Τα ζώδια που θα σε πείσουν να μην τα χωρίσεις και να μην τα παρατήσεις

Με τα πολλά... θα καταφέρουν να σου αλλάξουν γνώμη

Τα ζώδια που θα σε πείσουν να μην τα χωρίσεις και να μην τα παρατήσεις

Θα κάνουν τα πάντα για να μην τα παρατήσεις. Μπορεί εσύ να έχεις φτάσει στα όριά σου. Να βλέπεις ότι η σχέση σας δεν τραβάει άλλο ή ότι δεν υπάρχει πλέον έρωτας και συναίσθημα. Ακόμα κι αν εσύ λοιπόν πεις ότι βαρέθηκες, ότι θες να φύγεις και ότι θες κάτι άλλο στη ζωή σου, αυτά τα ζώδια με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, θα καταφέρουν στο τέλος να σε πείσουν και να μην τα χωρίσεις. Πάμε να δούμε για ποια τρία ζώδια μιλάμε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος θα πέσει στα πόδια σου και θα σε παρακαλέσει να μην τον αφήσεις. Θα βάλει τα κλάματα και θα προσπαθήσει να σε μεταπείσει για να σώσετε την σχέση σας και τον έρωτά σας. Είναι δεδομένο ότι θα χρησιμοποιήσει και άλλα «ψυχολογικά μέσα». Θα κάνει επίκληση στο συναίσθημά σου, θα ξεκινήσει να σου λέει πόσες θυσίες έκανε για σένα, πόσα σου έδωσε και πόσα πολλά έχει επενδύσει σε σένα και στον δεσμό σας. Ότι είσαι όλη του η ζωή, ότι δεν μπορεί να ζήσει μακριά σου και ότι δεν θα βρεις ποτέ κανέναν/καμιά άλλο/η να σε αγαπήσει όπως αυτός. Με τα πολλά, θα σε τουμπάρει…

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς είναι μανούλα στις χειριστικές συμπεριφορές. Δεν θα καταλάβεις καν πώς κατάφερε να σε πείσει να αλλάξεις γνώμη. Είναι δεδομένο ότι και εκείνος -όπως και ο Καρκίνος- θα χρησιμοποιήσει όλα τα «όπλα» που διαθέτει, θα κλάψει και θα σε παρακαλέσει. Να ξέρεις όμως ότι θα σου κάνει και ψυχολογικό εκβιασμό. Θα το παίξει θύμα σου. Θα αρχίσει να σου λέει πόσο πολύ τον πλήγωσες και τον κατέστρεψες. Πόσα έδωσε και θυσίασε για σένα. Πόσο σε στήριξε, πόσο σε αγάπησε και σε λάτρεψε κι εσύ ο/η άπονος/η σηκώνεσαι έτσι απλά και φεύγεις και τον αφήνεις μόνο να μετράει τις πληγές του. Θα σε κάνει να νιώσεις τόσο άσχημα που όχι απλά δεν θα φύγεις, αλλά θα του ζητήσεις και συγγνώμη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης αποτελεί σίγουρα την έκπληξη στο άρθρο αυτό και -ναι- έχεις δίκιο. Ο ανεξάρτητος Τοξότης, το ελεύθερο πνεύμα που δεν δεσμεύεται με τίποτα, θα σε παρακαλέσει γονατιστός να μην φύγεις. Όχι γιατί σε αγαπάει. Μην μπερδευτείς… Ούτε επειδή δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εσένα. Αλλά γιατί τον ξεβολεύεις. Χάνει το σιγουράκι του και βαριέται να βρει το επόμενο. Θα σου τάξει λαγούς με πετραχήλια. Θα σου πει ότι θα αλλάξει και ότι θα γίνει άλλος άνθρωπος. Και θα τον τηρήσει τον λόγο του. Για κανένα μήνα... Μετά θα γίνει πάλι ο ίδιος που ήταν και πριν. Ωστόσο το θέμα είναι ότι εσένα θα σε έχει πείσει να μην φύγεις και να μην τον αφήσεις. Και αυτό μετράει για εκείνον.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved