Μάθε ποιο είναι το άλυτο κάρμα από την προηγούμενη ζωή σου

Το ανεπίλυτο κάρμα από την προηγούμενη ζωή σου

Μάθε ποιο είναι το άλυτο κάρμα από την προηγούμενη ζωή σου

Έχεις νιώσει ποτέ ότι υπάρχουν ορισμένα ζητήματα στη ζωή σου που δεν μπορείς να επιλύσεις, όσο σκληρά κι αν προσπαθήσεις; Είναι μάλιστα τόσο επαναλαμβανόμενα που ίσως υπήρξαν στιγμές που αναφώνησες «Γιατί εγώ;». Και έχεις δίκιο. Γιατί εσύ;

Η απάντηση είναι ότι πιθανώς υπάρχει ένα άλυτο κάρμα από το παρελθόν και η ψυχή σου έχει επιλεγεί για να το λύσει σε αυτήν τη ζωή. Ως εκ τούτου, αντιμετωπίζεις δυσκολίες σε αυτόν τον τομέα, ακριβώς επειδή είναι δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις με επιτυχία.

Τα πιο συνήθη καρμικά χρέη έχουν να κάνουν με την αυτοεκτίμηση, τις υγιείς σχέσεις, την οικονομική ανέχεια, την υγεία και άλλα. Εάν μπορέσουμε να εντοπίσουμε ποιο είναι το καρμικό μας θέμα, τότε θα κατανοήσουμε το λόγο πίσω από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε και έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να τις επιλύσουμε.

Μπορείς να αναγνωρίσεις αυτά τα καρμικά ανεπίλυτα θέματα, κάνοντας αυτό το απλό τεστ. Χωρίς να σκεφτείς πολύ, εντελώς αβίαστα, διάλεξε ένα από τα 3 σχήματα της φωτογραφίας και η επιλογή σου θα σε βοηθήσει να αναγνωρίσεις το άλυτο κάρμα από την προηγούμενη ζωή σου. Στη συνέχεια -και όχι πριν- διάβασε παρακάτω την ερμηνεία για το αντίστοιχο σχήμα.

Εάν διάλεξες το πρώτο σχήμα:

shape1

Αν διάλεξες το πρώτο σχήμα της φωτογραφίας, το άλυτο κάρμα σου έχει να κάνει με την αδυναμία σου να αποχωρείς από τις τοξικές σχέσεις και να προχωράς μπροστά στη ζωή.

Στην προηγούμενη ζωή, πιθανότατα ήσουν μόνος/η, αγνοημένος/η και εγκαταλειμμένος/η από ανθρώπους που αγαπούσες. Έτσι, σε αυτήν τη ζωή, εύχεσαι και προσπαθείς να δεις σε όλους το καλύτερο κομμάτι τους, παρόλο που βλέπεις πόσο καταχρηστικοί χαρακτήρες είναι. Προσπαθείς να τους κρατήσεις, ανεξάρτητα από τη ζημιά που προκαλείς στον εαυτό σου. Αλλά τέτοιες σχέσεις δεν λειτουργούν, αφού στο τέλος μένεις πάντα μόνος/η και πληγωμένος/η.

Είναι σημαντικό για σένα να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να ελέγξεις τη στάση των άλλων και ότι οι άνθρωποι είναι αναπόφευκτο κάποια στιγμή να σε πληγώσουν και ας τους αγαπάς τόσο πολύ. Είναι μια κατάσταση που μπορείς να ζήσεις με την οικογένεια, τους φίλους, τους εραστές, τους συντρόφους ή και με τους συναδέλφους σου. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου και αποδέξου τα προειδοποιητικά σημάδια. Εάν είναι απαραίτητο να φύγεις, φύγε!

Η Καρμική ανάλυση του Ωροσκοπίου σου δίνει απαντήσεις στα «πώς» και τα «γιατί»! ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ.

Εάν διάλεξες το δεύτερο σχήμα:

shape2

Αν επέλεξες το δεύτερο σχήμα, το άλυτο κάρμα σου είναι ότι αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου, με συνέπεια να καταστρέφεις τους στόχους σου.

Στην προηγούμενη ζωή σου, πιθανότατα είχες πάρει κάποιες λανθασμένες αποφάσεις που προκάλεσαν μεγάλη ζημιά σε εσένα και σε κοντινά σου πρόσωπα, οικονομικά, σωματικά ή και ψυχικά. Το αποτέλεσμα είναι να υποφέρεις από έλλειψη αυτοπεποίθησης σε αυτήν τη ζωή. Όμως, όλοι κάνουμε λάθη. Δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό.

Το σημαντικό είναι να συνειδητοποιήσεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα λάθη σου. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου, σκέψου όλα τα θετικά που έχεις κάνει στη ζωή σου. Μείνε οργανωμένος/η και προσπάθησε πάντα να εξελίσσεσαι. Μην τριγυρνάς ζητώντας προτάσεις ή λύσεις από διάφορα άλλα άτομα. Γίνε αφεντικό του εαυτού σου και διώξε τα νοσηρά δεκανίκια από τη ζωή σου.

Εάν διάλεξες το τρίτο σχήμα:

shape3

Αν διάλεξες το τρίτο σχήμα, το άλυτο κάρμα σου έχει να κάνει με τη δυσκολία σου να εμπιστευτείς τους άλλους ανθρώπους.

Πιθανότατα, στην προηγούμενη ζωή σου προδόθηκες από άτομα που εμπιστευόσουν. Αυτή η πισώπλατη μαχαιριά σε έχει οδηγήσει στο να έχεις ζητήματα εμπιστοσύνης με τους ανθρώπους σε αυτήν τη ζωή. Συναντάς ανθρώπους που χρειάζονται την εμπιστοσύνη σου κι εσύ διστάζεις ή αρνείσαι να τους την δώσεις.

Έχε υπομονή. Γνώρισε ένα άτομο για τουλάχιστον 3-4 μήνες και παρατήρησέ το καλά. Στην αρχή μπορεί να μην καταλήξεις σε συμπεράσματα, αλλά σύντομα τα σημάδια θα φανούν. Αν δηλαδή μπορείς να το εμπιστεύεσαι ή όχι. Ενεργοποίησε τη διαίσθησή σου και στη συνέχεια πάρε την απόφασή σου για τη θέση που θα έχει αυτό το άτομο στη ζωή σου.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved