Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 29/9 έως 2/10

Σελήνη στον Κριό – Πανσέληνος

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 29/9 έως 2/10

O ως τώρα γλυκός και μελιστάλακτος Σεπτέμβριος μας αποχαιρετά με μια Σελήνη που είναι έτοιμη να ανατρέψει τα δεδομένα, χωρίς φόβο και με πολύ πάθος.

Σήμερα 29/9 στις 16:14 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον σαρωτικό Κριό, για ένα διήμερο που θα αφήσει εποχή.

Από το απόγευμα και μετά επικρατεί μια αδικαιολόγητη αναστάτωση, που για πολλούς δικαιολογείται μόνο από ένστικτο και αόριστες ενδείξεις.

Η εικόνα όμως γίνεται σαφέστατη στις 30/9 ξεκινώντας με τη σύνοδο με τον ανάδρομο Ουρανό στις 4:41 το πρωί, ακολουθώντας στις 5:34 το τετράγωνο με τον Πλούτωνα.

Οι ανατρεπτικές και βίαιες αυτές όψεις που ξεκινούν την ημέρα μας στα χαρακώματα μετά από συναγερμό, παίρνουν άλλη διάσταση όταν στις 6:18 το πρωί η αντίθεση με τον Ήλιο, σηματοδοτεί μια Πανσέληνο που κόβει ανάσες.

Οι εντάσεις που είχαν προηγηθεί τις προηγούμενες ημέρες, μεταμορφώνονται σε συναισθηματικές θύελλες. Η μέρα έχει ένταση, θυμό, καβγάδες, αντιπαραθέσεις, ανυπομονησία, επαναστατικότητα, βιασύνη και παρόρμηση.

Κάθε είδους σχέση δοκιμάζεται, ενώ η Κυριακή μετατρέπεται σε διαδήλωση καταπιεσμένων δικαιωμάτων, σαν εξέγερση φυλακών. Η ψυχραιμία είναι το μόνο αντίδοτο, αλλά παράλληλα δυσεύρετο και τελικά ανεπαρκές.

Η δράση κυματίζει σαν λάβαρο σε κάθε μας κίνηση, ενώ υπομονή και συγκατάβαση πάνε για μπάνιο, αφήνοντάς μας στην πυρκαγιά των συναισθημάτων μας.

Από το απόγευμα η επιρροή του εξαγώνου με τον Δία που κορυφώνεται στις 23:40 το βράδυ, καλμάρει αρκετά την έκρυθμη ατμόσφαιρα, αφήνοντας και την πεποίθηση σε αρκετούς πως η επανάσταση απέδωσε.

Την 1/10 ο μήνας αρχίζει με την επιρροή της αντίθεσης με τον Ερμή, που κορυφώνεται στις 14:37 το μεσημέρι.

Χρειάζεται προσοχή στην έκφραση και στο χειρισμό του λόγου, διότι ο κίνδυνος να ξεφύγουμε από το θέμα και την ουσία καραδοκεί και λόγω της επιρροής της Πανσελήνου, αλλά και λόγω του Ερμή στον αμφιταλαντευόμενο Ζυγό.

Οι επαφές μας θα πρέπει να είναι μετρημένες και οι συζητήσεις μας πολύ προσεκτικές ως προς το ζητούμενο.

Στις 23:05 το βράδυ το τρίγωνο με την Αφροδίτη που επηρεάζει από το απόγευμα, τείνει να φέρει δειλά χαμόγελα και τάσεις αισιοδοξίας, ενώ η ανάγκη να ξεδώσουμε, να διασκεδάσουμε και να ερωτοτροπήσουμε είναι έντονη.

Δυστυχώς όμως καιροφυλακτεί στις 1:31 το πρωί της 2/10 η αντίθεση με τον Κρόνο που επηρεάζει ώρες πριν, δημιουργώντας την αίσθηση του μάταιου και της παραίτησης, από τις πολύχρωμες επιθυμίες και επιδιώξεις μας.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι καταδυναστεύονται για άλλη μια φορά, κάνοντας και σπασμωδικές κινήσεις για να γλιτώσουν.

Δίδυμοι, Λέοντες, Υδροχόοι και Τοξότες τα καταφέρνουν καλύτερα από όλους αποτελώντας φαινόμενο, ενώ Ιχθύες, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ταύροι, διερευνούν πιο σχολαστικά τα προσωπικά τους αδιέξοδα.

Στις 2:28 το πρωί η Σελήνη περνάει στον Ταύρο για ένα ήσυχο και απολαυστικό διάλλειμα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved