AstroΤσαούσα 01/02 - 07/02: Ήρθε ο Ουρανός σφοντύλι

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 01/02 - 07/02: Ήρθε ο Ουρανός σφοντύλι

Έχει ζόρια η εβδομάδα που έρχεται και τα περισσότερα έχουν να κάνουν με τον πλανήτη της αλλαγής, τον Ουρανό. Η πρώτη όψη που πραγματοποιείται είναι το τετράγωνο του Ήλιου στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 3 του μήνα. Ειδικά για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου επιφυλάσσει απότομες αλλαγές, δυσάρεστες εκπλήξεις, χωρισμούς και λοιπές απομακρύνσεις. Στις 5, έχουμε και το τετράγωνο της Αφροδίτης στους Ιχθύς με τον Άρη στους Διδύμους. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς του 2ου δεκαημέρου ας ετοιμάζονται για ερωτικές κόντρες και μπερδέματα, αλλά και για μπλοκαρίσματα σε οικονομικά θέματα. Την ίδια μέρα έχουμε και την Πανσέληνο του μήνα στον άξονα Λέοντα- Υδροχόου με συμπρωταγωνιστή τον Ουρανό που τετραγωνίζει σχεδόν με ακρίβεια το σχήμα, οπότε για τους Σταθερούς οι εξελίξεις θα είναι απρόσμενες! Στις 6, του μήνα ο Ερμής στον Αιγόκερω εξαγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και αν και επηρεάζονται περισσότερο τα 3α δεκαήμερα των ζωδίων, το όλο κλίμα φαίνεται να γίνεται πιο αισιόδοξο.

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Κριέ του 2ου δεκαημέρου θα είσαι στα κάγκελα ολόκληρη αυτή την εβδομάδα. Πρώτα από όλα γίνεσαι μαλλιά κουβάρια με κάποιον φίλο σου είτε γιατί σε φέσωσε- χρέωσε- δάγκωσε στο οικονομικό, είτε γιατί -ακόμη χειρότερα- τόλμησε να θίξει το εγώ σου και προσπάθησε να σμπαραλιάσει την αυτοεκτίμησή σου (χα! χα!). Καπάκι μπορεί να σου σκάσει και μία φάση στα ερωτικά του τύπου «παράνομος κι αν είναι ο δεσμός μας» και σε ενοχλεί που δεν μπορείς να βγεις και να βροντοφωνάξεις την καψούρα σου. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, σου σκάνε κάποιες καλές εμπνεύσεις στη δουλειά, ενώ το επεξεργάζεσαι καλά το θεματάκι και με κρυφές συμφωνίες και συνωμοσίες. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 1ο δεκαήμερο, είσαι σε μία φάση κάπως ονειροπόλα, κάνεις τα σχέδιά σου για το μέλλον, αλλά στο ρελαντί και αναπολείς πιθανότατα μία παλιά σου αγάπη.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Τίποτα δεν θα μείνει όρθιο στη δουλειά σου, αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Σε έχουν παραζαλίσει συνεργάτες, προϊστάμενοι και λοιποί παρατρεχάμενοι και θα το κάνεις το μπαμ. Οριακά είσαι να τους πει το οριστικό αντίο, ενώ δεν αποκλείεται και να κάνεις στροφή 180ο μοιρών στην καριέρα σου. Σε κάθε περίπτωση πάντως, θα κάνεις θεαματικότατη έξοδο! Σκαλωματάκια θα φας και σε σχέση με τους φίλους σου, γιατί μπορεί να νομίζεις ότι σε κάνουν ξεπαρεού. Ειδικά με όσους έχεις ένα θάρρος παραπάνω, θα βγάλεις φουλ τον κτητικό εαυτό σου και δεν θα αφήσεις να περάσει στο ντούκου η παραμικρή υποψία γραψίματος. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, θα περάσεις ονειρεμένα με τους φίλους σου σε μία εκδρομή που θα κάνετε ή μπορεί και να σου προκύψει μέσα από συζητήσεις μαζί τους μία φανταστική επαγγελματική ιδέα. Για σένα του 1ου δεκαημέρου, η βδομάδα έχει πολλά σούρτα φέρτα σε κοινωνικές υποχρεώσεις, νέες γνωριμίες και πιθανώς ένα καινούριο αμόρε που θα συναντήσεις σε κοινή παρέα.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Άλλα θέλεις κι άλλα εντέλει κάνεις, επομένως πώς να βρει ηρεμία και γαλήνη το μέσα σου Δίδυμε του 2ου δεκαημέρου; Έχεις ένα κάρο σχέδια για τα επαγγελματικά, τις σπουδές και γενικά την εξέλιξή σου και σε πιάνει μία κόμπλα άνευ προηγουμένου, με αποτέλεσμα να μην κάνεις τίποτα και να τα βάζεις και με τον εαυτό σου! Η κατάσταση στα ερωτικά σου θέματα επίσης δεν είναι ρόδινη…. Πάθος και έντονα συναισθήματα για το αντικείμενο του πόθου σου σε κάνουν να θολώνεις από τη ζήλια και τα πράγματα μεταξύ σας μπορεί να φτάσουν στα άκρα. Τσακωμοί, καβγάδες, λόγια βαριά εναλλάσσονται με γλυκόλογα και χάδια. Ανταγωνιστικός/ή και έτοιμος για ντου είσαι και στα επαγγελματικά σου. Αν είσαι Διδυμάκι του 3ου δεκαημέρου μία καλή πληροφορία ή μία καινούρια συνεργασία θα φέρει λεφτά στα ταμεία σου. Το θέμα όλο είναι να κινηθείς με ευελιξία! Αν είσαι γεννημένος/η μέσα στο 1ο δεκαήμερο, σε περιμένουν ευκαιρίες στο χώρο της δουλειάς και θετικές εξελίξεις, ενώ παράλληλα έχεις την τύχη με το μέρος σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Κάτι δεν πάει καλά ανάμεσα σε σένα και κάποιο φιλικό σου πρόσωπο κι αυτές τις μέρες θα ξεκαθαρίσει στο μυαλό σου τι ακριβώς συμβαίνει, Καρκίνε του 2ου δεκαημέρου. Μετά λύπης σου θα διαπιστώσεις πως ο/η κατά τ’ άλλα αγαπημένος/η σου φίλη σε χειρίζεται για δικό του/της συμφέρον και σου δημιουργεί ανασφάλεια για να το παίζει μετά σωτήρας σου και να σε κατευθύνει. Θα γίνει το σώσε μεταξύ σας και δεν θα το μετανιώσεις κιόλας! Στα ερωτικά σου βρίσκεσαι μπροστά σε ένα μεγάλο δίλλημα, αφού υπάρχει ένα πρόσωπο που γουστάρεις, όμως σας χωρίζουν πολλά κι ανυπέρβλητα, π.χ. απόσταση, απόψεις, τρόπος ζωής… Να το τολμήσεις; Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, μία καινούρια γνωριμία ή μία καλή ιδέα που θα έχεις θα μπορούσαν να εκτοξεύσουν την καριέρα σου και να πολλαπλασιάσουν τις επαγγελματικές σου επιτυχίες. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 1ο δεκαήμερο, σπουδές, επαγγελματικά σχέδια, ταξίδια, ό,τι έχεις βάλει στόχο φαίνεται να πηγαίνει κατ’ευχήν.

ΛΕΩΝ ♌

Από μία κλωστή κρέμεται το μέλλον των σημαντικών σου σχέσεων, προσωπικών ή επαγγελματικών, Λιοντάρι του 2ου δεκαημέρου. Σίγουρα έχουν προηγηθεί πολλά και έχουν δοθεί και δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες, όμως τώρα ακόμη και μία ασήμαντη αφορμή μπορεί να φέρει το τέλος. Είναι πολύ πιθανό να διακόψεις μία συνεργασία, όπως και το να χωρίσεις με το ταίρι σου. Ωστόσο τα ερωτικά σου είναι λίγο παραπάνω μπερδεμένα, αφού παίζει ένα κρυφό love story μάλλον με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο κι αυτό θα πυροδοτήσει πιθανώς τις εξελίξεις (εμ, έτσι είναι άμα υπάρχει καβάτζα…). Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, μπορείς να περιμένεις κάτι καλό στο χώρο της δουλειάς που θα σε ανεβάσει και οικονομικά, ενώ μπορεί αυτό που θα σου φέρει κέρδος να είναι μία δική σου ιδέα-έμπνευση. Αν είσαι του 1ου δεκαημέρου και λεφτάκια σου σκάνε και ο έρωτας σου πάει τρέλα! Να είχαν όλοι την τύχη σου….

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

.Δεν μπορείς να κάνεις χωριό με τους συναδέλφους σου για κανέναν λόγο, Παρθένε του 2ου δεκαημέρου. Δεν πρόκειται ποτέ οι ιδέες και το σκεπτικό σας να συμβαδίσουν (αυτό ΟΚ, το έχεις πάρει απόφαση), όμως τώρα κάποιο γεγονός θα σας φέρει σε κόντρα που θα καταλήξει σε καβγά μεγάλο και πιθανότατα να κόψεις τα πολλά-πολλά οριστικά μαζί τους (μια καλημέρα για τα μάτια κι έξω από την πόρτα). Άλλωστε έχεις κι άλλες φούριες.… Δεν πάνε καλά τα πράγματα με το έτερον ήμισυ. Ή που έχει βαρεθεί να σε βλέπει να ασχολείσαι μονίμως με τα επαγγελματικά σου ή που έχει καταλάβει το πίτσι-πίτσι σου με κάποιον/α από τη δουλειά…Πατιρντί πάντως θα γίνει! Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, είσαι μέσα στα μέλια με το άλλο σου μισό και η ζωή κυλάει όμορφα για σένα, ενώ εάν είσαι του 1ου και δεν έχεις βρει ακόμη ταίρι, τώρα θα εμφανιστεί το μελλοντικό σου.

ΖΥΓΟΣ ♎

Από τις λίγες φορές που δεν είναι το ζητούμενό σου η αρμονία και η γαλήνη στις σχέσεις σου θα είναι αυτή η εβδομάδα Ζυγάκι του 2ου δεκαημέρου. Δεν μπορείς να ελέγξεις τη ζήλια σου, τις ανασφάλειές σου, τις φοβίες και τα απωθημένα σου που κάνουν πάρτι και ξεσπάς στον/ην αγαπημένο/η σου. Κι όταν λέμε ξεσπάς, μιλάμε για καταστάσεις ακραίου ξεκατινιάσματος και παραλογισμού (ναι φαντάζεσαι κιόλας διάφορα). Διόλου απίθανο λοιπόν να φύγει τρεχάτη η αγάπη σου. Κι επειδή ενός κακού μύρια έπονται, θα ακολουθήσουν εντάσεις και στο χώρο της δουλειάς, αφού βλέπεις τα συμφέροντά σου να παρεμποδίζονται και το επαγγελματικό σου μέλλον να παίζεται. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου υπάρχει καλή συνεννόηση και πνεύμα συνεργασίας με τους δικούς σου σε ό,τι αφορά στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας κι αυτό θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις από την πίεση. Σε καλή φάση είσαι και εάν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο κι αφού όλα είναι λυμένα θα ασχοληθείς παραπάνω με τον εαυτό σου!

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Τα του σπιτιού σου για άλλη μια φορά σε ταράζουν Σκορπιέ του 2ου δεκαημέρου. Καβγάδες, φωνές, πείσματα κι ασυνεννοησία ανάμεσα σε σένα και τους δικούς σου είναι καθημερινά στο πρόγραμμα και είναι πολύ πιθανό να αλλάξουν απότομα οι σχέσεις σας. Αν δεν διακοπούν εντελώς (γιατί οκ οικογένεια είστε), σίγουρα θα ψυχρανθούν. Στην ερωτική σου ζωή το πάθος και τα έντονα συναισθήματα κυριαρχούν και οι στιγμές στο κρεβάτι θα είναι αξέχαστες και για σένα και για το ταίρι σου, όμως δεν είναι καθόλου απίθανο μέσα σε δευτερόλεπτα να ξεκινάς καβγάδες, λόγω ζήλιας, κτητικότητας ή επειδή ό,τι θυμάσαι χαίρεσαι κι αυτό σημαίνει πως θα βγουν στην επιφάνεια όλα σου τα απωθημένα (το ταίρι λυπάμαι να ξέρεις!). Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου χαζογκομενίζεις αβέρτα σε περίπτωση που είσαι σόλο, ενώ εάν είσαι αγκαζέ γίνεσαι ασυνήθιστα γλυκός/α με τον/την σύντροφό σου. Ζωάρα από κάθε άποψη κάνεις, αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 1ο δεκαήμερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Δεν θέλεις και πολύ να πάρεις φωτιά Τοξότη του 2ου δεκαημέρου και ειδικά στη δουλειά δεν υπάρχει περίπτωση να μην προκαλέσεις καβγάδες με τα σχόλια σου ή να κάνεις πίσω εάν δεχτείς εσύ κάποια πρόκληση από συνάδελφο. Η μία κουβέντα θα φέρει την άλλη κι ο καβγάς που θα έχετε θα μείνει αξέχαστος. Συγκρούσεις είναι πολύ πιθανό να έχεις και με άτομα της οικογένειάς σου ή κάποιον σημαντικό σου συνεργάτη, κυρίως γιατί δεν θα τα βρείτε σε θέματα οικονομικού περιεχομένου. Αντιθέτως, εάν είσαι του 3ου δεκαημέρου, η οικονομική βοήθεια των δικών σου θα είναι πολύτιμη και λόγω αυτής θα καταφέρεις να μπεις σε μία ενδιαφέρουσα επένδυση. Ακόμη κι αν δεν στα σκάσουν, σίγουρα με τα λόγια τους θα σε κάνουν να νιώσεις αυτοπεποίθηση. Αν έχεις γεννηθεί το 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, μπορείς να περιμένεις κέρδος από την ακίνητη περιουσία σου ή να σου τη βαρέσει και να ξεκινήσεις να ανακαινίσεις το σπιτάκι σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Έξοδα που θα κάνεις για διασκέδαση, δώρα και άλλες πολυτέλειες θα σε φέρουν αντιμέτωπο/η με μία μίνι οικονομική καταστροφή. Τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά, ωστόσο εσύ δείχνεις να μετανιώσεις που σπατάλησες τόσο χρήμα για λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς και απόλαυσης και τα βάζεις με τον εαυτό σου που αφέθηκες να παρασυρθείς ή μπορεί και με το ταίρι σου που δεν σε συγκρατείσαι. Στο χώρο της δουλειάς μπορεί να υπάρχει μία κοντρίτσα με κάποιον/α που από πίσω φαίνεται πως υπάρχει αίσθημα. Ίσως να νιώσεις αμήχανα με κάτι τέτοιο και να αρχίσεις να βγάζεις τον γνωστό ψυχρό σου εαυτό ένα παραπάνω, μέσα σου όμως κολακεύεσαι. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, μπορείς να εκφράζεις όσα σκέφτεσαι με τον κατάλληλο τρόπο, ώστε να πείθεις εκείνους που μπορούν να προωθήσουν τα συμφέροντά σου. Αν είσαι του 1ου δεκαημέρου, επίσης ευνοείσαι σε θέματα επικοινωνίας, αλλά και σε φλερτ και παντός είδους νέες γνωριμίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Τις προσωπικές ανάγκες, τα θέλω και τις επιθυμίες σου βάζεις μπροστά Υδροχόε του 1ου δεκαημέρου και όποιος δείχνει να μην τα σέβεται δεν θα έχει καλά ξεμπερδέματα μαζί σου. Αυτό ισχύει ακόμη και για την οικογένειά σου, με την οποία παρεμπιπτόντως και θα γίνει μεγάλος χαμός. Σαν να μην τους καλαρέσει το νέο σου στιλάκι και επειδή ούτε εσύ έχεις σκοπό να κάνεις πίσω, τρώτε τα μουστάκια σας. Στην ερωτική σου ζωή, ζεις παθιασμένες στιγμές και νιώθεις έντονα συναισθήματα για το αντικείμενο του πόθου σου. Όμως εάν δεν πηγαίνουν όλα, όπως έχεις σχεδιάσει, σε ζώνουν τα φίδια, λόγω ανασφάλειας και εύκολα μπορεί να χαλάσεις μία όμορφη στιγμή σας. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, λύνεις τις υποθέσεις σου όλες παρασκηνιακά και κλείνεις και μία χαρά μυστικές συμφωνίες. Για σένα του 1ου δεκαημέρου, η τύχη χαμογελά σε οποιοδήποτε οικονομικό ζήτημα σε απασχολεί.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Βομβαρδίζεσαι από χιλιάδες σκέψεις αυτές τις μέρες που άλλες έχουν να κάνουν με τις μελλοντικές σου κινήσεις κι άλλες με τα όσα έχουν συμβεί μέχρι τώρα Ψαράκι του 2ου δεκαημέρου. Ωστόσο, δεν μπορείς να εκφράσεις τίποτα από τα παραπάνω με σαφήνεια και οι γύρω σου δεν μπορούν να σε καταλάβουν και με το δίκιο τους. Εσύ παίρνεις την όλη φάση στραβά και βγάζεις το συμπέρασμα πως απλά δεν τους νοιάζει για εσένα και κάπου εκεί αρχίζουν οι μανούρες, οι καβγάδες και οι εντάσεις. Αυτό θα επηρεάσει σαφέστατα και τις ερωτικές σου σχέσεις, αλλά και τις οικογενειακές και τις επαγγελματικές. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, τότε θα λάβεις μία πολύ καλή είδηση από φιλικό σου πρόσωπο που θα σε αφορά άμεσα. Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο, εκτός του ότι είσαι στις ομορφιές σου, αυτόν τον καιρό, μπορείς να βελτιώσεις όλων των ειδών τις σχέσεις σου.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved