Αυτά τα ζώδια ξεκόβουν από τις παρέες τους μετά τον γάμο

Μόλις παντρευτούν, ξεχνάνε φίλους και γνωστούς και γίνονται ένα με το ταίρι τους

Αυτά τα ζώδια ξεκόβουν από τις παρέες τους μετά τον γάμο

Προφανώς και το έχεις ζήσει κι εσύ έστω μια φορά στη ζωή σου. Σίγουρα είχες κάποιον/α φίλο/η που μόλις παντρεύτηκε, «εξαφανίστηκε από προσώπου Γης» και σε… ξέχασε. Το πιο πιθανό είναι να ανήκε σε ένα από τα ζώδια που θα σου αναλύσουμε λίγο πιο κάτω. Άλλωστε τα άτομα αυτά, μόλις βρουν έναν/μια σύντροφο, δένονται μόνο μαζί του και δεν τα ενδιαφέρει να περνάνε χρόνο με τους φίλους ή ακόμα και τους συγγενείς τους κάποιες φορές. Πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε:

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι που είναι ο Ταύρος σπιτόγατος και… αγαπούλας, με τον γάμο, έρχεται και δένει το γλυκό. Αυτόματα αποφασίζει ότι θα γίνει ο απόλυτος οικογενειάρχης και όλη του η ζωή και η καθημερινότητα περιστρέφονται γύρω από τον/την σύζυγό του. Μαζί κάνουν τα πάντα και θέλει να τον/την έχει πάντα στο πλευρό του. Αν αποφασίσει να βγει, θα το κάνει μόνο με τον/την σύζυγό του και θα πάνε κάπου με άλλα ζευγάρια. Αραιά και που βέβαια θα γίνεται αυτό, γιατί μόνιμα θα προτιμάει το σπίτι του και όχι τις εξόδους και τα περιττά… έξοδα.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσα από το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν υπάρχει ένα ζώδιο που να είναι τόσο «κολλημένο» πάνω στο ταίρι του, αυτό είναι με διαφορά ο Καρκίνος. Είναι βδέλλα, βεντούζα, αυτοκόλλητο, πώς το λένε. Δεν κάνει τίποτα, χωρίς το ταίρι του και δεν πάει πουθενά μόνος του. Θέλει πάντα να… συνοδεύεται από τον/την σύζυγό του. Είναι «σιαμαίοι». Δεν μπορεί καν να διανοηθεί ότι θα έχει ζωή εκτός γάμου και σπιτιού. Ό,τι κάνουν, το κάνουν από κοινού και με τα παιδιά τους ως οικογένεια. Οι φίλοι είναι για να τους μιλάει μέσω social media κι εκεί αν έχει χρόνο, αν μπορεί και αν δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει στο… σπίτι του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την ιδιωτικότητά του και την οικογενειακή του ζωή θα προστατεύσει με κάθε τρόπο ο Σκορπιός. Είναι γενικότερα κλειστός άνθρωπος και δεν έχει πολλούς φίλους, ωστόσο ακόμα και αυτούς, θα τους αφήσει στην απέξω, όταν κάποια στιγμή αποφασίσει να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια. Θα θεωρήσει ότι ήρθε η ώρα να αφοσιωθεί στον/στην σύζυγό του και στα παιδιά του και θα νομίζει πως όλα τα άλλα στην ζωή του δεν έχουν νόημα και αξία. Όταν και αν θα έχει λίγο χρόνο, ίσως και να βγει να δει κάποιους φίλους, ωστόσο το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του θα είναι δοσμένο μόνο στην οικογένειά του.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved