Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 29° 06' 14" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 08° 21' 16" ΚΡΙΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 16° 29' 59" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 12° 56' 48" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΡΗΣ - 05° 47' 33" ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΑΣ - 06° 58' 14" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 03° 43' 37" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 06° 43' 52" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 18° 53' 06" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 24° 47' 01" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 19° 07' 24" ΔΙΔΥΜΟΙ R

Κοντινά ταξίδια

Παρατηρήσεις που έχουν προκύψει από παλιούς ωριαίους χάρτες.

Κοντινά ταξίδια

 

  • Σε αρκετές περιπτώσεις που η ερώτηση αφορούσε την ευχάριστη ή όχι εξέλιξη κάποιου κοντινού ταξιδιού, απεδείχθη πως η Αφροδίτη ή ο Δίας τοποθετημένοι μέσα στον 3ο οίκο, δίχως να βάλλονται, σημειοδοτούσαν πραγματοποίση του ταξιδιού, όπως ακριβώς επιθυμούσαν οι ενδιαφερόμενοι. Βέβαια, σε αυτούς τους χάρτες παρατηρήθηκε ότι και ο κυβερνήτης του 3ου οίκου των σύντομων ταξιδιών, δεν υφίστατο δυσμενείς επιρροές (ειδικά από τους κακοποιούς Άρη και Κρόνο).

 

  • Υπήρξαν άλλες περιπτώσεις που όταν συνδεόταν καλά ο κυβερνήτης του 3ου με τον κυβερνήτη του 1ου οίκου, αρκούσε ως ένδειξη για καλή έκβαση του ταξιδιού. Βέβαια, θα πρέπει να υποθέσουμε ότι θα είχαμε εξίσου καλά αποτελέσματα αν η σύνδεση γινόταν με τη Σελήνη.

 

  • Έχει παρατηρηθεί, επίσης ότι η Σελήνη ευρισκόμενη στον 3ο οίκο και σε εξάγωνο με τον Ωροσκόπο, δίνει ευχάριστα ταξίδια, χωρίς κινδύνους και με καλή επιστροφή.

 

  • Άλλη ευνοϊκή εικόνα, για να ολοκληρωθεί ένα κοντινό ταξίδι σύμφωνα με το προσδοκώμενα, είναι να βρεθεί ο κυβερνήτης του Ωροσκόπου γρήγορος και με καλές υποδοχές με τον κυβερνήτη του 3ου οίκου.

 

  • Σε χάρτη που ο Κρόνος βρέθηκε ακριβώς πάνω στον Ωροσκόπο, λειτούργησαν όλες οι γνωστές αρνητικές ιδιότητες του Κρόνου: ο οδηγός έχασε το δρόμο και υπέστη μεγάλη ταλαιπωρία. Σε άλλους χάρτες πάλι, ο Κρόνος τοποθετημένος πάνω στην ακμή του 3ου οίκου των σύντομων ταξιδιών έδωσε τα ίδια αποτελέσματα.

 

  • Μια άλλη περίπτωση ήταν η παρουσία Σελήνης και Κρόνου πάνω στην ακμή του 3ου σε χάρτη που αφορούσε το ταξίδι μιας παρέας η οποία απαρτιζόταν μόνο από γυναίκες. Η παρέα έμεινε ανικανοποίητη από το ταξίδι και γενικότερα δυσαρεστημένη, εξαιτίας ποικίλων θεμάτων που, μέχρι την επιστροφή τους, αποτελούσαν συνεχή πηγή ταλαιπωρίας.

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2021 Astrology.gr - All rights reserved