Ερωτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις πριν κάνεις το πρόγραμμά σου γι' αυτό το Σ/Κ σε βαθμολογία!

Ερωτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ

Μπορείς να ζήσεις τα πάντα κατά τη διάρκεια αυτού του διημέρου όμως με τη Σελήνη στον Αιγόκερω θα αισθανθείς πως πολλά από τα συναισθήματά σου δεν λαμβάνονται υπόψη. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δίνει υποσχέσεις για όμορφες και ρομαντικές στιγμές αλλά η επιρροή της αντίθεσης Άρη – Ουρανού σε κάνει να θες να διοχετεύσεις την ενέργειά σου επάνω στο κρεβάτι.

Βαθμολογία: +4 και κάνε έναν έρωτα όλο τρέλα σαν να είναι η τελευταία σου φορά (φτου μακριά από μας, κουνήσου από τη θέση σου)

ΤΑΥΡΟΣ

Το διήμερο αυτό δεν έχει σκωτσέζικα ντους αντίθετα κρύβει μέσα του απρόσμενες εκπλήξεις που θα σε βοηθήσουν να εκτονωθείς. Η διασκέδαση δεν θα λείψει αφού η παθιασμένη Αφροδίτη είναι απέναντί σου και σε όψη τριγώνου τον Ποσειδώνα γεγονός που πυροδοτεί καταστάσεις ερωτικής έκστασης. Με την αντίθεση Άρη – Ουρανού δεν ευνοούνται οι κρυφές καταστάσεις και αν αποσκοπείς σε αυτές βρες άλλο μότο από το καθιερωμένο «αγάπη μου δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι».

Βαθμολογία: + 4.5 γιατί αν είναι αυτό που φαντάζεται η άλλη πλευρά δεν μπορείς να φανταστείς το τι θα γίνει

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η κοινωνικότητα και οι ευκαιρίες στο να προσεγγίσεις άτομα που είναι ενδιαφέροντα δεν θα λείψουν. Αυτό όμως δεν σου δίνει το εχέγγυο της επιτυχίας για αυτό να μην στηριχτείς μόνο στην επικοινωνιακή σου δεινότητα χωρίς να σκεφτείς πως η άλλη πλευρά θα θέλει και ένα μπισκοτάκι συναισθήματος. Με τη Σελήνη στον 8ο ηλιακό οίκο ίσως νιώσεις έλξη για πρόσωπα μεγαλύτερα από σένα αρκεί αυτά να μην είναι κάτοικοι της Αμφίπολης.

Βαθμολογία: + 3.5 γιατί ο έρωτας δεν έχει ηλικία αλλά πρέπει να έχει όρια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Που πας χωρίς αγάπη, στη νύχτα, στη βροχή;» λέει ένα τραγούδι και με τη Σελήνη στον Αιγόκερω ίσως νιώσεις την έλλειψη ενδιαφέροντος από πλευράς των άλλων. Αυτό όμως θα είναι εντελώς ουτοπιστικό αφού η Αφροδίτη τα «σπάει» κάνοντας όψη με τον Ποσειδώνα και εσύ στην πραγματικότητα οδηγάς την κούρσα του έρωτα χωρίς αντίπαλο. Στο χέρι σου είναι αν θα βρεθείς με ένα υπέροχο ταίρι ή θα σολάρεις μόνος/η.

Βαθμολογία: +3.5 μόνος μη σολάρεις, τη ζωή σου μην τρολάρεις

ΛΕΩΝ

Επανέρχεσαι με ταχύτητα και η Αφροδίτη μέσα από τον Σκορπιό σου κλείνει το μάτι πονηρά. Πρέπει όμως να επιδείξεις προσοχή γιατί αυτό το κλείσιμο του ματιού ίσως να οφείλεται σε κριθαράκι και εσύ να το λάβεις ως νεύμα φλερτ και έτσι να φας τα μούτρα σου. Με την αντίθεση του Άρη με τον Ουρανό ίσως κάποια άτομα να σε διεκδικήσουν. Ο έρωτας θέλει ψυχή και φαντασία έτσι άσε την τυπική διαδικασία για τους άλλους.
Βαθμολογία: +3.5 γιατί το συναίσθημα θα έχει πάρει ρεπό

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα τραγούδι έλεγε «γιορτάζω μα ούτε που το φωνάζω» και αυτό ίσως είναι η σημαία του Σαββατοκύριακου σου αφού δεν αποκλείεται να μπεις σφήνα σε μια κατάσταση. Από την άλλη, με τον Άρη σε αντίθεση με τον Ουρανό ένα άλλο τραγούδι λέει πως «ο νέος είναι ωραίος μα πάντα ευτυχώς ο παλιός είναι αλλιώς» γεγονός που δείχνει να μείνεις στο τώρα και στο σίγουρο προκειμένου να μην τραγουδάς ένα άλλο τραγούδι που λέει «παραλύω».

Βαθμολογία: +3 γιατί τα ρίσκα δεν σε ευνοούν και ίσως τα νεύρα σου θυμίζουν το τραγούδι θα «εκραγώ»

ΖΥΓΟΣ

Το διήμερο αυτό θα αναζητήσεις φινέτσα και ξεφάντωμα αλλά απέναντί σου θα έχεις άτομα που έχουν ζωντάνια ίσα – ίσα να πιουν ένα ποτό. Έτσι, εσύ με την Αφροδίτη στο Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα τραγουδάς πως «το καλό το παλικάρι ξέρει και άλλο μονοπάτι». Το μονοπάτι αυτό είναι το μονοπάτι του έρωτα και με την αντίθεση Άρη – Ουρανού ο ερωτικός σου παρτενέρ θα βρεθεί με αναρρωτική άδεια από την εξουθένωση.

Βαθμολογία: +4 γιατί η Σελήνη στον Αιγόκερω κάνει το Σαββατοκύριακο σαν το αγαπημένο σου φαγητό να είναι... ανάλατο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσύ το διήμερο αυτό είσαι σαν να έχεις να βγεις από μετωπική σύγκρουση με την τύχη σου αφού νομίζεις πως όλα τα δεινά του κόσμου είναι επάνω σου. Ως μάρκετινγκ περνάει αυτό καθώς η Αφροδίτη μέσα από το ζώδιό σου κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και αυτό βοηθά σε σημαντικό βαθμό για να περάσεις στους άλλους αυτά που θέλεις. Με αυτά και αυτά το σεξ δεν θα λείψει και έτσι εσύ θα νιώσεις πως άλλο ένα διήμερο πέρασε υποφερτά.

Βαθμολογία: +3.5 αφού για εσένα το +5 είναι ανάλογο με ρωμαϊκό όργιο με σταφύλια και που να βρούμε σταφύλια Δεκέμβρη μήνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα σαββατοκύριακο που θα αισθανθείς την ανάγκη να βάλεις το χέρι στην τσέπη αλλά δυστυχώς θα πιάνεις μόνο την ένωση της φόδρας. Ευκαιρίες για διασκέδαση και φλερτ δεν θα λείψουν πλην όμως εσύ με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μάλλον θέλεις να αράξεις και να περάσεις ερωτικά πλην όμως μοναχικά. Αυτό είναι εύκολο αρκεί να κλείσεις σταθερά και κινητά, υπολογιστές και tablet.

Βαθμολογία: +3 γιατί την ανάγκη σου για μοναξιά οι άλλοι δεν θα την λαμβάνουν υπόψη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την παρουσία της Σελήνης στο ζώδιό σου θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις κάποια πράγματα όμως οι πλανήτες μέσα στον 12ο θα σου υπαγορεύουν να κρατήσεις μια πισινή. Η κοινωνικότητα δεν θα είναι στα υπέρ σου αυτό το διήμερο όμως μπορείς με άτομα που πραγματικά τα θεωρείς δικά σου να περάσεις υπέροχα. Με την Αφροδίτη μέσα από τον 11ο ηλιακό οίκο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ίσως κάποια φιλία να μετατραπεί σε παθιασμένο φλερτ.

Βαθμολογία: +3 γιατί με τόσους πλανήτες στον 12ο όλο και κάτι θα σε απασχολεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα λάθη του παρελθόντος έχουν γίνει οδηγός για το μέλλον και η παρουσία της Σελήνης στον 12ο ηλιακό οίκο ίσως σε κάνει να αναπολείς κάποιες καταστάσεις. Με όπλο σου την αντίδραση και την Αφροδίτη μέσα στον Σκορπιό θα τη βρεις τη λύση αφού όπως λέει και το τραγούδι ο έρωτας με έρωτα περνάει οπότε σε ενδεχόμενη κρούση του παρελθόντος έχε έτοιμο το τραγούδι που λέει «συγνώμη κύριε ποιος είστε;»

Βαθμολογία: +3 αφού τα ερωτικά παυσίπονα θα δράσουν έστω και προσωρινά.

ΙΧΘΥΕΣ

Ένα διήμερο αρκετά περίεργο αφού το ψέμα θα είναι πασπαλισμένο με μικρές δόσεις αλήθειας γεγονός που θα σε μπερδέψει. Το φλερτ δεν θα λείπει, δεν θα είναι ξεκάθαρο όμως και έτσι δεν θα είναι αυτό που εσύ επιθυμείς. Με την αντίθεση του Άρη μέσα από τον 8ο ηλιακό οίκο με τον Ουρανό σε κάποιον θα πετύχεις ερωτικό νοκ άουτ δείχνοντας έτσι πως τα ψαράκια έχετε και άλλες αρετές πλην του συναισθήματος και του παραμυθιού.

Βαθμολογία: +3 γιατί μετά το νοκ άουτ η άλλη πλευρά θα τραγουδά «λυπάμαι έχεις θέματα ψυχολογικά να λύσεις».

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved