Ερωτικό ωροσκόπιο 25/10

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 25/10

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η χθεσινή μέρα ίσως σου δημιούργησε μια ένταση και σε έκανε να αισθανθείς κάπως αλλά έτσι κι αλλιώς περνάς μια περίοδο συναισθηματικά πολύ φορτισμένη και οι επιθυμίες σου προς το παρόν δε φαίνονται να καλύπτονται ή έχεις αυξήσει τα θέλω σου και μάλλον έχεις μια τάση ανικανοποίητου.
Σε σχέση: Με τον Ερμή στον 7ο οίκο τα συναισθήματα δεν κρύβονται ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου αλλά είναι πιθανό κατά καιρούς, αφού είναι ακόμα ανάδρομος, να ξεθάβονται θέματα του παρελθόντος που αναστατώνουν την ηρεμία της σχέσης και σήμερα μπορεί αυθόρμητα να πεις κάτι που θα το αναστατώσει. Να είσαι προσεκτικός/η για να μην δημιουργείς δράματα χωρίς σοβαρό λόγο.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Με τη σύνοδο Ήλιου-Αφροδίτης στον Σκορπιό, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου σου, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να κυκλοφορήσεις και να κάνει κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Έτσι κι αλλιώς ο ερωτισμός υπάρχει άφθονος, τόσο σε εσένα όσο και στην ατμόσφαιρα γύρω σου και πρέπει να τον εκμεταλλευτείς δεόντως.
Σε σχέση: Με τη Σελήνη να συνεχίζει και σήμερα να βρίσκεται στον 7ο οίκο σου ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να εξομολογηθείς τους φόβους και τις αγωνίες σου στο σύντροφό σου σχετικά με τη σχέση σας και να μοιραστείς την ευθύνη, αφού είναι πιθανό κάποιες πράξεις του να τα ενισχύουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Δεν είσαι και στα καλύτερά σου και καταβάλλεις αρκετή προσπάθεια να διατηρήσεις την καλή σου διάθεση αλλά σκέψεις και συναισθήματα για ένα άτομο σε κοντράρουν σθεναρά. Παρότι Σάββατο δεν θέλεις να βγεις και μάλλον θα αποφύγεις τις πολλές επαφές και συζητήσεις.
Σε σχέση: Καλό θα ήταν να ακούσεις τι έχει να σου πει το ταίρι σου με ιδιαίτερη προσοχή αφού κι αυτό στοχεύει στην καλυτέρευση της σχέσης σας. Μπορεί να σου φαίνεται υπερβολική η ανησυχία του, τουλάχιστον όμως εκτίμησε το γεγονός που ασχολείται και προσπαθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Είσαι άνθρωπος του έρωτα και της καψούρας και επιζητάς να βιώνεις τόσο βαθιά συναισθήματα. Όμως πολλές φορές δε σου βγαίνουν όπως τα θέλεις γιατί δίνεις βάρος στο λάθος άτομο με αποτέλεσμα να πληγώνεσαι. Σήμερα που όλα φαίνονται πιο ξεκάθαρα, πρέπει να παραμερίσεις την ανάγκη σου για μοίρασμα και να επικεντρωθείς περισσότερο στο τι επιθυμείς εσύ και πως θα το αποκτήσεις.
Σε σχέση: Μην αφήνεις την συναισθηματική σου φόρτιση να επιβαρύνει τη διάθεσή σου και να χαλάσει κάποια σχέδια που είχε κάνει ο σύντροφός σου για σήμερα. Είναι η κατάλληλη μέρα για να βγείτε και να περάσετε όμορφα.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Είναι πιο εύκολο να διακρίνεις σήμερα τις προθέσεις ενός ατόμου που σε ενδιαφέρει και ανάλογα να πράξεις ό, τι νομίζεις εσύ καλύτερο για τον εαυτό σου. Τα συναισθήματα ή η έλξη που μπορεί να υπάρχει κάνουν λίγο πιο δύσκολη τη θέση σου αλλά όσο είναι ακόμα νωρίς, φρόντισε να περάσεις τα θέλω σου και να βάλεις τα όριά σου.
Σε σχέση: Και εκεί που χαίρεσαι τη συντροφιά του αγαπημένου σου προσώπου κάποια κουβέντα του ίσως σε προβληματίσει αφού θεωρείς ότι ακόμα δεν είναι δυνατόν να γίνουν κάποια πράγματα που ζητάει αλλά από την άλλη δεν το βρίσκεις και αδικαιολόγητο γι' αυτό και θέλεις να το συζητήσετε και να βρείτε μαζί μια λύση έστω και προσωρινή που θα το ικανοποιεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Ενδεχομένως να χρειάζεται να εξετάσεις με περισσότερη προσοχή κάποια θέματα που αφορούν στα ερωτικά σου αλλά και τη στάση που τώρα τελευταία έχεις υιοθετήσει που μάλλον δε σε ευνοεί. Υπάρχει ένα έκδηλο ενδιαφέρον είτε από την πλευρά σου, είτε από κάποιο άλλο άτομο για σένα όμως είσαι ακόμα σκεφτικός/η.
Σε σχέση: Ίσως πρέπει να κάνεις μια διερευνητική συζήτηση με το ταίρι σου για να δεις πως αισθάνεται για ένα συγκεκριμένο θέμα που σας απασχολεί γιατί έχεις την εντύπωση ότι έχει επηρεαστεί αρκετά και κάτω από αυτές τις συνθήκες δε θα είναι εύκολο να καταλήξετε σε μια λύση.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Κάποιες βαθιές κρυμμένες επιθυμίες σου επανέρχονται με ένταση στην επιφάνεια και σε αναγκάζουν δώσεις μεγαλύτερη σημασία. Αντιλαμβάνεσαι ότι πρέπει να βάλεις σε προτεραιότητα εσένα και τη συναισθηματική σου κάλυψη και όχι τον εκάστοτε σύντροφο και μετά να περιμένεις ανταπόδοση. Όταν οριοθετήσεις το τι δίνεις και τι παίρνεις τότε θα το καταφέρεις.
Σε σχέση: Μια πολύ ερωτική βραδιά αναμένεται για σένα και το ταίρι σου καθώς και από τις δύο πλευρές το συναίσθημα περισσεύει. Όμως μην αφήσεις κάποια θέματα του παρελθόντος να κάνουν την εμφάνισή τους γιατί θα χαλάσεις το κλίμα. Επικεντρώσου στο τώρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σου και με τον Ήλιο σου σε σύνοδο με την Αφροδίτη όχι μόνο ενισχύεται ο μαγνητισμός σου αλλά και η ανάγκη σου να αλλάξεις στυλ και εμφάνιση, προκειμένου να τονώσεις το σεξαπίλ σου αλλά και να τραβήξεις το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου πάνω σου. Ένα καινούργιο ρούχο, ένα νέο κούρεμα είσαι σίγουρος/η ότι θα βοηθήσει τα μέγιστα στο στόχο σου.
Σε σχέση: Όλα τα βιώνεις αρκετά έντονα αυτό το διάστημα και είναι πολύ πιθανό σε κάποιες περιπτώσεις να φτάνεις στα άκρα ή να επιμένεις ότι έχει δίκιο και να μη δέχεσαι κουβέντα από το ταίρι σου. Για σήμερα, τουλάχιστον, καλό θα ήταν να ακούσεις και τη δική του θέση αλλά και το πώς αισθάνεται τον τελευταίο καιρό γιατί θα είναι πολύ διαφωτιστικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Δεν είσαι στα πάνω σου αυτό το διήμερο και όλα τα βλέπεις περίεργα ή καχύποπτα. Προσπαθείς να ξαναβρείς τον εύθυμο και χαλαρό εαυτό σου αλλά ούτε ότι είναι Σάββατο βοηθά, ούτε ο καιρός που συνεχίζει να είναι βαρύς, ούτε βέβαια τα ερωτικά σου που δεν ξέρεις καν αν οι κινήσεις σου θα βγάλουν κάπου. Υπομονή γιατί αύριο ξημερώνει μια άλλη μέρα.
Σε σχέση: Το να εξομολογηθείς κάποια πράγματα στο ταίρι σου είναι κάτι που σκέφτεσαι εδώ και καιρό αλλά δεν είσαι σίγουρος/η για τις αντιδράσεις του και στο τέλος το αναβάλλεις. Ίσως θα έπρεπε να πεις μόνο όσα πιστεύεις ότι δεν πρόκειται να το αναστατώσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Κατά τη γνώμη σου όσο σκληρή κι αν είναι μια αλήθεια πρέπει να λέγεται και σήμερα μια κουβέντα με φίλους σου που σχετίζεται με τα ερωτικά σου ίσως σε κάνει να ανοίξεις το στόμα σου και να πεις πράγματα που μπορεί να τα πιστεύεις αλλά να πληγώσουν. Το ότι έχεις βάλει τον πήχη ψηλά γιατί θεωρείς ότι το αξίζεις δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους την λες επειδή δεν κάνουν το ίδιο.
Σε σχέση: Υπάρχει πιθανότητα σήμερα ο σύντροφός σου να μετατρέψει μια απλή υπόθεση σε μέγα δράμα και να αρχίσει να σε εκνευρίζει αλλά καλό θα ήταν να μην τον αποπάρεις και να λειτουργήσει με περισσότερη κατανόηση. Αν δεν γίνεις αυταρχικός/η, γρήγορα θα καταλάβει ότι υπερβάλλει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Θέλεις να υπάρχει περισσότερη ουσία και βάθος στην ερωτική σου ζωή και σε απασχολεί αρκετά το γεγονός ότι ακόμα δεν έχεις βρει κάποιο άτομο που υπόσχεται κάτι τέτοιο ή να σε κάνει να το επιδιώξεις. Υπάρχει πιθανότητα όμως όλο αυτό να είναι απόρροια των ημερών και όχι πραγματική σου ανάγκη. Αν συνεχίσεις να νιώθεις κατά αυτό τον τρόπο, τότε πρέπει να αλλάξεις την κατεύθυνση που κινείσαι για να το συναντήσεις.
Σε σχέση: Αν θέλεις πραγματικά να βελτιώσεις τη σχέση σου ή να υπάρχει ηρεμία ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου προσπάθησε να αναγνωρίζεις τη μοναδικότητά του γιατί μπορεί να τον βλέπεις και σαν φίλο αλλά είναι πρωτίστως ο άνθρωπος με τον οποίο είσαι ερωτευμένος/η!

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Είναι πλέον ξεκάθαρο και το τι νιώθεις και το τι γνώμη έχεις για ένα άτομο που σε ενδιαφέρει γιατί έχεις κάνει τις ανάλογες έρευνες που σε βοήθησαν να καταλήξεις. Επιπλέον το ένστικτό σου δουλεύει ρολόι και αποδείχτηκε αλάνθαστο, οπότε μπορείς πια να κινηθείς για να το προσελκύσεις.
Σε σχέση: Μια βαρετή ή δύσκολη δουλειά μπορεί να μετατραπεί σε διασκεδαστική δραστηριότητα, αν μπορέσεις να πείσεις το σύντροφό σου να σε βοηθήσει να την κάνεις. Πρώτα όμως πρέπει να αρχίσεις να την βλέπεις εσύ έτσι και όχι να δυσανασχετείς.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved