Ερωτικό ωροσκόπιο 15/7

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 15/7
ars

ΚΡΙΟΣ

Μετά από αρκετές μέρες στην ενέργεια και τη δράση, νιώθεις την ανάγκη να ηρεμήσεις γιατί οι μπαταρίες σου είναι σχεδόν άδειες και χρειάζεσαι επειγόντως να τις «φουλάρεις». Άλλωστε σε περιμένουν μεγάλες στιγμές και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα. Παρ' όλο όμως που σκέφτεσαι ότι ένας ύπνος σου χρειάζεται περισσότερο απ' όλα, τελικά πάλι σε... δουλειά θα βρεθείς με το ταίρι σου ή με ένα άτομο που σου αρέσει.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Είσαι σχετικά στα καλά σου σήμερα και οι χαλαροί ρυθμοί της ημέρας συμβαδίζουν αρκετά με τους δικούς σου. Χρειάζεσαι αυτή την ηρεμία για να έχεις καθαρή εικόνα των πραγμάτων για να αποφασίσεις τι θέλεις και πως θα κινηθείς από δω και πέρα στα ερωτικά σου. Ίσως κάποιοι φίλοι σου βρεθούν δίπλα σου ή θα αποζητήσεις εσύ τη συντροφιά τους προκειμένου να συζητήσεις μαζί τους κάποιο πρόβλημα που πιθανόν να αντιμετωπίζεις στη σχέση σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Αρκετά ευαίσθητος/η είσαι σήμερα κι ίσως κάποια θέματα ξυπνήσουν την συναισθηματική σου πλευρά. Αυτή σου η στάση θα σε φέρει πιο κοντά στο ταίρι σου που μάλλον θα το ξενίσει γιατί σε έχει συνηθίσει πολύ πιο ανέμελο/η και χαλαρό/η και θα χαρεί με αυτή σου την αλλαγή. Δεν αποκλείεται κιόλας να γίνει η αφορμή για μια ειλικρινή και εκ βαθέων κουβέντα μεταξύ σας που ενδέχεται να αλλάξει τα δεδομένα στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η έχεις την ανάγκη σήμερα μιας ζεστής αγκαλιάς.

cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια συζήτηση σήμερα με το ταίρι σου ίσως λύσει ένα μυστήριο που υπήρχε και σου δημιουργούσε αμφιβολίες γιατί δεν ήξερες πώς να εκλάβεις κάποια πράγματα από την πλευρά του. Ίσως έρθουν στην επιφάνεια και κάποια παράπονά του ή συναισθήματα που προσπαθούσε να διαχειριστεί και γι' αυτό είχε περίεργη συμπεριφορά απέναντί σου. Καλά θα κάνεις πάντως να ακούσεις με προσοχή αυτά που θα σου πει και να μην τα πάρεις προσωπικά.

ΛΕΩΝ

leont

Οι ρυθμοί σου έχουν πέσει κάπως σήμερα, σε σύγκριση με τις δύο προηγούμενες ημέρες, αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα λείψει ο αισθησιασμός και το ρομαντικό πνεύμα από τη ζωή σου και ίσως υπάρξει ένα άτομο που θα το ενισχύσει. Θα σε φλερτάρει με στυλ, θα έχει τακτ, μάλλον θα κολλήσεις μαζί του και θα νιώσεις πως είναι να πετάς στα σύννεφα. Αν είσαι σε σχέση, σε περιμένει μια όμορφη και άκρως ερωτική βραδιά για δύο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Η Σελήνη στους Ιχθύες έρχεται να σε ξεκουράσει, να σε χαλαρώσει και να δημιουργήσει τις απαραίτητες συνθήκες για να τονώσεις συναισθηματικά τη σχέση σου και να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου. Να δώσεις αλλά και να πάρεις αγάπη, στήριξη και φροντίδα και να ξαναθυμηθείς ό, τι σας ενώνει. Αν είσαι ελεύθερος/η, ίσως κάποιο άτομο με κουλτούρα ή χαμηλών τόνων σου τραβήξει το ενδιαφέρον και θελήσεις να αποκτήσεις περισσότερες επαφές μαζί του.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Η σημερινή μέρα θα λειτουργήσει καταπραϋντικά και χαλαρωτικά πάνω σου μετά από την έντονη συναισθηματική έξαρση που βίωσες τις προηγούμενες ημέρες και έτσι θα μπορέσεις να ηρεμήσεις αλλά και να σκεφτείς τι θέλεις και τι σου λείπει από την προσωπική σου ζωή. Πιθανόν η θεώρησή σου να είναι εμπλουτισμένη με αρκετή χρυσόσκονη και σε αποχρώσεις του ροζ ή να μην έχει και πολύ σχέση με την πραγματικότητα και να ψάχνεις το ιδανικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Εκμεταλλεύσου την ηρεμία της σημερινής ημέρας για να χαλαρώσεις και να ισορροπήσεις λίγο γιατί το διήμερο που πέρασε πολλά μπορεί να συνέβησαν που ούτε λίγο ούτε πολύ σου άλλαξαν κάποια δεδομένα στη σχέση σου και πρέπει να τα επεξεργαστείς περισσότερο. Αν είσαι ελεύθερος/η, δεν μπορείς να κατευνάσεις τα έντονα συναισθήματα μέσα σου που τρέφεις για ένα άτομο και αυτό από τη μια σε ενοχλεί αλλά από την άλλη σε βάζει σε διαδικασία να το κυνηγήσεις περισσότερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Ακόμα κι εσύ κάποια στιγμή χρειάζεσαι την ξεκούραση του πολεμιστή, προκειμένου να σταματήσεις να τρέχεις δεξιά – αριστερά, να πάρεις μια ανάσα και να απολαύσεις την ομορφιά της ζωής. Είναι μια μέρα χαλαρή, που θα σου δώσει τη δυνατότητα να μην κάνεις απολύτως τίποτα και να αράξεις στο χώρο σου, αγκαλιά με το αγαπημένο σου πρόσωπο, να ηρεμήσεις, να πείτε τα δικά σας και να βιώσεις κάτι περισσότερο συναισθηματικό κι όχι τόσο σεξουαλικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Όλες αυτές τις μέρες έχεις μια ανυπομονησία μέσα σου και αυτό σου δημιουργεί νευρικότητα. Βιάζεσαι να πας παρακάτω και να ζήσεις καινούργια πράγματα γι' αυτό και το μυαλό σου ίσως είναι απασχολημένο συνεχώς με διάφορα σενάρια, για κάποιο πρόσωπο ή γενικά για την ερωτική σου ζωή. Σήμερα πάντως η φαντασία σου θα οργιάσει καθώς θα προσπαθήσεις να κάνεις εικόνες τις επιθυμίες σου. Δεν πειράζει αν ξεφύγεις και λίγο. Έχεις τα αντανακλαστικά να επανέρθεις γρήγορα στην πραγματικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Το ζητούμενο της σημερινής μέρας είναι η φαντασία και ο ρομαντισμός και μπορεί αυτά τα δύο να σε βοηθήσουν ουσιαστικά στην ερωτική σου ζωή, αν τα επιστρατεύσεις για να ανεβάσεις το επίπεδο στη σχέση σου και να λειτουργήσεις πιο συναισθηματικά. Αν είσαι ελεύθερος/η έχεις αποφασίσει ότι δε θέλεις να ζορίσεις τα πράγματα ανάμεσα σε σένα και ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει κι ίσως σήμερα αφήσεις το θέμα λίγο λάσκα, για να μην φανεί κιόλας ότι εξαρτάσαι από αυτό.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Η Σελήνη στο ζώδιό σου βοηθά στο να διατηρήσεις τη θετική σου ενέργεια και το ρομαντισμό σου αλλά και να ενισχύσει την αισιοδοξία που διαθέτεις. Το παν για σένα είναι να μην υπάρχουν καυγάδες και κόντρες στη σχέση σου γιατί σε φορτίζουν αρνητικά και δεν μπορείς εύκολα να τα διαχειριστείς. Όμως, σήμερα θα περάσει το δικό σου αλλά με τρόπο που δεν θα προκαλέσει τις αντιδράσεις του συντρόφου σου. Αν είσαι ελεύθερος/η φρόντισε να μην παρατραβάς το μυστήριο, ούτε να περνάς τόσο απαρατήρητος/η γιατί δεν θα σε προσεγγίσει εύκολα κάποιο άτομο που σου αρέσει.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved