορώ να ξέρω τα σκοτεινά σχέδια του έρωτά σου, πιθανώς να σου τα τρώει πάντως. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, ενώ ξεκινάς δυνατά την εβδομάδα σου στη δουλειά, τις τελευταίες μέρες θα γίνουν όλα ένα μπάχαλο και θα αποσυντονιστείς.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Αν είσαι δεσμευμένος/η, Σκορπιέ του 2ου δεκαημέρου, έχεις έναν λόγο παραπάνω να φοβάσαι για το πώς θα σε βρει το τέλος της εβδομάδας. Πιθανότατα παρατημένο/η από το ταίρι σου και μάλιστα με αναπάντητα ερωτηματικά. Αφήνουμε ωστόσο ανοιχτό το σενάριο να έχεις βρει ήδη εσύ πρώτος/η καινούριο αμόρε-μεγάλο έρωτα γιατί ως γνωστόν οι καλές ομάδες έχουν και αναπληρωματικούς. Αν είσαι μπακουράκι, δεν έχεις να σκιάζεσαι για τίποτα, πόσο χειρότερα, δηλαδή, να γίνεις; Aντιθέτως, μπορεί επιτέλους να πέσεις μούρη με μούρη με κάποιον/α που θα σε ξεσηκώσεις φουλ. Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου, φροντίζεις να κρατήσεις σε απόσταση την οικογένειά σου από το έτερο ήμισυ, γιατί θα υπάρξουν παρατράγουδα, προκειμένου η κάθε πλευρά να σε πάρει με το μέρος της κι αν είναι δυνατό,ν απαγορεύεις μέχρι και να μιλούν οι μεν για τους δε. Αν έχεις γεννηθεί το 3ο δεκαήμερο, η ερωτική σου ζωή κυλάει ζουζουνιάρικα, θα φας όμως μία ξενέρα από ένα φιλικό πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Εκεί που θα κάθεσαι ήσυχα κι ωραία, τσουπ θα αλλάξει η καθημερινότητά σου, κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με τη δουλειά και θα πρέπει να προσαρμοστείς σε καινούριους ρουτίνες. Εύχομαι Τοξότη του 2ου δεκαημέρου να σε εκπλήξουν ευχάριστα οι εξελίξεις και να μην σε ξεβολέψουν, ούτε και να συνοδεύονται από οικονομικές απώλειες. Θα δούμε… Τι να πω; Μπορείς πάντως άφοβα να κάνεις μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή σου και να τραβήξεις τα βλέμματα όλων! Αν είσαι του 1ου δεκαημέρου, επίσης θα έχεις να ασχοληθείς με τη δουλειά και τους συναδέλφους, σε καμία περίπτωση όμως για καλό. Το πιθανότερο είναι να σε έχουν πιάσει στο στόμα τους και να σε έχουν περάσει πέντε χέρια λουλάκι, τώρα που μιλάμε, με αποτέλεσμα και κάποιοι ανώτεροι να έχουν λάθος εντυπώσεις για εσένα. Αντιλαμβάνεσαι ότι δεν πρέπει και δεν μπορείς να το αφήσεις έτσι. Σκίσ' τους απλά και κάν' τους να μετανιώσουν! Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, ασχολήσου με τη δουλειά κι εσύ γιατί στο σπίτι με τους δικούς σου άκρη δεν πρόκειται να βγάλεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Εκτός που ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να χτυπάει το τηλέφωνο σου, Αιγόκερε του 2ου δεκαημέρου, για να πας για ποτάρες, χορούς, βόλτες, φαγητό ή ό,τι άλλο σε κάνει να περνάς σούπερ, ετοιμάσου να σου κάνουν και δώρα και διάφορες άλλες εκπλήξεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Επίσης, το ταίρι σου μπορεί να σου ετοιμάζει κάτι, ας ελπίσουμε να μην σε κεράσει έναν αναπάντεχο χωρισμό. Στην ερωτική σου ζωή όμως παίζουν και ξαφνικές καλές γνωριμίες και κεραυνοβόλοι έρωτες, οπότε ποτέ δεν ξέρεις που θα κάτσει η μπίλια. Αν είσαι του 1ου δεκαημέρου, συγκράτησε τη λύσσα σου να βγάλεις λεφτά, εδώ και τώρα και μην πας σαν το γίδι να επενδύσεις σε όποιο από τα δημιουργικά σου σχέδια σου έρθει πρώτο στο μυαλό. Μάτσο οι επιτήδειοι που θα σου πουν τα καλύτερα για να σου φάνε λεφτά και ποντάρουν όλοι στο ότι έχεις θολώσει και άρα είσαι προς το παρόν εύκολο θύμα. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, επικοινωνείς στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει τα γλυκά σου συναισθήματα, ενώ και με τους συνεργάτες σου είσαι ασυνήθιστα χαριτόβρυτος/η.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Ξαφνικά γεγονότα οικονομικού περιεχομένου θα πάρουν αμπάριζα όλη σου την οικογένεια, Υδροχόε του 2ου. Μπορεί να υπάρξουν κάποια έκτακτα έξοδα σε σχέση με το σπίτι σας, π.χ. για εργασίες κλπ ή να προσπαθήσετε όλοι μαζί να σώσετε ένα μέλος από την οικονομική καταστροφή. Η άλλη όψη του νομίσματος είναι να σας έρθουν με κάποιο τρόπο έξτρα λεφτά και να βουλώσετε πολλές τρύπες, αλλά και να σπαταλήσετε κάποια σε πολυτέλειες, καθότι σας είχαν λείψει. Ξαφνικές ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν και για την εκμετάλλευση της ακίνητης περιουσίας σου ή να πετύχεις ένα deal αγοραπωλησίας σωστό κελεπούρι. Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο, θα αρχίσεις να διατηρείς κρυφές ατζέντες στις συζητήσεις που θα κάνεις με τους δικούς σου και παρ' όλο που δεν είσαι τέτοιο παιδί, θα λειτουργήσεις περισσότερο προς το συμφέρον σου παρά για το γενικό καλό. Αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα έχεις ένα θεματάκι στα οικονομικά σου, καθώς αλλιώς τα περίμενες κι αλλιώς σου έρχονται.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Ευχάριστες, ξαφνικές συναντήσεις με φίλους και γνωστούς, αλλά και συγγενείς θα έχεις μέσα στην εβδομάδα, Ιχθύ του 2ου δεκαημέρου. Επίσης, θα σου μεταφέρουν χαρούμενες ειδήσεις και νέα που θα σε συναρπάσουν. Εκεί που θα τα λες με τους γύρω σου μπορεί να αγοράσεις κι ένα καινούριο κινητό ή υπολογιστή, αν σε παίρνει, μέχρι και αμάξι. Ξαφνικά, έτσι απλά, χωρίς να το πολυσκεφτείς. Αν είσαι του 1ου δεκαημέρου, θα έχεις χοντρό θέμα στην επικοινωνία. Όχι το γνωστό, που δεν καταλαβαίνει κανείς τι λες και τι εννοείς. Καινούριο! Θα φοβάσαι να ανοιχτείς και να εμπιστευθείς τα μυστικά σου στον οποιοδήποτε, ενώ ό,τι σου λένε θα το περνάς από ψιλό κόσκινο ή θα ψάχνεις να βρεις τι λάκκο έχει η φάβα. Θα λαλήσεις εντελώς από τα σενάρια που θα κατεβάζει η κούτρα σου. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, προσπάθησε να μην φτάνεις στα όριά του το ταίρι σου. Γιατί ναι μεν δείχνει γαϊδουρινή υπομονή, αλλά μέχρι πότε;

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved