Ερωτικό ωροσκόπιο 8/6

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 8/6

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η εβδομάδα ξεκινά με άριστες προοπτικές, καθώς ο Ήλιος κάνει εξάγωνο με το Δία, κάτι πρακτικά που σημαίνει, αισιοδοξία, ενθουσιασμός και φυσικά μεγάλη εύνοια στον ερωτικό τομέα. Τυχαίες αλλά ευχάριστες συναντήσεις και χαρούμενες ειδήσεις σου φτιάχνουν το κέφι ενώ μέσω γνωστών ή φίλων ίσως έρθεις σε επαφή με ένα άτομο που θα σου αρέσει πολύ ενώ κι αυτό δε φαίνεται να μένει ασυγκίνητο από τη γοητεία σου.

Σε σχέση: Τα καλά νέα ταξιδεύουν γρήγορα και σήμερα θα μάθεις κάτι που θα κάνει τόσο εσένα όσο και το σύντροφός σου αρκετά χαρούμενους. Δεν αποκλείεται να θελήσετε να μοιραστείτε τη χαρά σας με συγγενείς και φίλους.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Το εξάγωνο του Ήλιου με το Δία σήμερα έρχεται να σου χαρίσει απλόχερα ευκαιρίες τόσο στα οικονομικά όσο και τα ερωτικά σου. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να μην βιαστείς, όσο κι αν το θέλεις, να αρπάξεις ό, τι σου δοθεί αλλά το καλύτερο. Το πώς θα διαχειριστείς την εύνοια της τύχης, είναι το μυστικό της επιτυχίας σου. Μη θαμπωθείς από τα πολλά και πρόσκαιρα αλλά αναζήτησε τα καλά και λίγα.

Σε σχέση: Σήμερα η μέρα θα είναι πολύ γενναιόδωρη μαζί σου κι αν κινηθείς σωστά θα έχεις σημαντικές ευκαιρίες να αυξήσεις τα έσοδά σου. Αυτό από μόνο του είναι ικανό να ανεβάσει κι άλλο την ερωτική σου διάθεση και να είσαι μες στην καλή χαρά με το ταίρι σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Χρειαζόσουν ένα μπουστάρισμα για να πάρεις τα πάνω σου και το εξάγωνο του Ήλιου σου με το Δία σήμερα θα σου το δώσει και μάλιστα σε XXL ποσότητα. Βρίσκεις λύσεις με ευκολία σε θέματα που σε ταλαιπωρούσαν καιρό ενώ επιτέλους οι ιδέες ή οι προτάσεις σου τυχαίνουν θετικής ανταπόκρισης. Πολύ πιθανό δε, να γνωρίσεις ένα καινούργιο και ενδιαφέρον άτομο που θα σε ενθουσιάσει και σχεδόν αμέσως θα αναπτυχθεί οικειότητα μεταξύ σας.

Σε σχέση: Η συνάντηση με άτομα από το συγγενικό σου περιβάλλον θα είναι πολύ διασκεδαστική αλλά πέρα από το ότι θα περάσετε καλά με το σύντροφό σου ίσως σας βοηθήσουν, ώστε να κάνετε ένα σχέδιό σας πραγματικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις μεγάλη αισιοδοξία σήμερα που ίσως συνοδευτεί κι από μια τάση για υπερβολές. Δεν θα είναι εύκολο να συγκρατηθείς κι είναι πιθανό να ξοδέψεις κάτι τις παραπάνω για να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου αλλά και να εντυπωσιάσεις ένα άτομο που σου αρέσει. Πάντως όποια αγορά και να κάνεις η οποία ενδεχομένως να είναι κι αξιοπρόσεκτη, μάλλον θα σου φέρει γούρι στον έρωτα ή έτσι θα το συνδέσεις εσύ στο μυαλό σου.

Σε σχέση: Η εβδομάδα ξεκινά με καλά νέα από το μέτωπο της εργασίας σου που βέβαια δε θα βιαστείς λόγω του χαρακτήρα σου να πανηγυρίσεις πριν τα διασταυρώσεις αλλά θα σου ανεβάσουν τη διάθεση και περιχαρής θα τρέξεις να τα μοιραστείς με το ταίρι σου.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Οι χαρές και τα πανηγύρια δεν έχουν τελειωμό για σένα, αφού σήμερα ο Ήλιος κάνει εξάγωνο με το Δία στο ζώδιό σου και, ακόμα κι αν είναι καθημερινή, οφείλεις να κυκλοφορήσεις. Η μέρα σε ευνοεί τα μάλα στον ερωτικό τομέα γι' αυτό χωρίς δεύτερη σκέψη, κανόνισε να βγεις με την παρέα σου έστω και για ένα καφέ. Αρκεί να πας σε μέρος που ξέρεις ότι μαζεύει καλό κόσμο. Τύχη υπάρχει γι' αυτό εκμεταλλεύσου την, όσο προλαβαίνεις.

Σε σχέση: Μια συνάντηση με το ταίρι σου και κάποιους φίλους ίσως σας ανοίξει κάποιες νέες προοπτικές, ακόμα και στα επαγγελματικά. Μια νέα συνεργασία, μια γνωριμία με άτομο υψηλά ιστάμενο ή «μέσο» για να διεισδύσετε σε ένα χώρο είναι πολύ πιθανά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Όσο περισσότερο ψειρίσεις σήμερα καταστάσεις και γεγονότα, τόσο μεγαλύτερα εμπόδια θα βάλεις στο δρόμο σου προς την ευτυχία. Χαλάρωσε, διασκέδασε, γέλασε και ρίξ' το στο σορολόπ, μην κάνοντας τον κόπο να ψάξεις λογική εξήγηση ή αιτιολόγηση για κάποια πράγματα. Η τύχη θα σε φέρει πιο κοντά σε ένα άτομο που, αν το αποδεχτείς, θα περάσεις μαζί του όμορφες στιγμές. Από κει και πέρα ό, τι είναι να γίνει, θα γίνει.

Σε σχέση: Όμορφες στιγμές με το σύντροφο και την οικογένεια θα περάσετε σήμερα ενώ δεν αποκλείεται να διευθετηθεί κι ένα θέμα που σχετίζεται με κληρονομιά ή ένα ακίνητο που σας ταλαιπώρησε αρκετά.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Λάμψη, τόλμη, γοητεία αλλά και μεγάλη εύνοια στα ερωτικά θα έχεις σήμερα κι ίσως μια επιθυμία σου επιτέλους πραγματοποιηθεί. Δεν αποκλείεται να αρχίσεις να μιλάς ή να σε φλερτάρει έντονα ένα άτομο πολύ γνωστό ή ευκατάστατο που βέβαια θα σου κάνει κάπως «πολύ καλό για να είναι αληθινό» αλλά αν σου αρέσει, μη διστάσεις να ανοίξεις την πόρτα σου στην ευκαιρία. Μπορεί να ξεφουσκώσει γρήγορα, μπορεί όχι. Ποτέ δεν ξέρεις...

Σε σχέση: Μπορεί τα σχέδια που θα κάνετε με το ταίρι σου σήμερα να φαίνονται αρκετά φιλόδοξα αλλά από το πουθενά ενδέχεται να προκύψει μια καλή ευκαιρία που θα σας επιτρέψει να υλοποιήσετε τουλάχιστον ένα μεγάλο κομμάτι τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Είσαι από τους ανθρώπους που ξέρουν να ξεχωρίζουν τις πραγματικές ευκαιρίες, κι όταν τις βρουν τις εκμεταλλεύονται στο μέγιστο και σήμερα μια τουλάχιστον που θα αφορά στα ερωτικά σου δε θα σε αφήσει καθόλου αδιάφορο/η. Έχεις, έτσι κι αλλιώς, τον τρόπο να κατακτήσεις αυτό που θέλεις και όταν η τύχη είναι με το μέρος σου, τότε όλα πηγαίνουν έτσι όπως τα υπολογίζεις. Κάνε την κίνησή σου και το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει πλήρως.

Σε σχέση: Μια νέα επαγγελματική πρόταση που συνοδεύεται κι από ανάλογη αύξηση εσόδων ίσως λειτουργήσει αρκετά... διεγερτικά για σένα και το μόνο που θα θέλεις για να κλείσει ευχάριστα η μέρα, είναι στιγμές γεμάτες έρωτα με το ταίρι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Πιο πολύ από σήμερα δε γίνεται να ευνοηθείς γι' αυτό βάλε μπροστά τις μηχανές σου και κυνήγησε όλα όσα ποθείς. Η μέρα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου και με το μπαμπά Δία να καθαρίζει για σένα, καλά θα κάνεις να ρισκάρεις για να κερδίσεις, ερωτικά και οικονομικά. Κυκλοφόρησε, γνωρίσου και πάνω απ' όλα μη σταματάς να χαμογελάς και να εκπέμπεις θετική ενέργεια γιατί σου πάει πολύ και σε κάνει ακαταμάχητο/η.

Σε σχέση: Απολαυστική απ' όλες τις απόψεις θα είναι η μέρα και φυσικά θα φροντίσεις να τη χαρείς με το σύντροφό σου. Βόλτες, ψώνια, φαγητό έξω, ό, τι κι αν κάνετε, θα διασκεδάσετε και θα νιώσετε σαν να είστε φρεσκοερωτευμένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Πιστεύεις ότι την τύχη την φτιάχνουμε μόνοι μας κι ίσως δεν είναι λάθος. Μια κρυφή σου επιθυμία σήμερα πάντως μπορεί να πραγματοποιηθεί ή να γίνει κάτι που θα σε κάνει να ελπίσεις ότι σύντομα θα αποκτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου. Έτσι, ενδέχεται να συνειδητοποιήσεις ότι υπάρχει ο παράγοντας «τύχη» που αλλάζει δεδομένα, απλά εμείς στρώνουμε το έδαφος. Κι όσο πιο πολύ προσπαθούμε και πιστεύουμε σε κάτι τόσες περισσότερες πιθανότητες έχουμε να το αποκτήσουμε.

Σε σχέση: Όλα πάνω σου μαρτυρούν ότι ψυχολογικά είσαι στα καλύτερά σου και γι' αυτό δε θα σπαταλήσεις τη μέρα σου με δουλειές και υποχρεώσεις αλλά με το σύντροφό σου, απολαμβάνοντας πολλές ερωτικές στιγμές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Όλα τα ζώδια θα πάρουν το δωράκι τους σήμερα, μικρό ή μεγάλο, αλλά εσύ ανήκεις σε αυτά που θα συγκεντρώσουν τη μερίδα του Λέοντα. Εννοείται ότι η εύνοια που θα έχεις στον ερωτικό τομέα θα είναι αρκετή, αφού κι η έλξη που θα ασκείς θα είναι ανάλογη. Η τάση για καλοπέραση και χαλαρότητα που υπάρχει σε σπρώχνει κι εσένα σε ανάλογη συμπεριφορά, να απολαμβάνεις το παιχνίδι, το φλερτ, φυσικά, χωρίς δεσμεύσεις και εξαρτήσεις.

Σε σχέση: Το εξάγωνο του Ήλιου με το Δία φέρνει ενθουσιασμό και αισιοδοξία στη σχέση σου και ένα ευχάριστο γεγονός ίσως γίνει η αφορμή για να το γιορτάσετε με το ταίρι σου το βράδυ. Είναι πολύ πιθανό να λάβεις κιόλας ένα μικρό δωράκι.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Ψυχολογικά και ερωτικά θα είσαι πολύ ανεβασμένος/η σήμερα κι η Δευτέρα μάλλον θα χάσει τη μουντάδα και τη βαρεμάρα που τη συνοδεύει συνήθως γιατί υπάρχει πιθανότητα αξιόλογης γνωριμίας. Δεν αποκλείεται να σου προκύψει μια καινούργια δουλειά, αν δεν έχεις, με καλές προοπτικές που θα τονώσει και την αυτοπεποίθησή σου αλλά και την ελπίδα σου ότι από δω και μπρος έρχονται καλύτερες μέρες για σένα.

Σε σχέση: Μια κίνηση που θα αποφασίσετε να κάνετε με το σύντροφό σου σήμερα που ίσως αφορά σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα, μελλοντικά θα σας βγει και πιθανόν να σας φέρει όλα αυτά που ονειρευόσασταν.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved