Τα 3 ζώδια με τα οποία θα κάνεις το πιο άγριο σεξ της ζωής σου

Το ένα θα σε εκπλήξει…

Τα 3 ζώδια με τα οποία θα κάνεις το πιο άγριο σεξ της ζωής σου

Δεν υπάρχει ρομαντισμός, ούτε κεράκια, ούτε λουλούδια. Ξέχνα τα αυτά, όταν πας να κάνεις σεξ με ένα από τα παρακάτω τρία ζώδια. Η όλη πράξη θα είναι πιο πολύ «ωμή», άγρια και γεμάτη πάθος. Είναι ζώδια τα οποία θέλουν να κυριαρχούν και το συγκεκριμένο ένστικτο τους βγαίνει και στο σεξ.

ΚΡΙΟΣ

Για τον Κριό, το σεξ, όπως όλα τα πράγματα στην ζωή του, σχετίζεται με το πάθος. Το ζώδιο αυτό ακολουθεί τις περιπετειώδεις και τολμηρές παρορμήσεις του. Του αρέσει να φτάνει στα άκρα και δεν φοβάται να πειραματίζεται και να δοκιμάζει νέα πράγματα. Ενθουσιάζεται με τις extreme καταστάσεις, ακόμα και στο κρεβάτι. Σίγουρα, όταν έχεις να κάνεις με έναν Κριό, δεν περιμένεις τίποτα λιγότερο. Είναι ζώδιο της φωτιάς που κυβερνάται από τον Άρη, τον πλανήτη που συνδέεται με το πάθος, την έντονη σεξουαλικότητα και την επιθετικότητα. Ωστόσο, επειδή ο Κριός θέλει να έχει το πάνω χέρι και στο σεξ, προτιμά ένα ταίρι που να είναι πιο χαμηλών τόνων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός έχει τη φήμη του παθιασμένου και «άγριου» εραστή και μάλιστα θεωρείται ο καλύτερος εραστής του ζωδιακού. Δεν έχει σημασία, αν αυτό ισχύει ή όχι. Το… όνομα το έχει χτίσει και όχι άδικα. Κάτι κάνουν οι Σκορπιοί που τους έχει ανακηρύξει σε… βασιλιάδες του σεξ, του πάθους, της απόλυτης ικανοποίησης και της πρωτόγνωρης και μοναδικής εμπειρίας. Με κυβερνήτη τον Πλούτωνα πάντως, δεν θα μπορούσαν να είναι κάτι λιγότερο από παθιασμένοι, κτητικοί, αχόρταγοι σεξουαλικά και… ανθεκτικοί εραστές. Στον Σκορπιό αρέσει πολύ και το παιχνίδι με… ρόλους. Αδυναμία τους είναι και το power play, αλλά θα πρέπει να έχουν το πάνω χέρι εκείνοι. Θύματα ή υποτακτικοί δεν θα γίνουν ποτέ!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Και πάμε τώρα στην έκπληξη που σας λέγαμε. Ο Υδροχόος είναι αυτό που λέμε "άλλος έχει το όνομα και άλλος την χάρη". Μπορεί να σου ερχόταν στο μυαλό ένας Ταύρος για παράδειγμα, όταν μιλάμε για άγριο σεξ, ωστόσο τελικά ο Υδροχόος κέρδισε την θέση στην σχετική λίστα. Και αυτό γιατί εκείνος βλέπει το σεξ με περιέργεια και θέλει να δοκιμάζει πολλά και διαφορετικά πράγματα στο κρεβάτι. Είναι ανοιχτόμυαλος και θα δεχτεί ό,τι και να του προτείνεις. Δεν έχει ταμπού. Προσαρμόζεται σε όλες τις καταστάσεις και μπορεί να εξελιχθεί από τον πιο ρομαντικό και τρυφερό τύπο που έχεις γνωρίσει, στον πιο ωμό, άγριο, παθιασμένο και… αχόρταγο εραστή. Ο Υδροχόος ζει για να σπάει τους κανόνες και αυτό είναι κάτι που τον εξιτάρει πολύ.

Διάβασε επίσης:

Tα 6 πιο διαστροφικά ζώδια. Μήπως έχεις «πάει» κι εσύ με ένα από αυτά;

Τα 4 ζώδια που κάνουν μεν καλό κρεβάτι, αλλά είναι απαίσια σε μια σχέση

Το ζώδιό σου αποκαλύπτει το πού «καίγεσαι» πολύ και θέλεις να νιώσεις το... φιλί

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved