Ερωτικό ωροσκόπιο 14/9

Πώς επηρεάζει ο Άρης στον Τοξότη τα ερωτικά σου;

Ερωτικό ωροσκόπιο 14/9

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης από σήμερα μπαίνει στο ζώδιο του Τοξότη και έρχεται να πυροδοτήσει κι άλλο το ήδη ζεστό κλίμα. Η εξωστρεφής και παρορμητική φύση σου, συναντά τον ενθουσιασμό και την περιπέτεια, δημιουργώντας ένα απίστευτο μείγμα ερωτισμού και τρέλας. Όπως αντιλαμβάνεσαι ησυχία δε θα βρίσκεις ενώ είναι πολύ πιθανές και οι απερίσκεπτες κινήσεις, ιδίως αν είσαι ελεύθερος/η, χωρίς να αναλογιστείς τις συνέπειες. Δε θα σε χωράει ο τόπος κι όλο έξω θα θέλεις να είσαι, οπότε λογικό είναι να βρεις κι ένα άτομο που θα ακολουθήσει τους ρυθμούς σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Παίρνεις φωτιά από τον Άρη στον Τοξότη που εισέρχεται στον 8ο οίκο σου, οπότε αφήνεις πίσω σου κολλήματα και αντιστάσεις και με περίσσιο θάρρος μπαίνεις μέχρι τα μπούνια στο ερωτικό παιχνίδι, κοιτάζοντας μόνο το «τώρα» και πως θα περάσεις καλύτερα, κυρίως αν έχεις γεννηθείς το πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο, γιατί εσύ του τρίτου δε θα αποτινάξεις τελείως τους περιορισμούς του Κρόνου. Είτε είσαι ελεύθερος/η, είτε σε σχέση, πρόσεχε την τσέπη σου γιατί προκειμένου να εντυπωσιάσεις μάλλον θα τινάξεις την μπάγκα στον αέρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ξεκινά μια πολύ έντονη περίοδος για σένα με απίστευτη ενέργεια, αρκετές δραστηριότητες αλλά και εντάσεις στη σχέση σου που μεν θα είναι περαστικές αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα σε αναστατώνουν όποτε κι όταν γίνονται. Εδώ τα γρήγορα αντανακλαστικά σου θα σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα, ώστε να μην δίνεις παραπάνω σημασία απ' όσο χρειάζεται. Από την άλλη, αν είσαι ελεύθερος/η η αίσθηση της απεριόριστης ελευθερίας που ίσως αποκτήσεις δε θα σ' αφήνει να σταθείς σε ένα άτομο, αφού με την παραμικρή αφορμή θα οδεύεις για το επόμενο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η είσοδος του Άρη στον Τοξότη εκ πρώτης όψεως και από την άποψη εξωτερικών γεγονότων που θα μπορούσε να προκαλέσει η παρουσία του, δεν δείχνει ανησυχητική. Εντούτοις, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εντάσεις στη δουλειά σου που θα σου προσδώσουν μια συναισθηματική φόρτιση η οποία θα σε κάνει να χάνεις εύκολα την ψυχραιμία σου και κατ' επέκταση το δίκιο σου. Όπως αντιλαμβάνεσαι, αυτή η κατάσταση θα επεκταθεί και στη σχέση σου που τα απότομα ξεσπάσματά σου θα είναι αρκετά συχνά.

ΛΕΩΝ

Εξωστρεφή, τολμηρό/η αλλά και ανυπόμονο/η σε κάνει ο Άρης στον εξίσου πύρινο Τοξότη. Δε θα κάτσεις πολύ να λογαριάσεις τα αποτελέσματα των κινήσεων στα ερωτικά σου και το μόνο που θα σκέφτεσαι είναι ο στόχος σου και πως θα τον κατακτήσεις. Είναι πολύ πιθανό το κέντρο του ενδιαφέροντος σου να μετατοπίζεται αρκετά συχνά, χωρίς να σου στοιχίζει συναισθηματικά και να μην κολλάς σε κανένα άτομο, απρόθυμο ή διστακτικό, να ρισκάρει το επόμενο βήμα μαζί σου. Σίγουρα θα περάσεις πολύ καλύτερα, αν δεν έχεις σχέση.

{iframe} https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/167808132&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300}{/iframe}

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η οικογένεια αλλά και οι σχέσεις σου με αυτή θα σε απασχολήσουν αρκετά αυτό το διάστημα και είναι πολύ πιθανό να τσακωθείς με κάποια μέλη της που θα σου φανούν ή θα επιχειρήσουν μια παρέμβαση στην προσωπική σου ζωή. Η επίδραση θα είναι μεγάλη και η αναστάτωση που μπορεί να προκληθεί θα επηρεάσει, θες - δε θες και την ερωτική σου σχέση που ξαφνικά δε θα δέχεσαι μύγα στο σπαθί σου, αφού μόλις θα πάει το ταίρι σου να ανοίξει το στόμα του κατευθείαν θα εκνευρίζεσαι. Όμως η Αφροδίτη που συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σε προστατέψει, ώστε να μη φτάνεις στα άκρα.

ΖΥΓΟΣ

Νεύρα, εντάσεις αλλά και ακόρεστη διάθεση για να μάθεις και να καταπιαστείς με πολλά φέρνει ο Άρης στον Τοξότη. Θα βρίσκεσαι συνεχώς σε κίνηση και είναι πιθανό ένα ταξίδι εντός ή εκτός χώρας που, πέρα από τις καινούργιες προοπτικές που θα σου δώσει, θα σου φέρει και μια ερωτική γνωριμία που θα σε συναρπάσει αλλά θα σε βάλει και σε προβληματισμό για την έκβασή της. Επαφές και έξοδοι με άτομα, ίσως νεαρότερα ηλικιακά σε ανανεώνουν και σου ανοίγουν την όρεξη να δοκιμάσεις καινούργια πράγματα στα ερωτικά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιό σου και περνάει στον Τοξότη αλλά δε φαίνεται να σε πτοεί ιδιαίτερα, αφού ήδη έχεις γευτεί τα ορεκτικά και είναι έτοιμος/η να περάσεις στο κυρίως πιάτο στα ερωτικά σου. Αλλά, η όρεξή σου είναι αρκετά μεγάλη και πιθανά να ζητήσεις και δεύτερο και τρίτο... Σεξουαλικά δεν πιάνεσαι αφού η λίμπιντό σου φαίνεται να εκτοξεύεται στα ύψη φέρνοντας μαζί και πάθη, ζήλειες και τσακωμούς που όσο γρήγορα έρχονται άλλο τόσο εκτονώνονται. Αν είσαι σε σχέση όμως θα επέλθει επιτέλους μια ηρεμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης καλπάζει με φόρα στο ζώδιό σου και λειτουργεί σαν ακαριαίο φυτίλι στη σχέση σου. Είσαι αποφασισμένος/η να πατήσεις πόδι, να αποτινάξεις κάθε εμπόδιο, «πρέπει» και περιορισμό που νομίζεις ότι σου έχει βάλει ο σύντροφός σου και να απελευθερωθείς από τα αόρατα δεσμά που πιστεύεις ότι υπάρχουν. Αυτό μπορεί να προκαλέσει κόντρες αλλά και μια αλλαγή συμπεριφοράς από την πλευρά του. Αν είσαι ελεύθερος/η, η παιχνιδιάρικη και περιπετειώδης διάθεση που θα έχεις σε συνδυασμό με το φλογερό ταμπεραμέντο σου θα σε κάνει ακαταμάχητο/η γι' αυτό θα είναι αρκετά δύσκολο να σου αντισταθεί όποιο άτομο στοχεύσεις με τα βέλη σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η υπομονή σου θα δοκιμαστεί και είναι πολύ πιθανό να τη χάσεις με τον Άρη στο 12ο οίκο σου αλλά δε θα σε νοιάξει κι ιδιαίτερα, αφού έχεις την πεποίθηση ότι και που την είχες το μόνο που κατάφερες είναι να σε περνούν χαζό/η και να προσπαθούν να σε εκμεταλλευτούν. Η περίοδος χάριτος λαμβάνει τέλος και στα ερωτικά σου, αφού θα λειτουργήσεις άμεσα και απότομα. Αν τυχόν διατηρείς κάποια κρυφή σχέση καλό θα ήταν να λάβεις τα μέτρα σου γιατί κινδυνεύεις να βγουν όλα στη φόρα και να μπεις σε μπελάδες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης θα σου δώσει άφθονη ενέργεια και διάθεση να ξανοιχτείς και να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο. Δεν αποκλείεται στην προσπάθειά σου να γνωρίσεις νέο κόσμο και παρέες, να σου παρουσιαστούν κι οι ερωτικές ευκαιρίες. Εντούτοις θα πρέπει να μη σε πιάσει η πρεμούρα για να δημιουργήσεις σχέση γιατί θα «σκοντάψεις». Διασκέδασε, πέρασε καλά αλλά χωρίς να πιεστείς πουθενά. Μια διαφωνία στις απόψεις ή στην οπτική ίσως φέρει και τη ρήξη με τους φίλους σου, ωθώντας σε να στραφείς στην αναζήτηση ενός ατόμου που πέρα από το ερωτικό θα ταιριάζετε και σε άλλα πράγματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα σε «ξυπνήσει» αυτός ο Άρης και θα σε κινητοποιήσει να κάνεις πράγματα ίσως και πέρα από τα όριά σου, δοκιμάζοντας καινούργιες καταστάσεις και εμπειρίες. Το «όσο ζω, μαθαίνω» θα έχει μεγάλη σημασία για σένα πια και θα ισχύει στο σύνολο της προσωπικής σου ζωής, επαγγελματικής και ερωτικής. Πολλές θα είναι οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες αφού ενισχύεται η έλξη που ασκείς στο αντίθετο φύλο αλλά η προσοχή σου να μην περάσεις στην υπερβολή θα πρέπει να είναι μεγάλη. Αν καταφέρεις να διατηρήσεις έστω κάποιες από τις επιφυλάξεις σου, τότε θα έχεις μια πολύ ενδιαφέρουσα περίοδο.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved