Είσαι Ταύρος, Παρθένος ή Αιγόκερως; Έτσι θα απογειώσεις τη σεξουαλική σου ζωή!

Μάθε πώς θα βάλεις φωτιά στις νύχτες σου, τώρα στην καραντίνα!

Είσαι Ταύρος, Παρθένος ή Αιγόκερως; Έτσι θα απογειώσεις τη σεξουαλική σου ζωή!

Καραντίνα και ανεβασμένη σεξουαλική διάθεση δεν πάνε μαζί! Εντάξει, λογικό είναι να έχει πέσει το ενδιαφέρον για σεξ στη σχέση σου. Όμως υπάρχει τρόπος να πυροδοτήσεις και πάλι την φλόγα και η ερωτική σου ζωή να γίνει όπως τότε που με ένα άγγιγμα, με ένα κοίταγμα, παίρνατε κι οι δυο φωτιά!

Πώς; Με βάση το ζώδιο που βρίσκεται ο Ήλιος ή ο Άρης σου! Αν ανήκεις στα ζώδια της Γης ή έχεις Άρη στον Ταύρο, Παρθένο ή τον Αιγόκερω, δες με ποιο τρόπο θα βάλεις φωτιά στις νύχτες σας!

Εάν το ζώδιο σου είναι Ταύρος, είσαι επιρρεπής στις λοιμώξεις του λαιμού και χρειάζεσαι έναν εξωτερικό, αμόλυντο τρόπο ζωής για να σε κρατήσει απόλυτα fit για το σεξ. Είναι σίγουρο ότι το καλό φαγητό και ποτό, η μουσική και τα δελεαστικά ερωτικά παιχνίδια με ελαφρά αρωματισμένο λάδι μασάζ είναι για σένα must ώστε να αποδώσεις σεξουαλικά. Ωστόσο, αν από ένα σημείο και μετά γίνει ρουτίνα, θα πρέπει να αναμίξεις τα παραπάνω με λίγη περιπέτεια. Για δοκίμασε ένα αυθόρμητο σεξ το απόγευμα ή μια διαφορετική τοποθεσία. Με μία φρέσκια οπτική θα κάνεις restart στην λίμπιντό σου!

Εάν είσαι Παρθένος, θα πρέπει να ψάξεις το θέμα με την εμμονή στις δίαιτες και την υγιεινή διατροφή. Φάε απλά και ανακάλυψε τι σε κάνει να αισθάνεσαι καλά, για τον εαυτό σου κι όχι για τους άλλους. Είναι σημαντικό να χαλαρώσεις για να μπεις σε σεξουαλική διαδικασία, έτσι φρόντισε πρώτα για ένα ήρεμο βράδυ με ένα εκλεκτό γεύμα στο σπίτι, όπου το περιβάλλον είναι οικείο. Η Παρθένος μπορεί να είναι το σύμβολό σου, αλλά έχεις μια πνευματώδη, άτακτη πλευρά και υπερέχεις σε ερωτικά υπονοούμενα. Χρησιμοποίησέ το!

Αν πάλι είσαι Αιγόκερως, αφήσου σε ένα σέξι μασάζ σώματος ή προτίμησε την αρωματοθεραπεία και δώσε έμφαση στη σπονδυλική στήλη σου, τα γόνατα και το μυοσκελετικό σύστημα. Σαν ένα αισθησιακό ζώδιο της Γης που του αρέσει να χαλαρώνει σε ένα φυσικό περιβάλλον, γίνε ένα άτακτο κορίτσι το Σαββατοκύριακο, που δεν εργάζεσαι για να ανεβάσεις κατακόρυφα την θερμοκρασία! Απενεργοποίησε το κινητό και ξέχνα τα της εργασίας σου για να μπορέσεις να «παίξεις» απερίσπαστα.

Διάβασε επίσης:

Από εκεί φαίνονται οι προτιμήσεις και τα γούστα σου στο κρεβάτι!

Οι ερωτικές επιδόσεις του Σκορπιού - Τι να περιμένεις και με τι θα απογοητευτείς;

Τα 3 ζώδια με τα οποία ο Ζυγός θα κάνει έρωτα και θα «αναστενάξουν οι σουμιέδες»!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved