Κυριακή 18 Απριλίου 2021
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 28° 20' 12" ΚΡΙΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 04° 08' 22" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 27° 17' 53" ΚΡΙΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 04° 11' 34" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΡΗΣ - 26° 46' 02" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 26° 21' 32" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 12° 31' 16" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 09° 57' 15" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 22° 00' 18" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 26° 47' 08" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 11° 28' 03" ΔΙΔΥΜΟΙ

Όροι Χρήσης Mobile εφαρμογής - Astrology.gr

1. Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις διέπουν την από μέρους σας χρήση της εφαρμογής ή των υπηρεσιών που ανήκουν ή ελέγχονται από την εταιρεία που διαχειρίζεται τον ιστότοπο astrology.gr (εφεξής η «εταιρεία»). Επισημαίνεται ότι κάθε χρήση της εφαρμογής διέπεται συμπληρωματικά από τους εκάστοτε αναρτημένους στον ιστότοπο astrology.gr όρους χρήσης, οι οποίοι αποτελούν ενιαίο και αναπόσπαστο μέρος των παρόντων όρων και προϋποθέσεων χρήσης. Κάθε χρήστης οφείλει να μελετήσει προσεκτικά τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις χρήσης. Σε περίπτωση διαφωνίας με τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης, ο χρήστης οφείλει να απέχει από οιαδήποτε χρήση της εφαρμογής. Η χρήση της εφαρμογής σημαίνει ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων χρήσης από τον χρήστη, οι οποίοι ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου της εφαρμογής. Οι παρόντες όροι χρήσης δύνανται να ανανεώνονται και να τροποποιούνται από την εταιρεία, ολικά ή μερικά, όποτε αυτό κρίνεται αναγκαίο. Ο χρήστης οφείλει να ελέγχει κάθε φορά για ενδεχόμενες τροποποιήσεις, σύμφωνα με την παρούσα. Η συνέχιση της χρήσης από τον χρήση δηλώνει εκ νέου αποδοχή των τροποποιημένων όρων από αυτόν.

2. Η εφαρμογή παρέχεται αποκλειστικά για σκοπούς αστρολογικής πληροφόρησης των χρηστών και ψυχαγωγίας αυτών. Ειδικότερα, η συγκεκριμένη εφαρμογή αποτελεί ένα αστρολογικό παιχνίδι, και επομένως η εταιρεία δεν εγγυάται για την ακολουθία, ορθότητα, πληρότητα, ή ενημέρωση της εφαρμογής. Σε κάθε περίπτωση, η εφαρμογή δεν παρέχει εξατομικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες, πολύ δε περισσότερο καμία από τις περιεχόμενες στην εφαρμογή πληροφορίες δεν αποτελεί προτροπή, προσφορά, άποψη, ή σύσταση της εταιρείας για σύναψη ή μη σύναψη φιλικής, κοινωνικής ή ερωτικής σχέσης με κάποιο πρόσωπο. Ορισμένο περιεχόμενο της εφαρμογής ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμο στη γλώσσα του χρήστη.

3. Ο χρήστης δηλώνει υπεύθυνα ότι δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή για αποστολή, δημοσίευση, μετάδοση ή διάθεση με άλλους τρόπους περιεχομένου που μπορεί να είναι παράνομο, απειλητικό, ενοχλητικό, άσεμνο, ή να εκφράζει εμπάθεια, φυλετικές, ή άλλες διακρίσεις, να παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, να περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα και εν γένει να παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία. Για οιαδήποτε ζημία στην εφαρμογή, από την κατά τα ανωτέρω κακή ή αθέμιτη χρήση των σχετικών υπηρεσιών από τον επισκέπτη/χρήστη, αποκλειστική ευθύνη φέρει ο χρήστης.

4. Ο χρήστης  φέρει την αποκλειστική ευθύνη για την καταβολή τυχόν κόστους ή δαπανών που πραγματοποιούνται (εάν πραγματοποιούνται) ως αποτέλεσμα της λήψης και της χρήσης της εφαρμογής, συμπεριλαμβανομένων τυχόν χρεώσεων περιαγωγής και φορέα δικτύου. Τυχόν τηλεφωνικές κλήσεις διά της εφαρμογής θα πραγματοποιούνται μόνο εφόσον ο χρήστης διαμένει στην Ελλάδα.

5. Ο χρήσης συμφωνεί ρητά ότι απαγορεύεται και δεν θα προβεί σε οποιαδήποτε ανακατασκευή του αντικειμενικού ή του πηγαίου κώδικα, αποσυμπίληση ή απόκτηση πρόσβασης με άλλο τρόπο στον πηγαίο κώδικα της εφαρμογής. Ο χρήστης δηλώνει ότι δεν θα αντιγράψει ή τροποποιήσει οποιοδήποτε τμήμα της εφαρμογής και δεν θα προβεί σε εμπορική χρήση, ενοικίαση, μίσθωση, δανεισμό, πώληση, δημοσίευση, παραχώρηση υπο-άδειας, διανομή, εκχώρηση ή με άλλο τρόπο μεταβίβαση οποιουδήποτε τμήματος της εφαρμογής σε οποιονδήποτε τρίτο.

6. Ο χρήστης συναινεί ρητά ότι η χρήση της εφαρμογής πραγματοποιείται αποκλειστικά με δική του ευθύνη και μόνο για προσωπικούς σκοπούς, ενώ απαγορεύεται η χρήση της για σκοπούς παράνομους, αντίθετους στα χρηστά ήθη ή στους παρόντες όρους. Η εφαρμογή και τα περιεχόμενα σε αυτήν παρέχονται ως έχουν και ως διατίθενται. H εταιρεία θα πράττει καθετί απαραίτητο για την καλή λειτουργία της εφαρμογής, χωρίς όμως να εγγυάται ότι η λειτουργία της θα είναι συνεχής, χωρίς σφάλματα ή άλλου είδους τεχνικά προβλήματα. Η εταιρεία δεν εγγυάται τη συμβατότητα της εφαρμογής με τον εξοπλισμό του χρήστη ή ότι στην εφαρμογή, δεν υπάρχουν λάθη ή ιοί ή οποιασδήποτε μορφής αρχεία που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη και δεν φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία μπορεί να προκύψει ως αποτέλεσμα τέτοιων καταστροφικών αρχείων. H εταιρεία δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για τυχόν απαιτήσεις νομικής φύσεως ή για οιαδήποτε άμεση ή έμμεση ζημία ή δαπάνες, οι οποίες μπορεί να προκύψουν από τη λειτουργία ή μη, την πρόσβαση, τη χρήση ή την πλοήγηση στην εφαρμογή ή από τη φόρτωση (download) υλικού, κειμένου, και λοιπών δεδομένων που περιλαμβάνονται σε αυτό, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, τυχόν ζημιών που προκλήθηκαν από ιούς (viruses), λάθη στο πρόγραμμα (bugs), από ανθρώπινο παράγοντα, από οποιοδήποτε σύστημα ή εξάρτημα υπολογιστών, (hardware), λογισμικό (software), δυσλειτουργία προγράμματος ή οποιοδήποτε άλλο λάθος, παράλειψη ή καθυστέρηση στη μετάδοση από τον υπολογιστή ή από τη σύνδεση δικτύου. Επίσης, η εταιρεία δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε απώλεια κερδών, για ζημίες, ποινές, συμπτωματικές ή επακόλουθες βλάβες ή για οποιοδήποτε σφάλμα, ανακρίβεια, παράλειψη, καθυστέρηση, ή οποιαδήποτε άλλη ανεπάρκεια στην εφαρμογή, οι οποίες προκλήθηκαν από τον εξοπλισμό του Ηλεκτρονικού σας Υπολογιστή ή από τη χρήση της εφαρμογής διαμέσου του εξοπλισμού αυτού. Εξάλλου, η αξιοποίηση των παρεχόμενων από την εφαρμογή πληροφοριών λόγω της φύσης και του χαρακτήρα τους γίνεται με ευθύνη του χρήστη, ο οποίος αποδέχεται ότι οι πληροφορίες και οι υπηρεσίες δεν είναι εξατομικευμένες και προσφέρονται ως έχουν, δίχως εγγύηση ρητή ή έμμεσα δηλωμένη. Σε κάθε περίπτωση η συνολική υποχρέωση της εταιρείας για το σύνολο των τυχόν βλαβών και απωλειών δεν μπορούν να υπερβούν το ποσό που τυχόν καταβλήθηκε (εάν καταβλήθηκε) από το χρήστη για τη χρήση της εφαρμογής. Ο χρήστης υποχρεούται να αποζημιώσει την εταιρεία για οποιαδήποτε ζημία η τελευταία υφίσταται και η οποία οφείλεται: α) σε χρήση της εφαρμογής, β)) σε περίπτωση παραβίασης των όρων χρήσης, γ) σε ανακριβή καταχώρηση στοιχείων και δ) σε περίπτωση παραβίασης των παρόντων όρων, είτε η παράβαση γίνεται από το χρήστη είτε από πρόσωπο εξουσιοδοτημένο από τον τελευταίο.

7. Η εφαρμογή απευθύνεται σε ενήλικες, που έχουν πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα. Η εταιρεία προσπαθεί όσο αυτό είναι εφικτό να προστατεύει τους χρήστες, πολύ περισσότερο δε τους ανηλίκους, κατά την επίσκεψή τους στις σελίδες της και για το λόγο αυτό, σε κάθε ενότητα ή υπηρεσία που μπορεί να περιέχει υλικό ακατάλληλο, προσβλητικό, απρεπές, ενοχλητικό, βίαιο, παραπλανητικό κ.λπ. μπορεί να έχει τοποθετήσει σχετικές προειδοποιήσεις προς τους χρήστες (η προσπέλαση των οποίων γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του χρήστη). Σε κάθε περίπτωση οι γονείς και οι κηδεμόνες πρέπει να επιβλέπουν την πρόσβαση και τη χρήση των παιδιών τους στις εφαρμογές. Σε κάθε περίπτωση αν ανήλικοι χρήστες επισκεφτούν σελίδες και συναντήσουν ακατάλληλο περιεχόμενο, η εταιρεία δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη.

8. Η εφαρμογή μπορεί να δώσει στο χρήστη τη δυνατότητα σύνδεσης για να χρησιμοποιήσει λειτουργίες ή εφαρμογές, υπηρεσίες ή τοποθεσίες τρίτων, οι οποίες δεν ανήκουν στην εταιρεία ή δεν ελέγχονται από αυτήν (συλλογικά “εφαρμογές τρίτων”). Τυχόν εφαρμογές τρίτων υπόκεινται στους όρους και τις προϋποθέσεις του σχετικού τρίτου παρόχου. Η εταιρεία δεν ελέγχει και δεν ευθύνεται για υλικά που σχετίζονται με τις συναλλαγές του χρήστη με τους εν λόγω τρίτους, καθώς και για τυχόν περιεχόμενο, συνδεδεμένο περιληπτικό περιεχόμενο, εφαρμογές, υπηρεσίες, τοποθεσίες, διαφημίσεις, συνδέσμους, πολιτικές προστασίας ιδιωτικού απορρήτου ή/και πρακτικές των εν λόγω τρίτων, που ενδέχεται να έχουν δυνατότητα πρόσβασης μέσω της εφαρμογής. Αποτελεί αποκλειστική ευθύνη του χρήστη να ελέγχει τις πολιτικές προστασίας ιδιωτικού απορρήτου και τους όρους χρήσης όλων των τοποθεσιών τρίτων που επισκέπτεται πριν από τη λήψη ή τη χρήση των συγκεκριμένων εφαρμογών τρίτων.

9. Η εφαρμογή συμπεριλαμβανομένων (ενδεικτικά και όχι αποκλειστικά αναφερομένων) της βάσης δεδομένων, του κώδικα των σελίδων, των γραφικών, των εικόνων, της μουσικής, των βίντεο, των ταινιών, των διαδραστικών στοιχείων, σημάτων και των λογοτύπων, αποτελεί πνευματική/ βιομηχανική ιδιοκτησία της εταιρείας και προστατεύεται από τις εθνικές (Ν. 2121/93 ως ισχύει) και διεθνείς διατάξεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Ο τίτλος και η πνευματική ιδιοκτησία της εφαρμογής δεν μεταφέρονται στον χρήστη, αλλά παραμένουν στην αποκλειστική κατοχή/ ιδιοκτησία της εταιρείας. Ο χρήστης δεν έχει δικαίωμα να μεταπωλήσει, τροποποιήσει, αντιγράψει ή μεταφέρει υλικά σε οποιαδήποτε άλλη μορφή.

10. Ο χρήστης δύναται να διακόψει τη χρήση της εφαρμογής οποιαδήποτε στιγμή αφού καταστρέψει όλο το υλικό που προμηθεύτηκε. Ο χρήστης συναινεί και συμφωνεί ότι η εταιρεία δύναται, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση, να τερματίσει ή να διακόψει προσωρινά την πρόσβασή του στην εφαρμογή, αιτιολογημένα ή αναίτια οποιαδήποτε στιγμή. Δικαίωμα διακοπής της υπηρεσίας αναγνωρίζεται στην εταιρεία ιδίως αν ο χρήστης παραβιάζει τους όρους χρήσης.

11. Η εταιρεία λαμβάνει την ιδιωτικότητα του χρήστη πολύ σοβαρά και θα χρησιμοποιήσει και θα προστατεύσει οποιοδήποτε προσωπικό δεδομένο ληφθεί μέσω της εφαρμογής σε συμφωνία με την Πολιτική Απορρήτου της. Ο χρήστης δηλώνει ότι έχει διαβάσει, κατανοήσει και συναινεί με την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων που τηρεί η εταιρεία ως αυτή είναι αναρτημένη στους όρους χρήσης της ιστοσελίδας της εταιρείας. Η εταιρεία δύναται να χρησιμοποιεί «cookies» ή παρόμοιου τύπου ηλεκτρονικά εργαλεία για να συλλέγει πληροφορίες που αυξάνουν το βαθμό χρηστικότητας της εφαρμογής.

12. Οι παρόντες όροι χρήσης διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο. Για την επίλυση κάθε διαφοράς που προκύπτει στα πλαίσια εφαρμογής των παρόντων όρων, αποκλειστικά αρμόδια δικαστήρια ορίζονται τα δικαστήρια των Αθηνών. Οι ανωτέρω όροι συνομολογούνται όλοι ως ουσιώδεις και τροποποιούνται μόνο εγγράφως. Η ακυρότητα ή η ακυρωσία ενός όρου δεν θα επιδρά κατά κανένα τρόπο στο κύρος των λοιπών όρων.

DPG NETWORK

©2011-2021 Astrology.gr - All rights reserved