Ερωτικό ωροσκόπιο 9/8

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 9/8
ars

ΚΡΙΟΣ

Γκρινιάζετε και μιζεριάζετε είτε γιατί δε σας αφήνουν στην ησυχία σας είτε γιατί δε σας βγήκε τόσο καλά με ένα πρόσωπο που κυνηγούσατε κι όλα σας φταίνε. Επειδή δεν το έχετε όμως να γίνεστε χάλια, γρήγορα θα σας περάσει. Μερικοί από σας θα σταματήσετε τις πολύ παρορμητικές και αυθόρμητες κινήσεις και θα αρχίσετε εσωτερικά να μαζεύεστε.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Σήμερα, σας κατακλύζει μια απίστευτη ερωτική και ηδυπαθής διάθεση. Το σύμπαν συμβαδίζει με το μήνα κι έχει αρχίσει να κινείται στους δικούς σας αργούς, νωχελικούς ρυθμούς, οπότε νιώθετε στο στοιχείο σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι σιγουριά και αυτοπεποίθηση που θα σας βοηθήσουν στις όποιες κινήσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Εξαιτίας της Σελήνης στην Παρθένο δεν έχει ξεκούραση για σας σήμερα, αφού το σπίτι σας θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο. Οργανώνεστε λοιπόν κι αρχίζετε τη φασίνα αλλά κάτι η ζέστη, κάτι η μέρα γρήγορα θα εγκαταλείψετε το ξεσκονιστήρι και τη σφουγγαρίστρα. Μπανάκι, φτιάξιμο και έτοιμοι να επιδοθείτε στο αγαπημένο σας σπορ αυτήν την περίοδο, το φλερτ.

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ηρεμία και η τάξη σιγά-σιγά αποκαθιστώνται στη σχέση σας γι' αυτό κι εσείς χαλαρώνετε κι αποφασίζετε να απολαύσετε τη μέρα. Με όλα αυτά που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στη ζωή σας με τον Άρη στο ζώδιό σας, αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορείτε να έχετε για πολύ καιρό την σταθερότητα κι αυτό σας κάνει σήμερα λέτε «no news, good news».

ΛΕΩΝ

leont

Ο πολύς ενθουσιασμός και οι ερωτικές καταστάσεις που χτυπούσαν κόκκινο αρχίζουν να ξεθωριάζουν κι εσείς νιώθετε μεν εξαντλημένοι αλλά ευχαριστημένοι, διότι ήρθε η ώρα να βάλετε τις βάσεις και να γίνετε πιο λογικοί και πρακτικοί. Μπορεί να ακούγεται πολύ βαρετό αλλά προσπαθήστε να το δείτε ως αρχή για το νέο δημιούργημά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Όσο ψειρίζετε τα πράγματα και καταπιάνεστε με λεπτομέρειες ανάξιες λόγου στις ερωτικές σας σχέσεις τόσο απομακρύνεστε από το να ανασυγκροτηθείτε και να γίνει κάτι της προκοπής. Πάντως και χρόνο έχετε και εύνοια με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας και θα πρέπει να συμβεί κάτι πολύ τραβηγμένο για να μην καταφέρετε τίποτα.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Παρόλο που δεν είστε τέτοια άτομα, αισθάνεστε την ανάγκη να ασχοληθείτε λεπτομερώς με ένα ερωτικό σας θέμα που σας απασχολεί εδώ και μέρες. Με χίλια ζόρια προσπαθείτε να πείσετε τον εαυτό σας ότι αν δεν το κάνετε τώρα δε θα το κάνετε ποτέ. Όμως, με τις συνθήκες να αλλάζουν συνεχώς, ξέρετε ότι πιθανόν ό, τι αποφασίσετε θα είναι προσωρινό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Έχετε αποκτήσει την εμπιστοσύνη του ατόμου που ενδιαφέρεστε ερωτικά και μπορείτε πια να πείτε χωρίς φόβο και με μεγάλο πάθος τι νιώθετε και να δώσετε τέλος σε κάποια θολά ή αμφίβολα συναισθήματα που θρέφει για σας. Άλλωστε νιώθετε έτοιμοι να προσφέρετε ή να αναλάβετε πρωτοβουλίες να δημιουργήσετε μια σχέση με καλές προοπτικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Σας έχει πιάσει ο οίστρος και καταστρώνετε διάφορα σχέδια στο μυαλό σας, προκειμένου να κατακτήσετε ένα πρόσωπο που θέλετε αλλά μόλις πάτε να τα εφαρμόσετε κάνετε μια τρύπα στο νερό. Μην απογοητεύεστε, άλλωστε είναι γνωστό ότι η θεωρία απέχει από την πράξη. Ψάξτε τι είναι αυτό που σας εμποδίζει να φτάσετε στο προσδοκώμενο αποτέλεσμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Αισθάνεστε ότι κάτι πάει να αλλάξει προς το καλύτερο στη ζωή σας. Τουλάχιστον για σήμερα, θα αναπτερωθεί το ηθικό σας κι ενδέχεται να πάρετε και αποφάσεις που είχατε καθυστερήσει. Κάποιοι από σας, σαν άλλοι ντετέκτιβ αποφασίζετε να ερευνήσετε σε βάθος ένα ερωτικό θέμα που σας τριβελίζει το μυαλό εδώ και καιρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Προσπαθείτε με νύχια και με δόντια να μείνετε εστιασμένοι στο στόχο σας και να κάνετε το μεγάλο άλμα με ένα άτομο για να του φανερώσετε πως νιώθετε. Για να γίνει όμως αυτό, δυστυχώς για σας, πρέπει να διαθέσετε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας και να κλείσετε κάποιους παλιούς λογαριασμούς σας που είναι ακόμα σε εκκρεμότητα.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Αρχίζει μια περίοδος που για κάποιο περίεργο λόγο θα νιώθετε καλά, παρόλο που δεν έχει γίνει κάτι συναρπαστικό στη ζωή σας. Αποφασίζετε λοιπόν να ρίξετε μαύρη πέτρα στο παρελθόν, να ξεχάσετε τις ερωτικές σας «βλάβες» και με όρεξη να αρχίσετε να ανανεώνετε εμφάνιση και ηθικό. Για σας το καλοκαίρι ίσως να ξεκίνησε τώρα!

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved