Ερωτικό ωροσκόπιο 11/10

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 11/10
ars

ΚΡΙΟΣ

Θέλετε να σας αποδέχονται γι' αυτό που είστε κι όχι γι' αυτό που ίσως θα μπορούσατε να γίνετε κατόπιν προτροπής άλλων. Αν αλλάξετε κάτι, θα το κάνετε μόνο και μόνο γιατί το επιθυμείτε εσείς και είστε αποφασισμένοι σήμερα να περάσετε αυτό το μήνυμα και στο πρόσωπο που συνδέεστε ερωτικά. Άλλωστε δεν το κοροϊδέψατε ποτέ για το ποιόν σας, οπότε αν του αρέσετε καλώς, αν όχι, δικό του πρόβλημα.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Το πρόγραμμα της ημέρας σας περιλαμβάνει αρκετές υποχρεώσεις και συναντήσεις που πρέπει να κάνετε με κάποια άτομα για να ξεδιαλύνετε ένα κοινό σας θέμα. Πιθανόν να σύρετε και το σύντροφο μαζί σας για περισσότερη συμπαράσταση. Ερωτικό κλίμα δεν το λες, αφού ο χρόνος σας είναι περιορισμένος κι όταν ή αν καταφέρετε να ξεμπερδέψετε θα σας έχει πιάσει η νύχτα και κανείς από τους δυο σας δε θα έχει... όρεξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Νιώθετε την ανάγκη σήμερα να βάλετε κάποιες προτεραιότητες στη ζωή σας και να χειριστείτε καλύτερα κάποια ερωτική σας υπόθεση, που σας τρώει αρκετό από το χρόνο σας και δε σας επιτρέπει να ασχοληθείτε και με άλλα φλέγοντα ζητήματα της τρέχουσας περιόδου. Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι θα το κάνετε και πράξη γιατί καλές και άγιες οι προθέσεις σας, όμως τελικά δεν πείθεστε με τα «πρέπει».

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ξέρετε ότι πρέπει να αναλάβετε κάποιες πρωτοβουλίες στη σχέση σας που θα έχουν άμεσο αντίκτυπο και στη δική σας αισθηματική και ψυχολογική ισορροπία. Όμως, παρ' όλες τις ευκαιρίες που σας δόθηκαν, και μάλιστα πρόσφατα, εσείς προτιμήσατε είτε να ελιχτείτε για να αποφύγετε τις ρήξεις, είτε να αρχίσετε τα παράπονα. Εκμεταλλευτείτε σήμερα την Σελήνη στον Αιγόκερω, μπας και καταφέρετε να κάνετε κάτι αποφασιστικής σημασίας.

ΛΕΩΝ

leont

Ενδεχομένως να έχετε κουραστεί αυτές τις μέρες και να έχετε χάσει τη σιγουριά σας, ιδιαίτερα μετά από τα αλλεπάλληλα ερωτικά κρούσματα που έχετε κάνει σε ένα άτομο, που δείχνει ότι δεν πολυενδιαφέρεται. Ο Άρης στο ζώδιό σας θα παραμείνει μόνο λίγες μέρες ακόμα, γι' αυτό προσπαθήστε σήμερα να ανασυνταχτείτε και να μαζέψετε τις δυνάμεις σας γιατί ο αγώνας δεν έχει τελειώσει ακόμα. Κι έχετε και καθυστερήσεις...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Το μότο σας είναι «πάνω απ' όλα η δουλειά» αλλά σήμερα ίσως το παρακάνετε με ένα εργασιακό σας θέμα που εδώ και μέρες αποτελεί το βραχνά σας. Κι αν η μέρα είναι αφιερωμένη στα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις, μάλλον δίκιο θα έχει το έτερο ήμισυ που θα αρχίσει να γκρινιάζει, αφού είτε δεν του αφιερώνετε πολύ από τον προσωπικό σας χρόνο όπως θα «έπρεπε» ή ακόμα κι αν είστε μαζί πάλι για επαγγελματικά μιλάτε.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Τα πράγματα δεν πήγαν έτσι όπως τα υπολογίζατε στα ερωτικά σας, γεγονός που σας κάνει κάπως μελαγχολικούς σήμερα. Πριν όμως αρχίσετε να σιγομουρμουρίζετε το στίχο «η ζωή μου πια, θλιβερό τοπίο» και σας πάρει από κάτω, σκεφτείτε ότι υπάρχει κι ένας Ουρανός εκεί πάνω που είναι μάστερ στις ανατροπές. Επειδή λοιπόν δεν ξέρετε τι θα σας ξημερώσει αύριο, μη βιάζεστε να φορέσετε μαύρες πλερέζες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Μια συνάντηση με το αγαπημένο σας πρόσωπο σήμερα, θα πάρει άλλη τροπή απ' αυτή που φανταζόσασταν πριν ξεκινήσετε να βρεθείτε. Πολύ πιθανόν να σας βγάλει κάποιες επιπλέον ανάγκες του που δεν είχαν περάσει από το μυαλό σας ή να σας πιέσει ψυχολογικά να οριστικοποιήσετε τη σχέση σας γιατί ο καιρός περνάει. Και στις δύο περιπτώσεις ενδεχομένως να κλωτσήσετε, αφού ακόμα δεν είστε σίγουροι μέσα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Η συνεχής συναισθηματική και υλική σας σπατάλη, βάζει σε κίνδυνο τους «πόρους» σας, καθότι δεν είναι και ανεξάντλητοι, ασχέτως αν εσείς νομίζετε ότι η τύχη θα είναι πάντα με το μέρος σας. Καλό λοιπόν είναι σήμερα να μαζευτείτε κάπως και να κάνετε μια αποχή ή να περιορίσετε το υπερβολικό σας δόσιμο σε έρωτες και αισθήματα γιατί ίσως στην πορεία βρεθείτε «ακάλυπτοι».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Η Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο έρχεται να σας θυμίσει ότι όσο υποχρέωση έχετε να φροντίζετε και να παρέχετε στους άλλους, άλλη τόση και μεγαλύτερη είναι αυτή προς τον εαυτό σας. Πάρτε λοιπόν χαρτί και μολύβι και βάλτε κάτω τι σας χρωστάτε τόσο καιρό και δεν το έχετε λάβει. Σκεφτείτε ότι, μόνο αν είστε γεμάτοι εσωτερικά, θα είστε καλά στη σχέση σας ή θα έχετε καλύτερες προοπτικές στα ερωτικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Αν ήταν δυνατόν σήμερα θα επιλέγατε να είστε μακριά από όλους και όλα με μοναδική συντροφιά τη σιωπή μέσα σε μια ζεστή αγκαλιά. Το πιο πιθανό όμως είναι να μην είστε... στο μικρό σπίτι στο λιβάδι ή το βουνό αλλά να έχετε πολλά για να τρέξετε και να ξεκαθαρίσετε. Τουλάχιστον όμως το βράδυ μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την ηρεμία με το ταίρι σας.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Σήμερα, θα αποπειραθείτε να γίνετε ρεαλιστές. Όχι δεν είναι ανέκδοτο ούτε λογοπαίγνιο. Απλά θα αποδεχτείτε μια πραγματικότητα που μέσα σας ξέρετε ότι ισχύει και συχνά την αποποιείστε. Ποιά είναι αυτή; Ότι για να είστε ευτυχισμένοι, να περνάτε όμορφα και να έχει νόημα η μέρα σας, η μόνη περίπτωση είναι να βρίσκεστε με το συγκεκριμένο άτομο με το οποίο είστε ερωτευμένοι. Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved