Ερωτικό ωροσκόπιο 11/8

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 11/8
ars

ΚΡΙΟΣ

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται! Ξυπνάτε με διάθεση να πάρετε το πάνω χέρι και να βάλετε νέα δεδομένα στα αισθηματικά σας γιατί το κακό έχει παραγίνει. Επιπλέον, σκέφτεστε ότι ήρθε η ώρα να κάνετε και κάποια ξεκαθαρίσματα στη σχέση σας, αφού τα πράγματα πλέον άλλαξαν και δε σας παίρνει να το αναβάλετε.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Παρόλο που αισθάνεστε πιο δυνατοί και αποφασισμένοι να κάνετε αυτά που έχετε βάλει στο μυαλό σας, σαν να υπάρχει ένα αόρατο εμπόδιο και κάπου κολλάτε. Φταίει το ότι η εποχή δεν ενδείκνυται, φταίει ότι ακόμα, παρά τις υποσχέσεις, τα αισθηματικά σας είναι στο ίδιο σημείο; Ούτε κι εσείς δεν ξέρετε αλλά σίγουρα θέλετε να το παλέψετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Σήμερα, δεν προλαβαίνετε ούτε ανάσα να πάρετε από τα τόσα που είχατε παραμελήσει και έχουν μαζευτεί. Αν δεν είστε ήδη σε κάποια παραλία να επιδίδεστε στις δημόσιες σχέσεις, τότε την πατήσατε. Μην ανησυχείτε όμως κι σεις που ακόμα είστε στην πόλη έχετε μια θαυμάσια ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον.

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ε, ναι λοιπόν είναι η σειρά σας να γελάσει η καρδιά σας! Τόσο καιρό προσπαθείτε να αλλάξετε δεδομένα και καταστάσεις στην προσωπική σας ζωή και πάνω που χαίρεστε ο Ουρανός σας τα ανατρέπει όλα. Επιτέλους, έφτασε και για σας η ώρα να γελάσει πονηρά το χειλάκι σας με τις εξελίξεις που υπάρχουν στα ερωτικά σας.

ΛΕΩΝ

leont

Σήμερα, νιώθετε μια επιπλέον πίεση, σαν κάποιος να σας έχει βάλει το μαχαίρι στο λαιμό και πρέπει να αποφασίσετε τι θα κάνετε με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει. Καλό είναι να μην αφήνετε απλά να αιωρείται μια κατάσταση αλλά δεν χρειάζεται κιόλας να αισθάνεστε ότι δεν έχετε άλλα περιθώρια. Ηρεμήστε και αφήστε την καρδιά σας να μιλήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Νιώθετε κάπως κουρασμένοι σήμερα και θα επιδιώξετε την ηρεμία σας. Πολλοί από σας θέλετε να μείνετε λίγο μόνοι και να σκεφτείτε διάφορα θέματα που καλείστε να αντιμετωπίσετε στη σχέση σας. Βλέπετε ότι ίσως υπάρχει μια χαλαρότητα από τη μεριά του συντρόφου η οποία δεν συνάδει με τα δικά σας θέλω ή τις προσδοκίες σας.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Σήμερα με τη Σελήνη στο ζώδιό σας επιζητάτε όμορφα λόγια, αγάπη και φροντίδα από το σύντροφό σας. Αν πάλι είστε ελεύθεροι, η γοητεία και η έλξη που ασκείτε στο άλλο φύλο είναι δεδομένη οπότε μην περιμένετε άλλο. Ανοίξτε τα φτερά σας και κατευθυνθείτε προς τα κει που βλέπετε ότι υπάρχουν προοπτικές για να κάνετε μια νέα αρχή με μια σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Νιώθετε ότι ένας αέρας ερωτισμού σας διαπερνά και σας γεμίζει ενέργεια αλλά δεν μπορείτε να τον απολαύσετε. Επειδή το ανικανοποίητο είναι στη φύση σας και δεν μένετε εύκολα ευχαριστημένοι ίσως πρέπει να δαμάσετε λίγο τις υπέρμετρες επιθυμίες σας ή την απολυτότητά σας γιατί σίγουρα δεν μπορούν να γίνουν όλα με τη μία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Σήμερα το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι ένα βήμα πίσω και να αναλογιστείτε γιατί ενώ ξέρετε τι πρέπει να γίνει για να προσελκύσετε ερωτικά ένα συγκεκριμένο άτομο στο τέλος στραβώνει. Μήπως φταίει το γεγονός ότι εσείς ελέω Δία πέφτετε με τα μούτρα και το τρομάζετε με όλη αυτή τη φούρια; Μια υπόθεση είναι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Έχετε πάρει τις αποφάσεις σας, ιδιαίτερα σε κάποια θέματα που αφορούν στα ερωτικά σας και θα τις στηρίξετε ό, τι και να γίνει. Ακόμα όμως κι αν θέλατε να κάνετε πίσω και να ακούσετε τις συμβουλές που σας δίνουν κάποιοι δικοί σας δε σας αφήνουν οι περιστάσεις. Φροντίστε μόνο να μην γίνετε απότομοι και χαλάσετε τελείως τις σχέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Αν κάτι θέλετε αυτές τις μέρες είναι να τελειώσουν κάποια θέματα που από το κεφάλι σας μέχρι την υλοποίηση σάς τυράννησαν αρκετά. Θεωρητικά μιλώντας και για όλη την υπόλοιπη περίοδο στόχος σας είναι να σταθεροποιήσετε μία ερωτική σχέση που είναι ακόμα στα σκαριά και μετά να αρχίσετε να την απολαμβάνετε.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Δεν είστε και πολύ στα πάνω σας σήμερα γιατί νιώθετε κουρασμένοι και αποκαμωμένοι και θέλετε να χωθείτε σε μια αγκαλιά για στοργή και φροντίδα. Νιώθετε ότι ο οργανισμός σας έχει εξαντληθεί και πρέπει να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Για μια ακόμα φορά λοιπόν θα αντιληφθείτε ότι κάπου πρέπει να βάλετε όρια και να μην τρέχετε μόνο για τους άλλους.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved