Οι γυναίκες του ζωδιακού που έλκονται από την στολή

Όσο πιο πολλά τα… γαλόνια, τόσο μεγαλύτερη η έλξη

Οι γυναίκες του ζωδιακού που έλκονται από την στολή

Αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού, όταν βλέπουν έναν άντρα με στολή, κάτι… παθαίνουν. Αναστατώνονται. Την θεωρούν άλλωστε ως κάτι ιδιαίτερα sexy και τις κάνει να βλέπουν τον άντρα με εντελώς διαφορετικό μάτι. Μπορεί να δουν κάποιον με κοστούμι και να μην γυρίσουν καν να του ρίξουν δεύτερη ματιά. Όμως αν τον δουν με τη στολή του, τότε το πράγμα αλλάζει εντελώς! Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποιες γυναίκες του ζωδιακού μιλάμε:

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός έχει ως κυβερνήτη του τον Άρη. Αυτό από μόνο του κάνει τις γυναίκες Κριούς αρκετά δυναμικές και έντονες, ωστόσο τις κάνει και να έλκονται ιδιαίτερα από την στολή σε έναν άντρα. Είτε αυτός είναι πυροσβέστης, είτε στρατιωτικός, είτε αστυνομικός κτλ, εκείνες στη θέα του και μόνο, παθαίνουν… κάτι. Τις ελκύει η στολή και τις κάνει να τον ποθούν ακόμα περισσότερο.

Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

ΛΕΩΝ

Η γυναίκα Λέων τρελαίνεται για τα γαλόνια. Όταν βλέπει έναν άντρα να φορά στολή, με παράσημα αναστατώνεται και τον ερωτεύεται με την πρώτη ματιά. Την ελκύει το χρυσό που έχουν κάποιες στολές και την κάνει να βλέπει τον άντρα αυτόν με εντελώς άλλο τρόπο. Την γοητεύει και την κάνει να τον γουστάρει τρελά. Είναι και το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος άντρας δείχνει δυνατός και αρχηγικός και αυτό την ξετρελαίνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η γυναίκα Αιγόκερως έχει αδυναμία στους άντρες με εξουσία. Σε αυτούς που δείχνουν αυστηροί, σκληροί, επιβλητικοί και δυνατοί. Δεν μπορεί να τους αντισταθεί με τίποτα. Μπορεί να «λιώσει» με μια τους ματιά. Με το που θα δει έναν άντρα με στολή, κάτι παθαίνει μέσα της. Της ξυπνάνε άγρια σεξουαλικά ένστικτα και την κάνει να τον ποθεί ακόμα περισσότερο.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved